Inlägg från: Systeryster33 |Visa alla inlägg
  • Systeryster33

    Bli gravid efter missfall följas åt

    Hej tjejer!

    Känner ?tyvärr? att jag platsar här med er om ni förstår mig rätt :)

    Började blöda 17/4, fick konstaterat missfall 20/4 och på vul såg läkaren att livmodern var helt tom dvs allt borta. Neg gravtest där och då med enligt honom och troligen äl runt 20/4 sa han!

    Tog äl test samma dag när jag kom hem som visade positivt ! Idag 4 dagar senare visar grav test (testa tidigt ) ett svagt plus!

    Den enda förklaringen jag är att jag valde ett gravtest som är mer känsligt än vad läkarens var i fredags?! Går ju inte rent tidsmässigt att det skulle va en ny graviditet hur mycket jag än önskar! Eller hur?

    Hur lång tid tog det för er tills gravtest visade negativt efter missfall? Jag är ju på dag 8 efter missfall om det började samma dag jag började blöda..

    Fy vad detta är jobbigt och fy vad det är svårt att tänka på annat! En stor kram till er alla! Någon gång blir det våg tur igen <3

  • Systeryster33
    Imra skrev 2018-04-24 21:56:09 följande:

    Beklag verkligen missfallet! <3

    Jag fick mitt första negativa gravtest typ en vecka efter första blödningen. Det var även första gången jag testade efter jag börjat blöda. Men tyckte ändå det gick skapligt fort för kroppen att stöta ut allt och för hormonerna att försvinna.

    Är nog för tidigt för ett gravtest att visa positivt om du precis haft äl. Men självklart kan man hoppas på att det är ett nytt plus. :)

    Hopps ni får ett nytt plus snart, kramar!


    Tack vad gullig du är! Var det längesen du fick missfall? Jag testar negativt nu och det känns bra för då vet jag att nästa gång jag får ett plus (någon gång hoppas jag ju jag får det igen) så är det på riktigt och inte det gamla som spökar :)

    När har du bim? Kram
  • Systeryster33
    EIJ90 skrev 2018-04-24 22:22:07 följande:

    Beklagar verkligen ditt missfall <3 Är tufft när man är mitt i det och man inte har koll på kroppen.

    För mig tog det lite mer än 2 v för gravtest att visa neg och då blödde jag smått hela tiden fram tills dess. Fick mf i v 7.

    Sen hade jag äl ungefär vanlig tid efter blödningen började och sen mens. Inväntar nu nästa äl och vill så gärna bli gravid igen!


    :) ska hålla tummarna! Har du barn sen innan? När är bim?
  • Systeryster33
    Elliot1 skrev 2018-04-24 23:23:57 följande:

    Hej! Tråkigt att höra :( Vilken vecka var du i? Jag började blöda på förmiddagen en dag och redan samma dag fick jag tid hos gyn som konstaterade att allt var borta. Blödde i ungefär sex dagar och tog ett gravtest efter sista blödningsdagen, då var det helt negativt. Tror att jag fick ÄL ca två veckor efter MF men det tog sig inte (halvhjärtat försök) så fick mens efter ytterligare två veckor. Kändes nästan skönt för då kändes kroppen helt läkt eller vad man ska säga.

    Men hur länge man blöder etc kan ju vara olika från person till person.. Jag tycker att du ska avvakta tills blödningen avtar och sedan ta ett nytt test :) Första och andra månaden efter MF var värst tycker jag då man har sån enorm längtan och inget tålamod alls.. Men det kommer tillslut ett nytt plus! :)


    Tack snälla och detsamma <3

    Jag slutade blöda i måndags och igår testade jag negativt! Han med sex 3 dagar innan ev äl (äl test gav utslag) och dagen efter äl! Blödde bara 6 dagar totalt! (Var i vecka 6)

    Hoppas på ett plus snabbt igen, men kommer va sååå orolig fram till v 12 den här gången fy fan!

    Hur mår ni andra?
  • Systeryster33
    Lottch3n skrev 2018-04-25 17:42:19 följande:

    Ganska sannolikt att jag hade äl igår va?


    Yes :) heja heja! Fick ni till något mys dagarna runt?
  • Systeryster33
    Elinmariajosefin skrev 2018-04-26 13:21:04 följande:

    Idag har jag fått bekräftat att jag fått missfall igen. Fick ett ma i december som upptäcktes i v11. Detta missfall skedde i v 6-7. Känns så himla hopplöst just nu :(


    Är så himla ledsen för din skull! Varför liksom :(

    Skickar en stor varm kram
  • Systeryster33
    Lottch3n skrev 2018-04-26 17:36:59 följande:

    Vi fick till det dagen innan och på äl. Igår var vi supertrötta båda två så blev inget då ;) men ska försöka få till det ikväll :) Kanske inte är helt optimalt med två dagar efter äl?


    Man säger ju 5 dagar innan, äl dagen och dagen efter! Ägget kan bara leva i 24 timmar! Men sex är ju aldrig fel så kör på för säkerhetsskull! Haha <3
  • Systeryster33
    EIJ90 skrev 2018-04-26 18:17:36 följande:

    Har inga barn sen innan. Var första gången jag varit gravid och han knappt förstå det och sen slutade det i mf. Var så ledsen när det hände. Nu tänker jag inte lika mkt på det men blir ledsen när jag ser eller hör saker som påminner mig om det. Skulle haft bf i november så kommer bli tungt om vi inte blir gravida innan dess.

    Jag har beräknad äl den 1/5 och bim 15/5 enligt NC. Men cykeln har varit lite oregelbunden så tror inte det kommer stämma exakt. Tycker jag redan har lite känningar i magen så är kanske äl på g tidigare.

    Har du barn sedan tidigare?


    Tog det lång tid att bli gravid första gången? Till november hoppas jag verkligen att du är gravid igen!!!

    1/5 är ju snart! Fom idag du teoretiskt skulle kunna bli gravid, så bara kör hårt ;) vi har haft sex 8 dagar i rad kring äl både när jag blev gravid med min son (4 år ) och nu denna gånge som slutade i missfall, så jag tror stenhårt på mycket sex kring äl!

    Kram
  • Systeryster33

    Tjejer, är det fler som tempar och kan hjälpa mig?

    Fick missfall 17/4 (där tempen är som högst på kurvan)! I NC appen valde jag att bara ta bort att jag blivit gravid (dvs cykeln räknar från den dagen jag plussade som sen slutade i missfall)... skulle jag kanske istället lagt in dag 1 på missfallet som dag 1 på en ny cykel?

    Förstår ni hur jag tänker? Känns ändå som mensen är på g nu med spottings och icke fertilt sekret och lite mensvärk.. och tempen är ju rätt låg ändå.. hur hade ni lagt in det i appen?

  • Systeryster33
    saijda skrev 2018-04-28 20:21:17 följande:

    När jag fick mitt missfall så frågade jag läkaren (veckan efter) hur jag skulle räkna det som och hon sa att jag skulle räkna det som mens så det var det jag gjorde. Den cykeln var längre än vad den brukade vara. Men månaden därpå så var den närmare min ?normala? cykel.


    Ok, så jag ska lägga den 17:e som första dagen på mensen? (Då jag började blöda?)

    Känns lite skumt bara för läkaren sa på vul 20/4 att jag borde ha äl i dagarna där! Men ser ju inte ut som att nån äl skedde när jag tittar på min kurva!

    Men tack för ditt svar <3 ser hur jag gör! Väntar kanske bara till nästa mens helg enkelt så vet jag hur jag ska räkna därifrån ! <3

    Fler som hört hur man ?ska göra??
Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt