Inlägg från: barntokiggg |Visa alla inlägg
  • barntokiggg

    Mellan 20-24 år och försöker bli gravid, följas åt?

    Hej!

    Tänkte starta en tråd för oss som är mellan 20-24 år som försöker bli gravida där vi kan följas åt, ge varandra tips, skriva av oss om allt från oro till lycka och längtan och så vidare!

    Själv är jag 21 år gammal och min sambo snart 26, har varit tillsammans i 3 1/2 år och sambos i 1 år snart. Vi har denna månad bestämt oss att börja försöka efter att jag testade mig pga av att mensen var sen och det var negativt vilket fick oss båda att förstå att vi faktiskt längtar efter ett barn påriktigt :)

    Det var lite kort om mig, hoppas att fler hakar på! :)

  • Svar på tråden Mellan 20-24 år och försöker bli gravid, följas åt?
  • barntokiggg

    Sajida - Hej! Kul att du vill vara med :) Fy vad hemskt med missfall.. Ja men det låter bra, kontakat gyn så du får det svart på vitt om inte mensen kommer förstås! Hoppas inte!!

    Tussan94 - Kul att du hänger på! Åh, håller alla tummar för att mensen kommer snart! :)

    Nathaliwe - Hej! Vad jobbigt med 1 år... Jag själv är inte den mest erfarna så mina tips vet jag inte om de är några mer ån det du säkert redan vet, alla som har tips är välkomna! :)

    AnnaAlexandra95 - Kul att du är med! Vet känslan, man blir så besviken :/

    Nad94 - Hej! Så hoppas vi på att den håller sig undan! :)

    Ursäkta korta svar, min rast tog precis slut.

  • barntokiggg
    Anonym (Längtar) skrev 2018-02-19 21:48:28 följande:

    Hej!

    Vill gärna va med här, jag är 22 och jag och min sambo försöker skaffa en liten.

    Fick MA i december som upptäcktes i v.12, missfallsblödning i december och fick tillbaka min mens 24/1.

    Har BIM idag men vågar inte testa för jag är rätt så säker på att det blir negativt och då blir jag bara så ledsen.

    Kul att följa er :)


    Hej! Beklagar missfall... Jag vet precis hur du menar när du säger att du bara kommer bli ledsen. Man bara blir då besviken. Jag har själv förmågan att när jag tror att jag är gravid (veckan innan mens brukar mina (sken-) "gravidsymptom" uppstå och jag är expert på att fundera på allt som har med bebis att göra, vad man ska köpa för barnsäng, spjälsäng, hur vi ska möblera för att få plats i lägenheten samt kollar om det finns eb 3:a ledig någonstans haha.. Hur har det gått för dig?
  • barntokiggg
    Tussan94 skrev 2018-02-20 12:54:28 följande:

    Nu från ingenstans när jag skulle smaka av köttfärssåsen så smakar den metall, smakade två gånger till o smakar fortfarande metall :O Sen när vi åt smakade den som vanligt... Har aldrig känt denna smaken innan i maten :P


    Åh spännanade!! Ingen mens ännu alltså?
  • barntokiggg
    Anonym (Längtar) skrev 2018-02-20 14:41:11 följande:

    Idag började min mens! Blir så himla ledsen. Hoppas det går värre för er denna månad så får vi som fick mens denna månad ta nya tag nästa månad. Jag försöker va positiv men det är svårt.


    Förlåt! Jag kopplade inte att det var du som skrev detta innan jag skrev mitt förra svar... Jag har min mens med just nu! Absolut, nu när det är första gången vi påriktigt har bestämt att försöka, inna har vi haft sex oskyddat men ibmbte haft koll på att ha sex runt ägglossning, så det blir att köpa ett ägglossningatest nästa månad! Har 2 mensappar på telefonen så det ska bli enklare att pricka in.
  • barntokiggg
    Nilssoonn skrev 2018-02-19 22:07:29 följande:

    Hej jag är 21 år gammal och min sambo sedan 2 år tillbaka är 25år.

    Vi planerar att börja försöka i maj och jag kan inte vänta längre snart!

    Har funderat på detta nu i 1,5år o är så stolt att jag har orkat vänta då jag har tänkt så mycket på det!

    Jag använder NatrualCykles och slutade med p-plåster för 3 månader sen.

    Vi hade oskyddat sex förra månaden dock kom han inte i mig men nu är mensen sen dock känns det helt otroligt att det skulle va så lätt.

    NC tyckte jag skulle ta gravtest igår och det var negativt.

    Men jag har fortfarande inte fått mens, den kan absolut bara va sen men jag brukar alltid ha brun flytning dagen innan mens och det fick jag för 4 dagar sen och i förrgår fick jag en blödning när vi hade sex så tänkte att nu är den igång men efter de har jag bara haft bruna flytningar väldigt märkligt?

    Någon som har erfarenhet av detta?

    Kram


    Hej!

    Haha ja det där med att orka vänta vet jag precis vad du pratar om, båda jag och min sambo är så barnkära och vi har vetat sen vi blev tillsammans att vi skulle skaffa barn tillsammans så gott som, men alltid övertygat oss själva att jag varit för ung och det passade inte vår livssituation direkt då vi hade distans på runt 80 mil haha. Men träffades ändå minst 2 helger i månaden och nu när vi bor tillsammans, har stadig ekonomi osv så hittar vi ingen anledning till att inte. Vad som helst kan hända i ett förhållande men vi älskar varandra så mycket så det kan inte vara ett misstag, åtminstone kan man inte gå och vara rädd för att göra saker i livet för att det skulle vara ett misstag. Haha, nu babblar jag känner jah. Skrev verkligen sv mig :)

    Någon mens ännu?
  • barntokiggg
    Tussan94 skrev 2018-02-21 11:04:39 följande:

    Nope, molvärk kaffet smakar skit o viss mat metall...

    Borde ha visat på senaste testet om jag var gravid...


    Hmm.. Det sätter ju definitivt griller i huvudet på än det här med att göra barn! Psykiskt påfrestande under väntan på BIM, sån besvikelse när det visar negativt eller mensen kommer. En liten "lättnad" (för mig iaf) när jag har mens för då finns det inga frågor på om man är gravid eller ej. Sedan tillbaka in i karusellen. Man bara vet att hur det än kommer gå till någon gång i framtiden så kommer det vara värt det <3
Svar på tråden Mellan 20-24 år och försöker bli gravid, följas åt?