Inlägg från: Helgapelga |Visa alla inlägg
  • Helgapelga

    Robinson 2018

    Johannus skrev 2018-03-29 20:20:26 följande:
    I kväll såg jag inte första halvan så vet inte vad som hände på tävlingen, men håller med dig att Victoria får ge sig och komma med i gruppen för allas bästa....Speciellt för hennes eget bästa. Hon kommer och vara hack kyckling om hon fortsätter.
    Är hon vettig i skallen så förstår hon att hon har gjort bort sig rejält, genom att dra det så långt som hon nu har gjort, och inser därför också att hon skjutit sig själv i foten och att det inte ens är ett alternativ att ansluta sig till de övriga deltagarna igen. Det är försent, det vet Victoria mycket väl. Hon vet att hon kommer bli utröstad vid första bästa tillfälle hon inte längre är immun, och därför kan hon lika gärna sitta isolerad fram till dess. Få en liten minisemester/retreat de dagar hon har kvar, njuta av havet, sanden, värmen och tystnaden. Hon reagerade starkt - och med all rätt - på Nicks buffliga härskartekniker, men hon borde spelat smart och inte visat hur mycket han kom åt henne. Nu är hon körd, hon har dragit det alldeles för långt. Och hon vet det, men nu finns ingen återvändo. 
  • Helgapelga
    Johannus skrev 2018-03-30 13:36:45 följande:
    Ja det är kört för Victoria och samtidigt hoppas jag att Nick bli utröstad snart. Han är inte snäll utan spelar bara på hans vad han tror starkhet.

    Alla i lag syd verkar tro gott om sig själva förutom Desiree hon verkar vara en go tjej.
    Jag håller med dig!
Svar på tråden Robinson 2018