• Belinday

    Natural Cycles lr FF - era tempkurvor

    Hej på er. Ny med nc men inte med ff. Har varit dåöig med att tempa denna månaden. Men Jag har en liten fråga fick pos äggtest 19/3 cd 20 . Men tempen gick upp dagen efter o fortsätt uppåt efter den dagen men inte så mycket förrens idag. När tror ni ägget kan ha släppt? 19/3 , 20/3 eller idag ? Vad är mest troligast?



  • Belinday
    mucklis skrev 2018-03-22 10:14:52 följande:

    Dagen NC satte ut äl stämde alltså inte på mig.


    Tack för svar :) okej så ja kan ha missat ägglossningen om den vår igår med andra ord. Inte lätt de här. Blir spännande se om nc sätter ut ägglossningen på mig snart.
  • Belinday

    Ja har inte den turen att ja känner av något alls. Nu satte den ut ägglossningen,hoppas de kan ta sig ändå. De e jätte svårt de här blir helt förvirrad.

  • Belinday
    mucklis skrev 2018-03-23 10:37:58 följande:

    Ja, förstår det. Håller tummarna att det tar sig för er :) min kurva var ju helknasig utan tydlig temphöjning men var ju gravid ändå.


    GRATTIS! :) . Då kanske de ändå finns liten chans för mig med .
  • Belinday
    Anonym (K) skrev 2018-03-23 11:06:58 följande:

    Jag hade oskyddat sex en gång förra cykeln och det var fyra dagar innan äl och jag är gravid nu så visst finns det chans att det tar sig för dig också!


    Men Grattis:) hoppas jag också har den turen.
  • Belinday

    Märkligt att overline temperaturen ser så olika ut tycker dem borde räkna ut samma ? Någon mer som använder båda apparna här, som har lagt märke till detta?



  • Belinday
    Zandylina skrev 2018-03-28 13:43:52 följande:

    Hmm ok, idag hade tempen stigit igen ligger på 36.84 nu så gjort litet skupp uppåt haha, det här med tempning kanske ej e min grej ändå. Jaja denndom lever får se tack för svar i alla fall.


    Har du tagit gravtest ?
  • Belinday
    Zandylina skrev 2018-03-28 14:21:39 följande:

    Japp har tagit test, å det visar negativt suck..tror kanske kan vara för tidigt dock eftersom osäker på när egentligen hade ägglossning enligt sekret å ÄLtest stegring hade jag runt både 9-10/3 och även runt 16-18/3 lol.. men nån tempökning (som jag trodde) hade jag inte förrens mellan19-24/3 sen som sagt lägre 2-3dar å nu idag stigit igen den 28..-så lite osäker på när min BIM är..

    Min senaste mens/blödning var 21/2-26/2

    Som sagt just nu väntar jag bara på att se vad som händer antar jag.. kanske e jag gravid kanske inte.. :/


    Kroppen e märklig ibland hoppas de slutat med ett plus.
  • Belinday

    Intressant att dem inte har samma overline. Om man ser till ff så e dippen igår ganska intressant. Men behöver inte betyda något .



Svar på tråden Natural Cycles lr FF - era tempkurvor