• ellinoras

    Jag har just plussat, nån som vill följas åt?

    Som rubriken lyder! Vi kan vara otåliga och ha nedräkning tillsammans :) Jag vill ju bara att de första veckorna ska gå...Jag är tidigt gravid, gissar på 4+2.

  • Svar på tråden Jag har just plussat, nån som vill följas åt?
  • Mo90
    Helmut2 skrev 2018-02-25 21:55:57 följande:

    Håller tummarna för att din graviditet går hela vägen! ETT tidigare missfall ökar inte risken för ytterligare ett, utan det sker först efter 2 eller flera missfall.


    Tack så mycket för peppen!! Håller också alla tummar och tår :)
  • Tyramamma

    Jag plusade för ca 2 veckor sedan... så antingen är jag 6+1 eller 8+1???????? så väntar på ultraljud ????????

  • Mo90
    amandanalsen skrev 2018-02-26 11:04:55 följande:

    Ja, jag gjorde det nu i helgen ????


    Va kul. :) !!!
  • Mo90
    Tyramamma skrev 2018-02-26 12:13:43 följande:

    Jag plusade för ca 2 veckor sedan... så antingen är jag 6+1 eller 8+1???????? så väntar på ultraljud ????????


    Va kul.

    Bokade tid idag för inskrivning på mvc :)
  • Vårdutvecklaren
    Hallå är det någon här som bor i Göteborg? Jag skulle behöva din hjälp. Vill du hänga med mig under året, fika och berätta om dina upplevelser under graviditeten? Jag jobbar som tjänstedesigner i Västra Götalandsregionen. Det sker en stor satsning på kvinnohälsa och det här är en del av projektet Förbättrad förlossningsvård. Jag och mina två kollegor hoppas få följa varsin mamma under året för att kunna ta del av vad som händer i och utanför vården, för att bättre förstå mammans upplevelse. Kanske får jag haka på till MVC, lära känna din partner om sådan finnes och höra om stort och smått som pågår i kropp, hjärta och huvud? Om du är intresserad får du gärna maila mig direkt på kajsa.eriksson@vgregion.se
    Hälsningar,
    Kajsa
  • Mo90

    Hur mår ni?

    Inga symtom än bara lite typ "mensvärk" men är som sagt i v typ 4+1 :)

  • ellinoras

    Jag mår fint, mår illa men inte så farligt. Jag har börjat bli ganska gasig i magen också...5+1 idag. Jag ska vänta lite med att skriva in mig på mvc, det känns onödigt ifall det skulle bli missfall igen. Men med första barnet var jag där redan i vecka 6 och tyckte att var väldigt värdefullt :)

  • ellinoras
    Helmut2 skrev 2018-02-24 15:00:12 följande:

    Tack för svar Ellinors!

    Ja men jag är tyvärr allt för neurotiskt. Har nu lyckats goggola Mig till att jag med tpo antikroppar (mot sköldkörtel, dock normalt tsh) har minst 3 ggr så hög risk för missfall. Mina bröst har varit jättespännanda och ömma, mest igår kväll och imorse men upptäckte precis att de är rätt mjuka, knappt ömmande "på utsidan" och bröstvårtorna mycket mindre ömma än imorse, dock inte helt borta. Samtidigt upplever jag mer "mensvärk" men har inre börjat blöda än. Sorry för att sprida oro och pessimism i denna positiva tråd, men kan der vara annat än missfall? Om det ens räknas, är väl bara en "kemisk graviditet"


    Hur går det? Jag känner så väl igen mig i din oro men ibland är det faktiskt bättre att gå och göra nåt annat :) Träning och träffa vänner brukar hjälpa för mig när jag behöver tänka på nåt annat. Det blir ju som det blir ändå, lika bra att försöka må bra på vägen tänker jag.
  • ellinoras
    MammaNilla skrev 2018-02-25 22:24:46 följande:

    Jag har också precis plussat ???? Är v. 4+4 nu. Blir mitt andra barn. Dock finns viss oro då jag hade missfall i somras..


    Tänk, det verkar vara så vanligt med ett missfall mellan första och andra barnet! Det var samma för mig, om det nu går vägen denna gång. Hoppas hoppas!
Svar på tråden Jag har just plussat, nån som vill följas åt?