• Milian03

    Bli gravid efter missfall följas åt

    Har man rätt att vara deppig och ledsen när man bara har försökt sen januari och just nu blöder ut sitt första missfall (var bara i v4)? Är så ledsen... Hur orkar folk månad efter månad? Vill bara ge upp ibland. Ibland känner jag att det kanske inte är meningen att vi ska ha ett gemensamt barn :( Jag blir så nedslagen varje gång blödningarna kommer... Vet ju att det finns folk som kämpat längre och även fått missfall senare och/eller flera gånger, men kan inte låta bli att känna mig mer och mer deprimerad varje månad... Är 33 år gammal så kanske är det för sent tänker jag :'(

  • Milian03
    Anonym (Längtan) skrev 2018-05-01 18:51:12 följande:

    Haft 5 missfall, en förlossning i v 26 där det visade sig vara ett fel på barnet. Fruktansvärd upplevelse MEN,vi kämpar vidare. 7 år har vi försökt nu och vi har gjort flera IVF.

    Tungt och påfrestande. Vetskapen om:tänk om vi aldrig får ett barn? Det är den mest skrämmande tanken som finns.

    Ge inte upp- vet att det är svårt oavsett ett eller flera missfall. Lika hårt varje gång.

    Jag försöker att tänka att vi iallafall har vård osv när det händer. Tänker på de kvinnor som får missfall runt om i världen under hemska förhållande som flykt o krig.

    Då blir jag starkare och kan kämpa på lite till????


    Usch vad jobbigt.beklagar :( ni är starka!
  • Milian03
    elil87 skrev 2018-05-01 22:46:39 följande:

    Du har all rätt att vara deppig! Missfall är tufft och jobbigt oavsett hur länge man har försökt eller hur långt gången man är.

    Jag känner igen din känsla av att bli mer och mer deprimerad för varje gång mensen kommer. Men vi ska lyckas och få vår bebis både du och jag och alla andra här inne! Sen försöker jag landa i tanken att det tar den tid det tar även om det är extremt svårt. Är 31 år så jag känner också att tiden springer iväg. Styrkekramar till dig och jag håller tummarna för att du plussar snart igen.


    Tack och detsamma <3
  • Milian03
    SL185 skrev 2018-05-01 22:51:57 följande:

    Jag förstår precis vad du menar, befinner mig i samma situation, är dock ett par år yngre. Började försöka i januari och plussade i april men lyckan var kortvarig då det slutade i missfall v5.

    Det är det värsta jag varit med om, blev så deppig, för att inte snacka om oron inför ev ny graviditet, kommer jag bli gravid igen? Kommer det sluta i missfall igen? Kommer vi orka försöka gång på gång utan att tappa bort varann?

    Det tär på relationen trots att man försöker hålla humöret uppe. Även om man inte är så gammal så är det hemskt när man anstränger sig och försöker sitt bästa men får negativt gång på gång, eller ännu värre missfall.

    Vi är dock uppe i sadeln igen och försöker direkt, en ny graviditet är det enda som kan läka sorgen känns det som :)

    Så svårt att koppla bort tankarna och inte stressa över det hela. Man var ju så naiv innan man ville ha bebis, försiktig och trodde att minsta lilla skulle leda till bebis hahaha. Hoppas att vi alla får våra plus snart!!


    Beklagar :/

    Känner igen mig i allt du skriver.

    Ja hoppas det är vår tur snart!
  • Milian03

    Hur länge efter tidigt missfall visar egentligen testerna positivt? Idag är 4e blödardagen och testade gravtest med morgonurin och det är fortfarande positivt. Mycket svagare än när jag plussade, men helt klart positivt fortfarande. Och hur länge blöder man? Förstår ju att det kan vara olika men vad är era erfarenheter?

  • Milian03

    Tack för era svar.

    Blöder fortfarande och kommer testa om några dagar igen och se så det blir negativt. Enda gången man har önskat ett negativt gravtest :'(

    Har köpt hem ältest så man kan se hur kroppen kommer igen efter detta. Och det blir att försöka då igen :)

  • Milian03
    saijda skrev 2018-05-02 21:17:13 följande:

    Håller tummarna för att din kropp återställs snart igen :) om jag inte plussar imorgon så ska jag också köpa ÄL tester för att hitta cykeln igen<3


    Tack <3

    Lycka till!
  • Milian03
    babytjejen skrev 2018-05-02 21:42:35 följande:

    Jag väntar oxå på negativt test...gjorde en medicinsk abort efter ett MA den 16 april...fick ett nästan blankt test idag så hoppas verkligen att clearblue säger inte gravid till helgen...o aTT kroppen kommer igång fort. Vill bli gravid igen typ nu!!!


    Lycka till!

    Ja det vill jag med :)
  • Milian03
    SL185 skrev 2018-05-02 21:46:43 följande:

    Hoppas att du blir återställd snabbt igen och kroppen kommer igång :)


    Tack :)
  • Milian03
    Imra skrev 2018-05-03 07:09:27 följande:

    Nu vågar jag tro det på riktigt! :D hoppas lillen vill stanna denna gången!


    Grattis :)
Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt