• EIJ90

    Bli gravid efter missfall följas åt

    Systeryster33 skrev 2018-05-15 15:37:30 följande:

    Håller verkligen alla tummar för dig!!!! Att du också haft temp som gått ner till coverline innan den steg igen känns lite mer hoppfullt! Jag tror mensen kommer för mig imorgon eller på torsdag, men kan hoppas att den istället stiger som det blev för dig!!! Jag hoppas det är din tur att få njuta av en hel graviditet och bebis nu! Heja <3


    Tack igen! Jag hoppas också <3

    Din temp har ju sjunkit när det är möjligt för ägget att fästa. Så jag håller tummarna för dig att tempen ökar igen!! Jag hade likadant när jag plussade i februari. Då var tempen ännu lägre och under coverline i 2 dagar. Så även om den inte stiger direkt så kan man ändå vara gravid.

    Hur var det när du blev gravid innan?
  • EIJ90
    Systeryster33 skrev 2018-05-15 18:00:35 följande:

    Kan va så, men brukar ha lutealfas (från äl till mens) på bara 11 dagar så dag 9 idag kan tempen sjunka av den anledningen med tänker jag! Men klart jag hoppas :)

    Men tror du inte att det var missfallet som va på g redan då om den var under CL? Eller nej? :)

    Ingen aning, men man läser ju att den ska stanna över sträcket! Hoppas du får va pigg och frisk snart nu!!

    Förra pluset som slutade i missfall såg ut såhär,så rätt olikt denna månaden!

    Men blir spännande att se vad tempen gör imorgon bitti!


    Jag har förstått det som att då ägget fäster kan tempen sjunka under coverline. Det var det som jag menade. Annars låg tempen högt över coverline ca 2 v efter mf.

    Du får uppdatera vad som händer imorgon!

    Här är min förra kurva (mf i v 7):

  • EIJ90
    Imra skrev 2018-05-03 07:09:27 följande:

    Nu vågar jag tro det på riktigt! :D hoppas lillen vill stanna denna gången!


    Hur går det för dig Imra?

    Kul att båda plussade denna månaden =)
  • EIJ90
    Systeryster33 skrev 2018-05-16 14:29:50 följande:

    Hur mår du idag? :)

    Hoppas på bättre!! Jag testade grav test imorse äl+10 men helt negativt! Tempen gick upp liiite iaf:) bara att ha is i magen, men är inställd på att det slutar med mens!


    Jag mår bättre men är fortfarande förkyld. Hemma från jobbet även idag. Tänker att det skadar inte att ta det lite lugnt. Så tankarna snurrar såklart. Vill att tiden ska gå snabbt!

    Jag håller tummarna för att tempen fortsätter att öka!! Hur lång luteralfas brukar du ha? Det är ju säkrast att testa på bim eller nån dag efter.
  • EIJ90
    Systeryster33 skrev 2018-05-16 18:14:50 följande:

    Skönt att det verkar vara på bättringsvägen iaf. :) låter klokt att va hemma tills du är ännu lite bättre så kroppen får all vila den behöver..

    Min lutealfas brukar va 11 dagar och sjunka under coverline dagen innan mensen kommer! Det betyder att den bör sjunka mer imorgon! Vi får se :)


    Hur har det gått idag? Jag håller tummarna för dig <3
  • EIJ90
    Systeryster33 skrev 2018-05-17 14:35:16 följande:

    Gullig du är! Tror jag fick världens svagaste plus i morse, men extremt svagt på stickan så räknar det inte som positivt! Tempen är låg med, precis över CL.. känns konstigt om jag skulle vara gravid, men mina bröst ömmar, lätt illamående emellanåt och känner mig annorlunda i kroppen.. dock rädd för nytt missfall på g i så fall eftersom tempen är så låg! (Äl+11 idag)

    Hur går det för dig? :)


    Det är inte kört förrän mensen kommer. Men lite jobbigt med låg temp såklart. Vissa har ju precis vid coverline och är gravida ändå. Har sett några såna kurvor. Typiskt är ju att pms och gravidsymptom kan vara lika. Jag hoppas ändå för din skull!! Svagt plus är klart bättre än inget alls.

    Jag går och tror mensen ska komma närsom. Hade mkt molvärk igår, men är mindre idag. Känner mig spänd, kissnödig, öm på sidorna av brösten, trött och konstig i kroppen. Vet inte vad som är pga förkylningen och vad som är gravsymptom. Väldigt hungrig också. Kanske inbillar mig massor för man känner efter. Är rädd för mf igen. Tiden går ju så sjukt långsamt. Kommer nog ta nytt test i helgen bara för att se att jag inte drömde...

    Ska du testa imorgon igen? Hoppas hoppas!
  • EIJ90
    Sommarhopp skrev 2018-05-17 15:31:30 följande:

    Jag plussade ju i måndags, men min temp är inte heller hög. Den håller sig kring 36.7. Sist jag blev gravid med missfallet så låg tempen mellan 39.9 och 37. Men den här gången känner jag av hormonerna mer, och plusset blir starkare och starkare så jag hoppas det går vägen den här gången, trots låg temp.


    Grattis till plusset!! Har jag helt missat.

    Har ni barn sen innan? Hur mår du?

    Jag kan inte låta bli att vara orolig för nytt mf. Hur ska man klara de första veckorna?

    Kram <3
  • EIJ90
    Systeryster33 skrev 2018-05-17 15:42:32 följande:

    Molvärk känner jag med igen! Såklart svårt för dig med alla känningar i kroppen när du år sjuk samtidigt! Men risken för 2 missfall efter klart plus är liten! :)

    Hur ser din kurva ut idag?

    Hibgrig är jag med! Äter som en häst! När man är förkyld brukar man väl inte va så hungrig? Så tycker det låter positivt :)

    Jag vet.. känner så väl igen mig i alla dina känslor! Också sjukt orolig! Tror jag väntar till lördag om jag kan ?! Eller det bör vara starkare imorgon redan om jag har plus tror du? Så sjukt svårt! Vill inte bli besviken i onödan. Kanske ägg som försökt fästa men inte lyckades IOM att mitt är sååå extremt svagt? Fast bim+11 är rätt tidigt med! Hade bara kurvan varit högre hade jag känt mig lugnare, men nu... åh..

    Kram


    Jag hoppas verkligen risken för 2 missfall inte är så stor. Känns som att det finns så mkt som kan gå fel på vägen. Men är självklart glad för plus!

    Ovissheten är så jobbig så förstår verkligen att du inte vill bli besviken i onödan. Man bygger ju upp förhoppningar varje månad. Förra gången testade jag först på bim+4 och fattar inte hur jag kunde vänta så länge. Önskar verkligen att det ska gå vägen för oss alla. Känner sån gemenskap med er här som varit med om mf. Innan vi började försöka få barn hade jag ingen aning om hur tufft det är och all väntan. Och att första grav skulle slutat i mf kunde jag inte ens tänka mig.

    Var det längesen missfallet eller vilket försök är ni på? Har ni barn sen tidigare?

    Jag är 27 och min man är 31. Inga barn sen innan och 1 mf..

    Lägger upp dagens kurva (tog bort tempen som låg över 37 grader för det var nog feber)..

  • EIJ90
    Systeryster33 skrev 2018-05-17 18:43:44 följande:

    Ja det känna isf skönt att inte va ?ensam? !

    Sambon avfärdade grav testet jag gjorde i morse helt och sa att det bara är en skugga! Kan vara ett torkaträck absolut, men visst finns det där! Dock typ omöjligt att fånga på bild! Men laddar upp så får vi se om nån ser nått!

    Jag är 31 och sambon 36! Har en son på 4 sedan tidigare! Hade tack och lov inget missfall då!

    Jag håller verkligen alla tummar för dig! Har du ringt bm? Jag fick tid redan v 6 sist men vet inte om jah vill ha så tidigt nästa gång! Fick ringa och avboka nu då jag fick missfall dagarna innan...

    Vill däremot gärna ha ett tidigt vul nästa gång för att se att graviditeten sitter rätt och att det ser så bra ut det kan .. det lilla de kan se.. hoppas på att få det!

    När har du bf? :)

    Kommer troligen inte kunna hålla mig utan att ta mitt sista gravtest imorgon bitti! Får väl köpa nya i helgen sen om det behövs..

    Detta är faktiskt bara 2 a försöket, missfall första! Så skönt att det iaf gick fort att bli gravid! Har ni försökt länge?


    Jag är sämst på såna test. Har bara använt cb digitala. Så inte rätt person att säga. Håller som sagt tummarna!! Är detta första försöket efter mf då? Var ju bra att det tog sig på första försöket.

    Vi började försöka på "riktigt" i jan i år (slutade med ppiller i nov). För oss tog det sig på andra försöket, som blev mf. Sen blev det en mens efter mf och nu tog det sig igen. Så andra försöket sedan mf. Men tiden springer snabbt iväg.

    Mysigt att ni har barn. Måste vara en viss lättnad att veta att du iaf kan få barn. Hoppas det är ett litet syskon på g eller att det blir snart.

    Jag har inte bokat nån tid hos bm än. Tror jag väntar till nästa vecka iaf. Ska be om tidigt vul med tanke på att det slutade i mf sist. Då i v 7, hade inte ens bokat tid än då.

    Bf om allt går bra blir i slutet av jan (26/1 enligt nc). Så svårt att inte se framemot det och börja tänka framåt.

    Kunde inte hålla mig utan testade igen. Nu hade testet ökat till 2-3 veckor på cb digital. Började nästan gråta och känns lite bättre. När jag fick mf visade testerna 1-2 v när jag var på äl+19. Redan då tänkte jag att något var fel.

    Ååå. Hoppas så att vi får plus allihopa och sen små bebisar <3 och om det inte tagit sig denna månaden så kanske det går bättre nästa. Kroppen kanske inte är redo än efter mf
  • EIJ90
    SL185 skrev 2018-05-18 15:04:59 följande:

    Här kom mensen :( fy...jag som inte skulle bli ledsen.. man blir helt förstörd liksom


    Nej så tråkigt!! =(

    Man blir såklart ledsen. Kämpa på! När man är mitt uppe i det känns det så hemsk. Men jag antar att när vi väl sitter där med bebisar så spelar några månader hit eller dit inte så stor roll.

    Även om man blir gravid så finns det ju inga garantier att det går bra. Då börjat nästa oro. När bebis väl är född blir det väl nytt att oroa sig för osv. Är bra på att oroa mig..

    Helt ok att bli ledsen. Bryt ihop och kom igen nästa månad. Kramar <3
Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt