Inlägg från: Nandez |Visa alla inlägg
  • Nandez

    Robinson 2018

    Har ingen direkt favorit. Produktionen kan ju klippa och klistra lite hur dom vill.

  • Nandez
    Johannus skrev 2018-04-16 10:39:02 följande:
    Ja Pascal är bra i tävlingarna, men det kommer att bli tröttsamt att hela tiden få höra hur duktig han är. Han borde tagga ner för det blir inte kul för han själv om han blir utröstad utan att ha blivit årets Robinson.
    Ja, han är tröttsam.
  • Nandez
    Deceree1 skrev 2018-04-16 11:26:26 följande:
    De borde väl bli en sammanslagning snart..
    Det borde bli snart.
  • Nandez
    Elinwilma3 skrev 2018-04-18 22:38:13 följande:
    Vuxna människor, går ihop till en grupp och fryser ut och mobbar. Så vidrigt att jag knappt vill titta längre... även om Jan är klumpig, så får jag ont i magen av att veta att han är så ensam, oönskad och hatad. Det har förekommit mycket mobbning i det laget, fy fan... Jag tycker att Pascal får med de andra, och när Dessi sa att det är oschysst, så kör han över och bara matar på mer skit...
    Finns igen ursäkt om maten och sömnen, empati och medmänsklighet ska finnas innanför pannbenet. Hoppas aset P åker ut..
    Btw, hur grym är inte Richard :D
    Håller med dig.
  • Nandez
    PeterRicola skrev 2018-04-17 21:52:09 följande:
    Det är inte så konstigt att lag syd förlorar hela tiden. Dom har ju ingen laghållning alls, bara bråk och mobbing. För ett lag ska funka bra så måste det finnas en bra sammanhållning vilket lag nord har fåt. Syd och nord är ju som natt o dag. Själv skulle jag nog inte hålla ut en dag i lag syd. Skulle nog vara en av dem som skulle ha blivit utfryst.
    Det har du rätt i.
  • Nandez
    Fanny hej skrev 2018-04-20 00:15:20 följande:
    Jag måste säga att jag blir väldigt chockad här. Att vuxna människor inte kan genomskåda att TV4 har valt ut just Pascal som självgod. Han är antagligen inte i närheten så självgod som han framstår utan har råkat säga några få saker som dom då har utnyttjat. Förstår absolut inte hur ni inte kan genomskåda det? Såg en kommentar här nu där det stod Pascal sa att hela laget älskar honom igen idag, alltså helt ärligt.. märker ni inte att de tre sakerna som han har sagt som kan få honom att framstå som självgod har upprepats minst 5 gånger var i olika program?

    Jag är inte på Pascals sida, men helt ärligt ni måste ju ha lite överseende? Egentligen så har vi ingen aning om att dom ens fryser ut Jan såpass mycket som det verkar, för det kan vara totalt redigerat. T.e.x det med att om han säger något så blir det knäpptyst.. men det är ju hur enkelt som helst att redigera det så att det ser ut på ett visst sätt? Det är ju bara att klippa in en del en halv minut senare där alla sitter tysta?

    Tycker alla ska läsa mina tidigare inlägg så jag hela tiden slipper upprepa mig. Tycker absolut att de flesta av er har väldigt lite överseende. Vi ser 20 minuter på ett avsnitt, utav flera veckors tid på ön..

    Det är enormt mycket som inte visas eller helt enkelt klipps bort för att få det att framstå som något annat.. men allt detta kan ju såklart inte deltagarna berätta om eftersom att dom skriver på kontrakt.
    Det står alla fritt att tycka som de vill.
  • Nandez
    Elinwilma3 skrev 2018-04-19 23:08:56 följande:
    Men sa inte Victoria i något avsnitt att hon inte gillar Pascal med? Vore ju SÅ kul om han röstades ut... vad snopet ;)
    Det skulle vara något det.
  • Nandez
    Deceree1 skrev 2018-04-19 23:17:25 följande:
    Fy faan, jag hatar dom! Så vidrigt att de slaktade geten! Jag hann inte få av ljudet så nu kommer jag att höra den stackars getens skrik hela natten. Jag skiter ärligt i om dom svälter ihjäl. Dom kunde ha fått mat som pris ist. Dom får väl fiska o leta lite bättre. Ja tyckte de va vidrigt.
    Jag hann tck och lov stänga av ljudet samt lämna rummet.
Svar på tråden Robinson 2018