• Snoggen

    Äldre kvinnor

    Vet knappt hur jag ska börja för att detta inte ska bli fånigt. Vill nog mest bara skriva av mig och få svar på tankar.

    Har egentligen sen jag var 15-16 alltid kännt mig oerhört attraherad av äldre kvinnor, utan att veta just vad det är med äldre kvinnor som är så attraktivt. Är fyllda 30 och haft iaf 2 längre förhållanden, båda med något yngre tjejer. Efter att jag blivit singel nu för andra gången har den sidan av mig vaknat till liv på riktigt och börjat fundera på vad som gör äldre kvinnor så fruktansvärt sexiga.

    Har aldrig varit med någon äldre (10 års skillnad) kvinna tidigar. Vet inte varför de blivit så även fast jag haft möjligheten några gånger när jag varit singel. Blir nästan lite nervös och känner mig barnslig. Till viss del är jag rädd att de ska utveckla sig till ett förhållande och vet inte om jag skulle klara ålderskillnaden i ett seriöst förhållande. Inser nu när jag sitter och skriver att jag inte ens haft en sexkonversation med en äldre kvinna.

    Ni som har eller haft både seriösa och icke seriösa relationer med markant yngre killar, hur har de funkat? Något som verkligen varit problem pga åldern? Är de "vanligt" att äldre kvinnor tänder på en betydligt yngre kille och tycker de är upphetsande?

    Tränar ofta och har aldrig haft problem med att attrahera yngre tjejer men vet knappt var man kan stöta på äldre kvinnor som tänder på yngre killar.

  • Svar på tråden Äldre kvinnor
  • Anonym (Vill inte)

    Många kvinnor är ointresserade vill inte ha yngre det är jämnåriga som gäller

  • Anonym (Albinsson)

    Har också alltid dragits till äldre. Vet inte varför, och orkar inte analysera. Man gillar det man gillar. Det rycker i baguetten när jag ser yngre kvinnor också.

  • Miss Sunny
    Snoggen skrev 2018-02-24 01:04:16 följande:

    Okej! Ja så kan det nog vara!

    Ja men de är nog de jag känner av. Just att åldern är de som triggar igång. Kan bli oerhört kåt av bara den tanken.

    Sen har jag en föreställning om att lite äldre kvinnor är kåtare? Är antagligen taget ur luften men de känns så.

    Du menar att en ung killes lust får dig att lättare komma igång och bli kåt?

    Ja, absolut! Att man kan få komma igång och fantisera om vad man ska göra med varandra. Kåta upp varandra så när man väl ses kan man inte hålla fingrarna ifrån varandra. Sånt kan bli riktigt hett och även hjälpa när man inte kan ses och behöver lösa de på egen hand.:)


    Just detta stämmer för mig.  

    Så härligt att bli lustad efter, och begärad av en ung viril man. Men det måste vara en man, ingen kille/pojke. Jag har inget interesse av att uppfylla nån ynglings fantasi om en mogen kvinna.
    Det måste va en man som vet vad han håller på med, och som vet att ta för sig. Gammal nog til att ha en viss erfarenhet och "kvinnekännedom", men ung nog till att viril, kåt och girig.
  • Anonym (Vill inte)
    Anonym (Samma) skrev 2018-02-26 19:39:45 följande:

    Vet inte om du vill ha tips men om du vill det- var dig själv (hehe), och go for it. Lovar att det finns mängder av äldre kvinnor som vill ha en yngre man om du bara visar att du är intresserad. (Och ja, jag är mycket mer intresserad av sex nu än när jag var yngre)


    Det verkar inte vara så mer vanligare att kvinnor vill ha äldre snarare än yngre 
  • thee1221

    Hej. Det är så att jag är 23 år och har aldrig haft ett förhållande. Har alltid tyckt att äldre kvinnor är så vackra. Sen har så många dissat mig efter mitt utseende. Finns det något sätt att ändra på det?

  • Anonym (Anonym)

    Jag är en ung kille/man. Jag tycker precis som du när det kommer till äldre kvinnor. Det är sexigt som fan. Just i denna stund så har jag ett förhållande med en kvinna som är 20 år äldre än mig (jag är 20-25). I början så var det bara sex men efter lite tid så kom det väldigt mycket känslor. Nu cirka ett år senare så sitter man här och har en "paus" i förhållandet. För att det finns liksom ingen riktigt framtid mellan oss som jag skulle vilja ha (olika anledningar). Och jag behövde lite tanke tid då detta har blivit fruktansvärt jobbigt inombords. Fårse hur detta slutar om vi går skilda vägar eller inte. Ville mest säga att det är lätt att vara efterklok, jag tänkte inte på framtiden direkt när jag stog där dökär.

  • thee1221

    Jag är en 23 årig kille som tycker äldre kvinnor är så vackra. Finns det några äldre kvinnor som letar efter yngre killar att lära känna? Typ som vänner och se vart det kan gå?

  • Mrbooy

    Äldre kvinnor skriv gärna ????????,är en vältränad skåning

  • Perjonsson

    Nu är jag typ 50 men jag har sedan länge en lust av att diskret återkommande träffa en äldre dam/mommy för att ha det mysigt.

    Lockelsen/tillfredställelsen för mej är att få skänka nytt liv o lust åt en dam i 55-80års åldern som sedan länge saknar mys, kroppskontakt o njutning.

    Jag med yngre o mer experimentel sex få lyfta in en dam av förra generationens tråkiga vaniljsex och få skänka henne något hon aldrig upplevt och gett upp om att få uppleva .

    Samtidigt för mej att lära och suga åt mej av en äldres syn o erfarenhet och kanske hon vill pyssla om mej likt en mommy?

    Men vad är det värsta som kan hända? Man chattar, ringer, träffas och som sämst säger någon stopp-inte längre.

  • Perjonsson

    Glömde säga i inlägget ovan att inte bara äldre kvinna utan egenteligen vilken kvinna som helst som från lovlig ålder och uppåt som är svältfödd på närhet, erfarenhet, mys o sex.

    Kan tex vara någon som gett upp om ett sexliv o blivit asexuell eller handikappad, tror man inte duger osv.

    Jag har flera gånger bara över nätet haft en kompisrelation med kille eller kvinna som sexuellt kört fast och även det gillar jag.

  • Mandel
    Anonym skrev 2018-02-24 17:32:44 följande:

    Är de "vanligt" att äldre kvinnor tänder på en betydligt yngre kille och tycker de är upphetsande?

    Övervägande delen av gruppen äldre kvinnor skulle välja en yngre kille framför en jämngammal alla dagar i veckan, under förutsättning att allt stämmer i övrigt. De allra flesta äldre kvinnor väljer dessutom bort äldre män när de ämnar inleda något nytt. För yngre kvinnor är det naturligtvis annorlunda.


    För mig handlar det inte om ålder på pappret utan hur personen är både fysiskt och psykiskt.

    Problemet jag stött på i dejtingsvängen är att en majoritet av de som passerat 35 är gnällgubbar som fastnat i livet.

    Måste finnas män i min egen ålder som är lätt tokiga precis som jag och som gilla ny musik men de verkar svåra att hitta...

    Yngre män går ofta bort för att de förmodligen vill ha barn i framtiden och det vill inte jag eller vet inte ens om jag kan bli gravid längre...

    Och jag vill nog ha lite mer än bara kk. Inte sambo osv. Men lite mer strukturerat än kk.

    Att man ändå är ett par officiellt och kan gå på dejter/fester ihop osv.
    Den vise talar om vad han ser, dåren om vad han hört.
Svar på tråden Äldre kvinnor