Inlägg från: Elinmariajosefin |Visa alla inlägg
  • Elinmariajosefin

    Bli gravid efter missfall följas åt

    Jag har en dotter född i juli -15 och i somras började vi försöka bli gravida igen. Plussade i oktober och runt vecka 8 fick jag en liten blödning, 1177 sa att det var normalt så jag tänkte inte så mycket på det förrän i v11 då jag började blöda ungefär som en vanlig mens. Åkte till gynakuten och där bekräftades ett så kallat ma, fostret hade dött i vecka 6. Efter detta följde några fruktansvärda veckor med besök på gyn var och varannan dag för cytotecbehandlingar men efter 2 veckor fick jag nog och krävde en skrapning, fick vända mig till ett annat landsting.

    Fick ingen äl första månaden utan mensen kom ca 30 dagar efter skrapningen. Därefter har jag haft äl varje månad men något oregelbunden cykel.

    Nu väntar jag på bim som är i helgen för att testa om det tagit sig denna gång.

  • Elinmariajosefin
    T90 skrev 2018-04-10 02:19:10 följande:

    Hur ofta ligger ni då? Runt äl. Tycker det är svårt när man tänker på det faktum att man inte vet exakt när ägget släpper.... Märker på min kropp när jag har äl och enligt app är äl en viss dag men jag litar aldrig helt på det faktiskt. Tänker att det kan diffa på en dag eller två.


    Det sägs ju att det ska räcka med varannan dag. När jag blev gravid med min dotter låg vi varje dag runt äl. Förra gången jag blev gravid och fick missfall låg vi bara en dag.
  • Elinmariajosefin

    Idag har jag fått bekräftat att jag fått missfall igen. Fick ett ma i december som upptäcktes i v11. Detta missfall skedde i v 6-7. Känns så himla hopplöst just nu :(

  • Elinmariajosefin
    T90 skrev 2018-04-26 13:51:33 följande:

    Så kom mensen idag, varför inte? Kroppen skulle bara leka med mig lite. Misslyckat försök nr 5 efter missfallet.


    Åh va tråkigt :(
  • Elinmariajosefin
    babytjejen skrev 2018-04-26 23:10:03 följande:

    Har ju slutat blöda men får lite blod på pappret lite då o då, max en gång om dagen. Vågar man sexa på då el bör man vänta??

    Vill ju maxa chanserna även om hormonerna finns kvar o chansen är minimal för ägglossning....

    Ska ta ett digitalt imorgon o hoppas verkligen att det visar åtminstone 1-2v men chansen finns nog att det fortfarande står 2-3 då ägglossningstesten jag tagit under veckan inte sjunkigt nämnvärt.

    Vet att det är dumt att testa varje dag men får en känsla av kontroll genom att göra det även om jag blir ledsen varje gång den visar starkt resultat. Vill verkligen inte vara den som plussar i 8-9v innan vi får en riktig chans!!!!


    Kan du inte ringa gyn och be om att få göra blodprov för att mäta hcg? Det ska jag göra en gång/vecka nu tills det är nere under 5.
  • Elinmariajosefin
    T90 skrev 2018-04-27 12:11:35 följande:

    Jag fick inte hjälp av gyn med blodprov, ville se att hcg gick ner.... Fick min vårdcentral till att hjälpa mig med det. Så olika det kan vara....


    Jag fick inte hjälp på mitt vanliga sjukhus utan vände mig till en privat klinik där högkostnadsskydd gäller.
  • Elinmariajosefin
    darin2018 skrev 2018-04-28 18:31:53 följande:

    Jag tog ett grav.test. Idag och det blev positivt snabbt. Hur länge kan det ta innan det är ute ur kroppen :( vilken vecka fick du MF i och hur länge har du blött? Jag fick i v.4 och blöder lite än, snart 5 veckor sen jag fick MF och fortf positivt test.. suck..


    Har du gjort något vul nyligen? Om man blöder så länge och hcg fortfarande inte sjunkit kan det finnas rester kvar och man behöver en skrapning. Vid mitt första missfall i december klarade inte kroppen av att bli av med allt och jag fick skrapas. Denna gången verkar det som att jag förhoppningsvis slipper det.
  • Elinmariajosefin
    Milian03 skrev 2018-05-02 07:48:54 följande:

    Hur länge efter tidigt missfall visar egentligen testerna positivt? Idag är 4e blödardagen och testade gravtest med morgonurin och det är fortfarande positivt. Mycket svagare än när jag plussade, men helt klart positivt fortfarande. Och hur länge blöder man? Förstår ju att det kan vara olika men vad är era erfarenheter?


    Jag började blöda för exakt två veckor sen, hcg ligger idag på 41. Förra fredagen låg det på 450
  • Elinmariajosefin
    Milian03 skrev 2018-05-15 22:27:14 följande:

    Så osäker denna cykeln är...

    Har äl-känningar idag men ältesten tog slut för nån dag sen.

    Har beställt nya men kanske missar stegring nu.

    Utgår från att äl är idag så länge :)

    BIM blir 29/5 då. Fler som precis har/har haft/ska ha äl? :)


    Jag har skippat testen denna månad men är ganska säker på att äl skett igår eller idag. Bim blir 30/5 för mig. Håller tummarna för oss!
Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt