• FGK

    Bli gravid efter missfall följas åt

    Hej!

    Fick missfall den 1/4, var då i v.7. Blödde nästan hela månaden, men när det väl slutade så hade jag ägglossning nästan direkt :) Mäter med NC nu efter MF, allt för att öka chanserna! Så nu hoppas vi på ett plus i slutet av veckan eller början av nästa :) Har BIM den 21/5. Hoppas så innerligt på ett plus att jag tror att det inte kommer bli något (fått för mig att ju mer man tänker på det ju svårare är det att bli gravid). Men på ett sätt så känns det som att nu, nu är det vår tur! Kommer bli helt förstörd igen om mensen kommer :/

  • FGK

    Håller tummarna för att du får ett plus! Jag har fått ett hemskt humör, kräkts en gång och är fruktansvärt trött.. Känns dock väldigt tidigt att redan känna av graviditet, så är nog annat inblandat. Man vet ju inte alls hur kroppen är nu efter Mf.. :/

  • FGK
    babytjejen skrev 2018-05-15 20:09:20 följande:

    Googlat lite nu o clearblues tidiga test verkar ju vara väldigt dåligt...så har nog slängt bort pengarna..verkar vara väldigt vanligt med spökstreck så får nog inget mer svar av det..ska ta o göra kväll nu o sluta spamma er alla med en massa mess...babyfeber i topp!!


    Håller tummarna för dig!
  • FGK

    Är det dumt att ta ett test imorgon när man har BIM den 21? Borde jag vänta någon dag till? Är så himla otålig, men börjar tvivla på att det tagit denna gången.. känner nästan inget, förra gången var jag super trött, ömma bröst, ont i magen. Har haft som typ ?stickningar? i tjejmagen men inte alls som förra gången :/

  • FGK

    Skakar och gråter glädjetårar! Plussade precis på BIM -3!!! :D Första försöker efter MF, och nu håller vi alla tummar på att det går vägen denna gången!

  • FGK
    Lottch3n skrev 2018-05-18 11:03:49 följande:

    Är detta äl-test positivt??


    Tycker det ser positivt ut! :)
  • FGK
    EIJ90 skrev 2018-05-19 09:55:25 följande:

    Det är ju nära. Har gått i skola i Hässleholm ;)

    Stämmer att jag är född 90. Så troligtvis vet vi nog inte vem den andra är. Men ändå roligt att bo nära, vilken slump!

    Vet du vart man bokar tidigt vul? Känner mig lite osäker på om man får göra det hos bm. Eller om det är gynmottagningen på sjukhuset som man ska ta kontakt med?

    Hoppas nu att allt går som det ska! Jag tycker det är sån jobbig väntan. När började du må illa i din andra graviditet? Eller mådde du bra hela tiden?

    Jag skickar meddelande privat angående fb-gruppen =)


    Jag bokade tid idag på citymottagningen i Hässleholm :)
  • FGK
    EIJ90 skrev 2018-05-21 18:46:58 följande:

    Bor du i Hässleholm? =)

    Vilken vecka är du i?

    Undrar om det finns nån privat mottagning i Kristianstad. Har försökt googla men hittar inget direkt.


    I Sösdala :) Jag frågade min barnmorska om hon visste var man kunde göra det. Men hon skrev ingen i Kristianstad :/ Precis fått reda på det så är i V 5 imorgon :) Själv?
  • FGK
    EIJ90 skrev 2018-05-22 06:53:12 följande:

    Jag är i v4+4 idag =)

    Kul med fler som bor i närheten!

    Får kanske ringa och boka tid i Hässleholm då. När fick du tid och i vilken v? Man bör väl minst vara i v7-8?


    Jag fick tid den 15e juni, är då i v. 8 (7+3). Hon sa ett datum så kollade jag vilken vecka det var så sa hon om det var ok eller inte. Men säg att du vill ha ett när man kan se hjärtat, för hon ville först boka in min nästa vecka. :)
  • FGK
    Systeryster33 skrev 2018-05-22 09:34:13 följande:

    Hej! Bor du med i Hässleholm? Skoj! När är du född om du vill säga? Jag är 87:a :)

    Har du varit på citymottagningen eller du ska? Jag var där när jag fick missfall sist och funderar på att boka ett vul där nu med men är bara i v 5..


    Hej!

    Jag bor i Sösdala och är född 95 :) Jag ska dit den 15e Juni, är i v 7+3 då :)
  • FGK

    Här varade inte lyckas så länge :( tempen dippade imorse, så tog ett test som var jätte svagt positivt.. För några timmar sen började jag blöda.. när allt det jobbiga var borta och man kände att nu är det vår tur! Man börjar små planera om när man ska berätta för alla nära och kära osv.. Pratade även med en barnmorska som sa att det är inte så konstigt att vi får ett till missfall eftersom vi inte väntade ut en mens..

  • FGK

    Frick missfall i torsdags igen, hade det på känn och när jag var på jobbet så började jag blöda.. Så typiskt när man är på jobb! Som tur var så avbokade min kund jag skulle haft då så jag åkte hem stört bölande.. Men till min egna förvåning så tog jag inte det lika hårt denna gången. Trodde jag skulle bli helt förstörd. Dock så mår jag inte alls bra.. i fredags så fick mina föräldrar köra mig hem (jag bor 1h ifrån jobbet), för jag var så trött. Är yr och illamående och så pass trött att jag kan stå upp och sova om jag hade kunnat.. Så ska försöka få en tid så jag kan kolla mina blodvärden.. Någon annan som mått så här efter mf?

  • FGK
    SL185 skrev 2018-05-28 21:31:18 följande:

    Igen? Usch beklagar verkligen :( jag fick oxå missfall när jag var på jobbet..kunde inte hålla tårarna tillbaka o bete mig normalt så åkte hem nån timme senare. Hemskt! Mådde skit fysislt första 2-3 dagarna o hade samma symtom som du beskriver, illampende, yr, trötthet. Men blev bättre sen.

    Kan vara bra att kolla upp blodvärden! Tar ni några tillskott/vitaminer? Jag tar gravidvitaminerna..har tagit dom sedan första graviditeten i april.

    Ta hand om dig, kramar!


    Hade ett missfall den förste april :( Jätte jobbigt, grät i över en vecka, så fort jag var ensam. Min barnmorska tyckte nu att jag skulle kolla sköldkörteln och göra en undersökning.. Har tagit gravidvitaminer sen mars.. Ska försöka få en tid imorgon på vårdcentralen men inte så lätt att få det här jag bor :/ Pratade med dem idag och lyckas jag få en tid (de har bara akut tider, inga bokningsbara) imorgon så ska de kolla blodvärdena och sköldkörteln på mig.
  • FGK

    Någon mer som upplever att det är sjukt svårt att bli våt efter missfall? Sen mitt första missfall i april, så har jag inte kunnat bli våt.. Är dock kåt som ett djur, så vi får ju använda flidmedel bara, men känns så märkligt..

  • FGK
    Lestina skrev 2018-06-12 09:02:45 följande:

    Hej.

    Nu äntligen har kroppen kommit igång (hoppas jag) efter mf. Är inne på mensens sista dagar och hoppas att ägglossningen kommer som den ska.

    Känner mig galet frustrerad och stressad. Trodde jag skulle kunna ta allt med ro, att det tar tid att bli gravid, men jag har verkligen inget tålamod!! Är på försök 6 nu och det känns som om vi försökt i en evighet!

    Ledsen för mitt deppmail, behövde bara ventilera lite :)


    Förstår precis hur du känner! Fick mitt första mf i april och nästa i maj, trodde att ägglossningen skulle komma igång direkt eftersom det var så tidigt och hade jag inte tagit ett test så hade jag trott att det bara var min vanliga mens. Men ÄL lyser med sin frånvaro.. :/ Och jag har verkligen inget tålamod! Medans sambon är hur lugn som helst och säger att det kommer när det kommer.. Blir ännu mer frustrerad när så många man känner lägger upp att de ska ha barn.. Men nu är vi med i en budgivning på ett hus som vi än så länge leder, så man kan ju hoppas att jag kommer få annat att tänka på nu en tid framöver. Håller tummarna för att ni snart lyckas! <3
  • FGK
    IlseFilippa skrev 2018-06-21 18:14:15 följande:

    Fick mens idag så det blev inget denna gången heller :(

    Men nu vet man det så får man hoppas på Juli istället????

    Jag köpte ProgesteronAll igår och tänkte prova om det hjälper den här gången. Jag har dessutom ganska kort lurealfas (11 dagar) så det kanske kan vara bra.

    Någon som också haft upprepade missfall och haft positiva erfarenheter av Progesteron?


    Har aldrig testat förr, men har beställt hem nu och ska testa denna gången! Vill inte ha fler missfall nu och hoppar verkligen detta hjälper. Denna månaden fick jag symptom och positiva test för ägglossning, men tydligen släppte inget ägg :/ Så jag hoppas också på Juli nu.
  • FGK

    Har antagligen BIM på fredag och tänkte ta ett test på torsdag. Känner ingenting i kroppen mer än lite molvärk och strul med magen. Men har i tanken att jag är gravid.. hmm.. Men risken finns att jag inte hade ägglossning denna månaden. Så konstigt det kan bli i huvudet när man vill ha barn.

  • FGK
    Agnesmamma2012 skrev 2018-06-26 22:06:00 följande:

    Åh spännande har ni försökt länge :)? Håller tummarna


    Tack :) Njä, men känns som en evighet hehe. Sen oktober, och har haft två missfall sen dess :( Så hoppas verkligen att det tar sig på riktigt nästa gång.
  • FGK
    Törnrosa87 skrev 2018-07-03 19:50:12 följande:

    Hej! Jag undrar om det finns några här som vill svara på min fråga.

    När fick ni tillbaka mensen efter abort/missfall? Brukar man ha starkare mensvärk? Brukar den vara rikligare än vanligt?

    Jag gjorde en oönskad abort 6 juni och blödde till 17e juni. Var i gravvecka 17 då. Jag var på återbesök 25e juni (allt såg bra ut) läkaren såg med hjälp av ultraljud att jag haft eller ska ha ägglossning strax efter det, då det var som en ballong där inne. Alltså tycker man väl att mensen borde komma snart om ägglossning redan kommit? Rätta mig om jag har fel? Någon med erfarenhet?


    Förlåt om jag frågar, men vad betyder/menas med oönskad abort?
  • FGK
    Törnrosa87 skrev 2018-07-03 21:39:19 följande:

    Ingen fara! Menas med att göra en abort även fast man egentligen vill behålla barnet, i mitt fall var barnet mycket sjukt och dom sa att han inte skulle klara sig..


    Usch, fy vad jobbigt :( Tack för att du svarade, och massor av kramar!
Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt