• SL185

    Bli gravid efter missfall följas åt

    Milian03 skrev 2018-05-01 18:21:13 följande:

    Har man rätt att vara deppig och ledsen när man bara har försökt sen januari och just nu blöder ut sitt första missfall (var bara i v4)? Är så ledsen... Hur orkar folk månad efter månad? Vill bara ge upp ibland. Ibland känner jag att det kanske inte är meningen att vi ska ha ett gemensamt barn :( Jag blir så nedslagen varje gång blödningarna kommer... Vet ju att det finns folk som kämpat längre och även fått missfall senare och/eller flera gånger, men kan inte låta bli att känna mig mer och mer deprimerad varje månad... Är 33 år gammal så kanske är det för sent tänker jag :'(


    Jag förstår precis vad du menar, befinner mig i samma situation, är dock ett par år yngre. Började försöka i januari och plussade i april men lyckan var kortvarig då det slutade i missfall v5.

    Det är det värsta jag varit med om, blev så deppig, för att inte snacka om oron inför ev ny graviditet, kommer jag bli gravid igen? Kommer det sluta i missfall igen? Kommer vi orka försöka gång på gång utan att tappa bort varann?

    Det tär på relationen trots att man försöker hålla humöret uppe. Även om man inte är så gammal så är det hemskt när man anstränger sig och försöker sitt bästa men får negativt gång på gång, eller ännu värre missfall.

    Vi är dock uppe i sadeln igen och försöker direkt, en ny graviditet är det enda som kan läka sorgen känns det som :)

    Så svårt att koppla bort tankarna och inte stressa över det hela. Man var ju så naiv innan man ville ha bebis, försiktig och trodde att minsta lilla skulle leda till bebis hahaha. Hoppas att vi alla får våra plus snart!!
  • SL185
    Milian03 skrev 2018-05-02 07:48:54 följande:

    Hur länge efter tidigt missfall visar egentligen testerna positivt? Idag är 4e blödardagen och testade gravtest med morgonurin och det är fortfarande positivt. Mycket svagare än när jag plussade, men helt klart positivt fortfarande. Och hur länge blöder man? Förstår ju att det kan vara olika men vad är era erfarenheter?


    Mitt blev negativt redan andra dagen i missfallet, blödde i 7 dagar.
  • SL185
    Milian03 skrev 2018-05-02 20:59:55 följande:

    Tack för era svar.

    Blöder fortfarande och kommer testa om några dagar igen och se så det blir negativt. Enda gången man har önskat ett negativt gravtest :'(

    Har köpt hem ältest så man kan se hur kroppen kommer igen efter detta. Och det blir att försöka då igen :)


    Hoppas att du blir återställd snabbt igen och kroppen kommer igång :)
  • SL185
    saijda skrev 2018-05-02 21:17:13 följande:

    Håller tummarna för att din kropp återställs snart igen :) om jag inte plussar imorgon så ska jag också köpa ÄL tester för att hitta cykeln igen<3


    Gud va spännande! Hoppas att du får ett plus :) uppdatera oss!
  • SL185
    Milian03 skrev 2018-05-03 07:46:49 följande:

    Imorse var bindan nästan tom.

    Och negativt gravtest!

    Nu jävlar blir det att leta äl med tester :)

    När fick ni äl efter missfall?


    Ja va härligt!

    Jag har fortfarande inte fått utslag på digitalt ältest, testade så fort jag slutade blöda (blödde i 6-7 dagar), och fortfarande inget utslag än. Är på dag 14. Men inbillar mig minimal stegring så hoppet lever ännu hahaha :)
  • SL185
    Imra skrev 2018-05-03 07:09:27 följande:

    Nu vågar jag tro det på riktigt! :D hoppas lillen vill stanna denna gången!


    Stort grattis igen :) håller alla tummar att det blir bra nu!! Du väntar bebis!!!!
  • SL185
    Milian03 skrev 2018-05-03 08:23:27 följande:

    Lika bra jag förväntar mig en senare äl kanske :)

    Annars brukar min komma runt dag 14. Har en regelbunden cykel.

    Hoppas inte den rubbas alltför mycket.


    Jag fick glad gubbe precis!! Dag 15, så ägglossningen är väl under de närmaste dygnen. Förra cykeln fick jag glad gubbe dag 12 och ring (negativt) dag 13. Så lite förskjutet blev det för mig :)
  • SL185
    Systeryster33 skrev 2018-05-03 14:44:01 följande:

    Tjejer! Vill ni hjälpa mig kika på mitt äl test? Inte så van vid dem! Detta är tagit nu på EM, tagit sen jag slutade blöda och sista dagarna har det blivit starkare och startade test sträck! Visst är det negativt ännu? Vad tror ni, är det troligt att det blir positivt inom 1-2 dagar? Hur brukar era se ut?


    Det ser ju bra ut, borde väl vara positivt inom närmastw timmarna/dagen? jag har dock inga erfarenheter av stickor tyvärr, kör digitalt och dår får man antingen tom ring eller glad gubbe :)
  • SL185
    EIJ90 skrev 2018-05-03 19:38:11 följande:

    Vad skönt med så kort tid till äl. Jag fick glad gubbe för två dagar sen så gissar att jag har äl idag på dag 19. Aldrig lyckats få glad gubbe innan så roligt att det funkade. Kör annars mest efter NC tempning. Fast då ser man först efter när äl har varit =) Andra försöket sedan mf

    Håller tummarna för oss!! Vi har myst till det massor nu runt äl


    Va bra att ni har säkrat er och myst runt äl, håller alla tummar o tår o hoppas att det tar sig nu o stannar :) när fick du missfall?

    vi har myst igår o senaste dagarna, mannen har dock prestationsångest idag så det blir nog inget..fan! Försöker hålla frustrationen inombords o se glad ut men så jäkla jobbigt när man inte får till det under rätt tid :(
  • SL185
    Systeryster33 skrev 2018-05-03 19:45:36 följande:

    Tack ändå för att du tog dig tid att svara! Jag tänker att jag testar igen imorgon bitti så får vi se <3


    Håller tummarna!l perfekt till helgen ju så kan man mysa på haha :) <3
Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt