Forum Missfall - änglarum
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • sent missfall

  Lör 17 mar 2018 21:18 Läst 7706 gånger Totalt 17 svar
  Visar endast inlägg av Ninniisen - Visa alla inlägg
 • Lör 17 mar 2018 21:18 #11

  Vi förlorade vår lilla tjej i v21+5 pga infektion i moderkakan.

  Jag fick en större blödning som vi kollade upp men man misstänkte att det var blodkärl som spruckit. Likadant dagen efter, inga tecken på infektion eller att något var på gång. Jag skulle räkna med att blöda i ca 10 dagar.

  Dagen efter gick jag med lite mensvärk och blödde klumpar framåt kvällen. Från ingenstans fick jag värkar och åkte in till gyn direkt.

  Öppen 5 cm och med buktande hinnblåsa, domen- kan inget göra!

  Strax efter rullades jag in på förlossning och efter någon timme föddes en frisk liten tjej. Hon levde när hon kom men somnade in på mitt bröst kort efter förlossningen.

  Vi blev gravida fort, plussade 2 månader efter hennes bortgång men fick tidigt missfall. Plussade igen månaden efter och är nu i v33 med lillasyster. Vi är inskrivna på specialist mödravården där vi gått varje månad och lämnat urinprover samt kontrollerat tappen och sett till att fröken därinne mår bra.

  För mig är det psykiskt påfrestande att vara gravid och otroligt ångestladdat. Just nu vill jag bara att graviditeten når sitt slut så jag får ligga där med en skrikande och välmående bebis på mitt bröst.


  ° ★ Izabelle ° ★ Felicia ° ★ Gabriel ° ★ Alice ° ★ Emmy ° ★ Freja
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll