Inlägg från: Deceree1 |Visa alla inlägg
  • Deceree1

    Robinson 2018

    Hej! Är det här ni håller till? Det va så tomt o kallt därborta på "Farmentråden"

  • Deceree1
    Johannus skrev 2018-03-24 10:48:46 följande:

    Ler ja Farmen tråden har vi lämnat då programmet inte går mer :)


    Jag har så svårt att bryta traditioner :) ok, va tycker vi så här långt?:) man ser redan nu vilka som folk kommer att reta sig på. Där alltså. Men som sagt, det är ju en tävling/)
  • Deceree1
    molly50 skrev 2018-03-24 12:02:09 följande:

    Vi har i och för sig Farmen VIP. Men det är kanske inte riktigt samma sak. 


    Joo, de är också kul. Roligt att se hur dom klarar bondelivet för 100 år sen. Jag tror att det är mest på skoj faktisk. Men det får vi se:) på måndag:) har väl bara varit ett än så länge. Kolla Farmen Norge med. Fy faan så seriösa tävlingar. Jag hade inte klarat ett enda uppdrag. Stor skillnad på nästan allting i jämförelse med Farmen Sverige.

    Förlåt, det blev ett sidospår.
  • Deceree1

    Varför vill laget ha ut den där med amuletten? Är det något hon inbillar sig lr är det så? Jag kunde nog inte riktigt se att de va så på dom andra i hennes lag.

  • Deceree1
    Johannus skrev 2018-03-24 18:35:45 följande:

    Vad jag sett finns det flera som vill gnälla om allt och inget. Verkar att alla vill vara bäst på det dem gör.


    Jaa, men just hon.. hon verkar tro att alla vill bli av med henne. Hon säger att hon inte vill sticka ut och håller sig i bakgrunden. Om hon tror att det är en taktik så får hon nog tänka om. I början försöker man nog inte få ut de starka då de behövs för att "bygga upp".
  • Deceree1
    Beccus skrev 2018-03-25 11:23:28 följande:

    Vilken tid börjar det ikväll? 20 eller 21?


    Är det Robinson ikväll? Skoj :)
  • Deceree1

    Spännande jaa, det är väl bara en kompis till hon me amuletten som vet om amuletten? Undrar va dom andra säger om hon blir utröstad o hon slänger fram en amulett. Dom kommer såklart att undra vart den kom ifrån. Sen när dom inser att hon gett bort lagets prylar för att få amuletten kommer dom att rycka ännu mer illa om henne. Måste lära mig namnen på folket.

  • Deceree1
    Maddnesss skrev 2018-03-30 13:46:37 följande:

    Tycker lite synd om Viktoria,alla blir väl mer "känsliga" när man är hungrig och inte får en bra sömn i flera dagar. Samtidigt borde hon försöka visa sig starkare så folk inte får möjlighet att trampa på henne. Sen han Nick är bara äcklig individ rakt igenom och hoppas verkligen inte han vinner då han är det absolut MINST värdiga vinner där!.


    Jaa, varför röstade ingen på honom som minst värdig? Vågar dom inte det tro?
Svar på tråden Robinson 2018