• Aamon

    Bli gravid efter missfall följas åt

    Anonym (Tigermamma) skrev 2018-04-24 22:04:42 följande:

    Visst räknas väl utomkvedshavandeskap som en typ av missfall? Vi ska precis börja försöka igen efter ett utomkvedshavandeskap som fick opereras bort tillsammans min ena äggledare i början av mars. Den graviditeten tog 6 månader att få till, och eftersom jag nu bara har en äggledare vågar jag inte ha alltför stora förväntningar på att vi ska lyckas de närmaste månaderna.


    Min första graviditet som slutade i x och bara en äggledare kvar tog 1.5 år att få till. Den därefter som sedan slutade i ma i v14 tog 8 månader att få till. Sörj inte din saknade äggledare. Jag har sett svart på vitt att den andra äggledaren fångar upp ägg som kan bli befruktade från båda äggstockarna. Då är chansen till graviditet oförändrad.
  • Aamon
    saijda skrev 2018-04-28 17:57:14 följande:

    Åh, jag förstår precis hur du känner. Vi skulle haft barn i augusti/september och en kollega/väninna plussade några veckor innan mig och jag ser henne varje dag.. väldigt jobbigt så vill bara plussa nu nu nu.. och behålla :0 Jag hade missfall i januari och är inne på tredje försöket sedan dess. Håller tummarna för dig/er och för oss att vi får vårt pluss <3

    Skulle haft mens idag men inget har dykt upp och symtomen är kvar.. så hoppas men :/


    Vet precis hur det är att passera den dag då man skulle blivit förälder utan att ens vara gravid igen. Var 26:e december första gången. Nästa gång nu kommer 23:e augusti om vi inte uppnår lyckan innan dess... Det enda som är konstant är den där sabla mensen som kommer som en klocka prick på dagen varje månad.
  • Aamon


    Efter totalt ca 900 dagars försök får vid detta redan 5 dagar innan beräknad mens <3

    3:e ägglossningen efter ma. Även haft x-grav för 1 år sedan.

    Alla graviditeter vi haft har vi gått till genom att vi haft sex varje dag. Har vi försökt varannan eller var 3:e har det inte blivit ngt. Verkar vara ngt med minst någon av oss som inte är helt hundra, men funkar att kompensera för genom att ligga varje dag. Håller tummarna att dena sitter där den ska och håller sig vid liv...
  • Aamon
    Milian03 skrev 2018-05-28 15:44:30 följande:

    Idag Äl+8 ca... visst är där nåt?


    Helt klart! Grattis :)
  • Aamon
    T90 skrev 2018-06-18 11:36:09 följande:

    7+5 imorgon. Jag tänker inte så... Lättare att planera och ställa in mig på att det går dåligt :/


    Förstår precis hur du känner. Är också 7+5 imorgon. Är inställd på att det är dött då det gått åt helvete 2 gånger tidigare. Dock är jag inte ledsen eller gråter utan försöker "låtsas som inget". Har tackat nej till vul och prover etc, kommer ju inte ändra ngt. Har ett ul i v14+x som hägrar i juli. Då får vi se om det lever. Tills dess hoppas vi självklart även om vi inte tror...
  • Aamon
    T90 skrev 2018-06-19 16:03:03 följande:

    Vul gjort idag, en bebis med hjärtslag syntes :)


    Åh vad härligt!

    Vi var inne idag då alla symtom försvann igår, även molvärk. Kom dock tillbaka idag. Liten satt där den skulle och hjärtat slog <3
  • Aamon
    T90 skrev 2018-06-20 16:13:14 följande:

    Åh vad skönt :) hoppas vi båda kan slappna av lite. Men känns svårt att våga tro på att en bra känsla kommer hålla i sig nu... Vi ska göra ett ul till innan RUL.


    Det har vi med, 26/7. Tills dess lovar jag att hålla mig lugn och inte oroa mig! :)
  • Aamon
    Anonym (Julia) skrev 2018-06-27 14:23:35 följande:

    Fick positivt gravtest imorse bim-2. Känns mer som att man väntar det fjärde missfallet än barn Går inte att vara glad över plus.


    Tänkte också så när jag fick 3:e plusset med bara missfall innan. Har dock valt att trycka bort den känslan, den är bara negativ. Jag tänker- Idag är jag gravid. Punkt. Vad som sker imorgon vet jag ej.

    Har en vän som haft 14 missfall, både vanliga och Ivf-grav, innan hon den 15:de gången råkade blir gravid utan hjälp och det gick bra.
  • Aamon

    Okej, tredje gången gillt...

    Första graviditeten var ju levande x som avbröts med akutop i v7.

    Andra slutade i ma i v.14. Fostret dog v.8.

    Vi är inne i 3:e graviditeten nu. Var i v.12+1 igår och inne på dateringsultraljud. Nerver från helvetet. Ännu värre när de låg efter i tidschemat också därinne så vi fick vänta. Så fort vi fick se barnet så kunde jag konstatera att det var rätt storlek och sedan sträcker den på sig med händerna över huvudet. Allt såg ut precis som det skulle och den visade upp alla sina konster. Håll dig kvar nu mandarinen <3

  • Aamon
    Tremblement de Terre skrev 2018-08-06 21:04:31 följande:

    Tack... de misstänkte det i helgen och idag ännu mer pga hCG. Ska in igen på onsdag och se om det kommer ut av sig själv eller om det blir operation. Fan fick vara glad i fem dagar och sedan gråtit varje dag i snart tre veckor. Gravidhormoner plus ömma bröst på det utan att det blir något barn.

    Solskenshistorier om utomkveds tas tacksamt emot!

    Kram alla.


    Vet inte riktigt hur du menar med solskenshistorier och x men allt är ju tolkningsbart... Vi fick levande x som slutade i akutop i v7 i maj 2017. Idag är jag tacksam för det. Äggledaren avlägsnades. Utan den äggledaren har vi haft lättare att bli gravida. Kanske var ngt fel med den hela tiden? Den kvarvarande äggledaren fångar ägg från båda äggstockarna så fertiliteten påverkas inte. Vi är nu gravida i v15 och allt ser bra ut.

    Vill ge dig en kram. X är det värsta vi gått igenom utan något annat ens i närheten. Men det blir bättre med tiden, lovar!
  • Aamon
    Anonym (Dethänderaldrig mig) skrev 2018-11-27 10:40:17 följande:

    Tack alla som delar med sig. Så ledsen att höra att ni alla skall behöva vara med om detta.

    Har natten till idag varit med om missed abortion i vecka 11+4. På ultraljud visade det sig att fostret dött i 7+3. Det var mitt andra missfall på raken och vi hade på 3 dagar kvar till rul. I vecka 7 såg vi tom bebis med hjärtslag så kände mig så hoppfull denna gång. Känner mig alldeles tom och mållös då jag verkligen snubblade på mållinjen innan vecka 12. Vill inte prata med vänner för mår dåligt av den press jag känner när andra vet om att vi försöker men misslyckas. Har bra stöd sv min sambo. Min kropp har inte heller förstått att jag är med om missfall så behöver få medicinsk hjälp även denna gång för att starta processen. Vilket är smärtsam.

    Finns det andra som varit med om 2 missfall på raken och sedan fått en fullgången graviditet? Finns det någon som sökt hjälp för att utreda privat och i så fall fått någon hjälp? Söker lite hopp ich någon som kan förstå lite vad jag är med om som vill dela med sig.


    Det finns hopp!

    Jag hade ett utomkvedshavandeskap min första graviditet som slutade i op och en äggledare mindre. Andra graviditeten slutade i ma v14. Konstaterades att fostret sannolikt dog v8+3. Upptäckes 2 dagar innan planerad kub. Vi såg barnet v8+1 med hjärtslag och allt var då som det skulle.

    Sitter nu med graviditet nr 3 i v31 och allt ser åtminstone ut att gå vägen den här gången. Känner flera vänner med 2 missfall på raken där det lyckades på tredje försöket. Det blir bättre tillslut <3
  • Aamon

    Kämpa på <3

    Har varit med i den här tråden sedan vi fick vårt utomkvedshavandeskap. Fick därefter konstaterat ma i v14 10 månader senare.

    Sitter nu med en mirakelgroda i magen i v37 som bökar omkring å det grövsta. Har panik att han ska dö i magen som hans storasyskon. Oron lägger sig aldrig... men vi hoppas! Är så nära nu <3

  • Aamon

    Igår föddes vår älskade lilla guldklimp <3

    Har innan dess ett utomkvedshavandeskap och ett ma i v14 bakom oss.

    Håller tummar och tår för er andra att det går vägen snart!

Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt