Inlägg från: Anonym (3e) |Visa alla inlägg
  • Anonym (3e)

    Jag har just plussat, nån som vill följas åt?

    Hej! :) hoppar in här. Grattis alla! Väntar tredje barnet och är just nu i v. 5+6. Denna graviditeten har varit som en chock jämfört med de andra.. innan jag plussade började jag känna av något som liknade foglossning och mådde även illa på förmiddagen. Började inte känna av illamående förrän v. 8 med de första två men nu i v. 6 har jag börjat kräkas och jag får sådan ångest. :/ i tidigare grav har jag kräkts från morgon till middagstid fram till v. 16-17 ungefär och får panik när det börjar redan nu. Hur ska man fungera på jobbet? Är självklart glad över mitt plus men det är svårt att glädjas när man mår dåligt. Någon som känner igen sig?

  • Anonym (3e)
    Lillinda skrev 2018-04-04 09:33:51 följande:

    Ny här och ny med allt detta

    Tog mitt livs första positiva test i måndags. Och jag är så lycklig så jag tror jag går av!!! Har längtat efter den här dagen sen jag va 18 år (är 34 nu) min sambo är inte lika överlycklig men iaf positiv. Jag ger honom lite tid att smälta det hela men har svårt att dölja min glädje.

    Ringde mvc imorse och hon ville räkna mina veckor från förra mensen då den inte va fullt normal (2 dagar sen och endast 2 dagar lång) tog inget test då eftersom mensen ju kom ändå (och jag blev sådär jobbigt besviken som jag alltid blir när eländet dyker upp).

    Men barnmorskan trodde att jag kanske var gravid redan då. Någon som har erfarenhet av liknande? Min mens har för övrigt varit helt regelbunden utan undantag dom sista 12 månaderna( +- 6 timmar bara)


    Grattis!!! Min "mens" varade bara 3 dagar (En dag med rätt mkt blod och spotting de två andra) och jag var ju gravid. Aldrig varit med om detta i mina andra grav.
Svar på tråden Jag har just plussat, nån som vill följas åt?