• FruW85

    Bli gravid efter missfall följas åt

    Har skrivit här tidigare under namnet (.)
    Nu skulle jag behöva ventilera lite igen. Är det någon här som tempat där det visat sig att kurvan inte stämt?

    Jag blir galen. Jag får inte ihop min kurva med mina symtom. Jag önskar jag kunde chilla lite och bara vänta ett par veckor och ta ett test men jag är för otålig och så sjukt less på att må som jag gör. Jag har ett gravtest hemma så jag tänkte spara det till den 25e då appen tycker jag ska testa. BIM är den 18e (enligt appen) men fick plus rätt sent sist så dumt att chansa med att testa för tidigt..



    Jag var tidigare tveksam till om jag verkligen haft äl men efter några dagar så ser det faktiskt ut som att det stämmer. Jag lade även ihop den nuvarande kurvan med den senaste, där jag blev gravid, och dom matchar väldigt bra.

    Jag har däremot haft äl flytningar till och från mellan dag äl-16 till äl-8. Livmodertappen har betett sig som om jag haft äl i princip hela tiden. Sedan äl-4 har jag haft väldigt många graviditetssymtom som jag känner igen från förra graviditeten. Bland annat illamående som jag är sjukt less på nu. Äl+2 och +3 hade jag väldigt ont i magen, typiskt äl-ont enligt google, men två dagar? Sedan två dagar tillbaka har jag även haft väldigt mycket flytningar, även det likt förra graviditeten.

    Någon som kan relatera?
    Den logiska människan inom mig säger åt mig att bara släppa allt och sluta älta, men kontrollfreaket och den otåliga människan inom mig vill veta NU varför i helvete kroppen beter sig som den gör... =/


  • FruW85
    Tirin skrev 2019-01-13 23:13:33 följande:

    Hej,

    Just genomgått en Cytotec-behandling av MA i v12. Slutade blöda samma dag och sen dess bara några droppar då och då. Känns som en lång väntan på återbesök för att få veta om allt kommit ut och sen om det nu funkat direkt (verkar ju inte gå så smidigt alltid) väntan på att kroppen ska sätta igång med ägglossning igen. Har ingen fråga egentligen ville bara skriva hej och jag kommer titta in i gruppen då och då under min resa till ett plus igen. Känns skönt att man inte är ensam om alla tankar och funderingar och framförallt denna otålighet i väntans tider.

    Ta hand om er!


    Hej! Beklagar ditt missfall.
    Ja, den här väntan är verkligen inte rolig, håller tummarna för att ni lyckas snart igen!
  • FruW85
    NervösaNatta skrev 2019-01-14 13:15:05 följande:

    Hej allihop!

    Fick missfall idag, blöder ännu och det gör så in i helvete ont. Var precis 8+0 igår..

    7+6 var vi på gynakuten och då såg vi ett tickande hjärta.. det är så jävla orättvist! Gråtit som en dåre hela fm, nu börjar dock acceptera vad som hänt.. det jobbiga är dock att behöva ha delar av det lilla kvar och väntan på att det ska komma ut.

    Smärtan är nog värst dock.

    Vill det ska vara över typ nu! Så jag kan återgå till ett normalt liv igen...


    Jag beklagar missfallet :( Det känns förjävligt och jag kan verkligen relatera till känslan att det är orättvist. :(


    Jag hoppas allt kommer ut snart, så du slipper gå runt och ha ont.. Tyckte det var illa nog med mina två timmar som jag hade ont, så jag lider med er som har ett mer utdraget missfall :(


  • FruW85

    Någon som blivit gravid snabbt efter ett mf och använder appen Flo? Försökte lägga till en ny graviditet men får inte för det var för kort tid sedan jag var gravid sist (!?) Jag kan ju alltid radera förra graviditeten men det känns trist på något sätt.. 


Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt