Inlägg från: Anonym (AL- Kvinna 35) |Visa alla inlägg
  • Anonym (AL- Kvinna 35)

    Bli mer uthållig i sängen som kille

    Har för mig att det ska finnas nån gel som gör att ollonet blir mindre känsligt? Kan dessvärre inget om det eller vet inte heller var man kan köpa den.

    Min sambo är uthållig i sängen, inga problem där, men ibland när han inte vill komma vid just ett tillfälle så brukar han försöka räkna ut svåra mattetal Flört
    En gång hörde jag honom viska -"346452", det gjorde mig full i skratt! Glad
    Med det så vill jag säga att mycket sitter i huvudet också. Att tänka på annat än "jag kan inte komma nu" gör kanske att du kan hålla ut lite längre?

  • Anonym (AL- Kvinna 35)
    Anonym (* Y *) skrev 2018-03-14 23:16:39 följande:
    När min man och mitt ex känner att de ska spruta stannar de och väntar. Rör sig inte alls tills det gär tillbaka sen kör de en stund igen och vilar igen. Jag har bara varit med de två och båda gör så. Jag trodde alla män gjorde så :) Testa!
    De flesta som jag varit med gör så också!
    Anonym (Man) skrev 2018-03-15 08:08:47 följande:
    Men tappar inte du njutningen då? Går det inte lätt så att kvinnan får "börja om från början" om mannen stannar? Kan du få orgasm med den taktiken? För mig är det dessutom svårt att undvika utlösning även om jag stannar men kanske din man är bättre på att behärska sig och stanna i tid?
    De flesta kvinnor kommer ju inte genom enbart penetration... så om man fortsätter att stimulera klitoris så borde ju inget "stanna av" :)

Svar på tråden Bli mer uthållig i sängen som kille