• Anonym

    Ligger de flesta kvinnor bara om det finns känslor?

    Anonym (Kvinna 53 år) skrev 2018-03-13 09:13:39 följande:
    Tvärtom! Jag upplever att mina barn tänker mer på hur man "ska" göra och inte göra än vad jag gör. Det verkar ha blivit mer konservativt. Och glöm inte att det var "fri kärlek" på 60-/70-talet. Visserligen, man är mer osäker när man är ung. Jag ändrade inställning om en del också.  
    Ja, tiderna är helt annorlunda nu än på de frisläppta 60-70-80-talen. Överlag var det mer fritt och "högt i tak" i olika avseenden på den tiden, inte bara sexuellt.

    Nu har nymoralismen smugit sig på. Stressigare tillvaro, hårdare krav, ökande klyftor i samhället, bostadsbrist, ökning av könssjukdomar, mindre tillit, import av andra värderingar och mycket annat gör att den fria kärleken inom överskådlig tid aldrig kommer tillbaka på samma nivå igen tyvärr.
  • Anonym
    DeathByPickles skrev 2018-03-12 21:17:58 följande:
    Eller inte. Se dig om i världen. Det finns otroligt många fler par där kvinnan är snyggare än karln, om man går efter skönhetsnormer. 
    Sant!
    Därför måste en karl slita hårt för att få något/någon. Han måste prestera för att kunna ha något att erbjuda som kompensation för sitt betydligt sämre utseende, eller på ett eller annat sätt kunna betala för sig i någon form. Han måste kunna motivera kvinnan till att välja just honom.

    För kvinnan räcker det med att hon är sig själv. Inte så svårt. Rättvist?
  • Anonym
    DeathByPickles skrev 2018-03-13 18:07:03 följande:

    Ack och ve, stackars män!


    Så du tror inte att en kvinna som INTE är normsnygg måste kompensera om hon av någon anledning vill få till det med en snubbe som är galant och grann? Att hon måste vara trevlig och charmig och ha turen att träffa en partner som inte bara ser med ögonen?


    Vadå rättvist? Relationer och sex handlar inte om rättvisa eller rättigheter överhuvudtaget.


    Nej, absolut inte. Endast kvinnor bryr sig om normer. Charm är närapå medfödd hos kvinnor med några få undantag och att vara lite trevlig är ingen större uppoffring bara viljan finns där.
Svar på tråden Ligger de flesta kvinnor bara om det finns känslor?