• Jojjans

    Bli gravid efter missfall följas åt

    Anonym (.) skrev 2019-01-06 12:57:19 följande:

    Jag började blöda dag 1, men själva missfallet kom inte förrän dagen efter. Så det känns fel att räkna dag 1 som missfallet samtidigt som jag ändå känner att jag bör registrera första dagen jag blödde. 

    Ja, jag känner ju själv att äl inte bör ha skett när det ser ut sådär, men jag hoppas ju ändå... Vet inte om det är vanligast att äl kommer tidigt (med tanke på hur många som skrivit om hur tidigt dom blivit gravida) eller om den kommer när man vanligen brukar ha den, isf finns ju fortfarande chansen att min kropp inte ballat ur helt, eftersom jag har lång cykel...

    Ja, jag tog ett test ca en vecka efter missfallet. Då visade det bara en svag, svag antydan till streck. Hade platsat i "spökstreck-tråden".. Har inte tagit något mer efter det utan antagit att det bör ha gått ner helt sedan dess..


    Jag tror att du kan räkna det som att äl isåfall kommer kanske en vecka senare än en vanlig cykel. Så plussa på en vecka på din vanliga follikulärfas. Vilka cykeldagar brukar du ha äl mellan när du har så lång cykel?
  • Jojjans
    Anonym (.) skrev 2019-01-06 14:25:04 följande:

    Dag 21 hade jag senast (då jag blev gravid) innan minns jag inte riktigt och har det i en annan app som jag inte kommer åt just nu, men brukar vara något liknande om jag inte minns helt galet. Plus/minus.


    Ok. Men då tror jag inte att det kommer komma förrens dag 28 plus/minus denna gång. Fortsätt ligga/tempa så hoppas jag det går vägen!
  • Jojjans
    Honsomlängtar skrev 2019-01-06 14:53:33 följande:

    Hej ne kroppen Hann inte sköta allt. Tog pillerna den 2a, smärtan va värre än när jag gjorde abort som tonåring. Inte ens morfin tabletterna hjälpte. Sköterskan i telefon bad mig försöka krysta på toan så allt kom ut.

    Idag fick jag sånt hugg i livmodern att jag nästan svimmade på toan fyfan så ligger med en värme kudde just nu.

    Börjat blöda mindre iallafall och har återkontroll på torsdag.

    Vill bara sluta blöda så vi kan försöka igen

    Tack verkligen för du fråga <3


    Usch så jobbigt. Cytotec (antar jag att du fick) är djävulens påfund! Men vad menar du med sköterskan över telefon? Fick du inte göra det på sjukhus?

    Hoppas blödningen lugnar sig snart och att allt ser bra ut på återbesöket.
  • Jojjans
    Grodan86 skrev 2019-01-06 16:50:59 följande:

    Beklagar, det måste varit riktigt jobbigt! Skönt att kroppen återhämtade sig så snabbt! När har du BIM? Håller tummarna för dig! Är det första barnet?

    Det var inte längesen jag fick vår dotter (drygt 1 år sen) så jag har ganska bra kontakt med min BM. Tänkte ringa henne i morgon och rådfråga. Även fast att jag vet att det är kört går man ändå och hoppas att testen spökar...Dumt


    Ja hopas det bara ör ditt hcg som stiger ojämnt!

    Ja den här hösten och vintern blev inte alls som vi tänkt oss. Det är första barnet och jag har länge väntat på att min sambo ska bli redo. Jag har längtat så länge och sörjde så mycket att vi började så sent, så allt som hänt har inte direkt hjälpt. Skulle haft BF slutet av februari med första graviditeten och hoppas så mycket att jag redan är gravid då. Bim är den 15/1.
  • Jojjans
    Anonym (.) skrev 2019-01-06 18:07:48 följande:

    Jag hoppas du har rätt!:) I slutändan kan man ju inte göra så mkt mer än att ligga regelbundet så kommer äl när den kommer...


    Nej det har du verkligen rätt i :)
  • Jojjans
    Honsomlängtar skrev 2019-01-06 18:55:16 följande:

    Japp cytotec, tagit de som 15 åring till abort då men denna smärtan va värre än sist.

    Jo skulle varit på sjukhuset men blev ändrade planer med sjukhuset så fick göra allt hemma, sambon sjukanmälde sig för att va hemma med mig som tur va.


    Förstår att det var jobbigt, särskilt efter dina erfarenheter som 15-åring. Fint att du ändå hade din sambo hos dig <3
  • Jojjans
    Honsomlängtar skrev 2019-01-06 20:50:05 följande:

    Ja de kändes riktigt skönt. Ska bli skönt att få komma på återkontroll på torsdag.

    Jag vill bara försöka igen, vi vill ha vårat första barn :(


    Ja vi försöker också med första. När började ni försöka? Har bi längtat länge? Och får man fråga hur gammal du är?
  • Jojjans
    Honsomlängtar skrev 2019-01-06 20:50:05 följande:

    Ja de kändes riktigt skönt. Ska bli skönt att få komma på återkontroll på torsdag.

    Jag vill bara försöka igen, vi vill ha vårat första barn :(


    Ja vi försöker också med första. När började ni försöka? Har bi längtat länge? Och får man fråga hur gammal du är?
  • Jojjans
    Grodan86 skrev 2019-01-06 21:39:06 följande:

    Fick ljusrosa flytningar nu ikväll och värk i nedre delen av ryggen så det verkar vara på gång nu. Vill bara bli av med det och börja på nytt.

    Förstår det :(

    Spännande, då hoppas jag snart få se en bild bland kommentarerna på ditt plus.

    Hur gammal var du när ni började försöka? För oss var det jag som ville vänta med att skaffa barn och det kan jag ångra lite nu med tanke på att jag vill ha tre barn och det trots allt tar lite tid..


    Nämen, jag svarade på det här igår men det måste ha blivit något fel!

    Vad ledsamt att du börjat blöda. Även om det säkert var ganska tydligt för dig så vägrar man ju helt ge upp hoppet, så förstår att det känns ännu jobbigare nu när det är bekräftat kört. Men ändå skönt att din kropp vet vad den gör och tar hand om det så fort själv. Hoppas din äl kommer igång snabbt!

    Vi började försöka i början av maj, och då var jag 32, har precis fyllt 33. Jag är också stressad och lite ledsen över att jag började försöka så sent. Vill gärna ha fler än 2 barn och har längtat länge, men behövt vänta in min sambo som är flera år yngre än mig.
  • Jojjans
    Anonym (.) skrev 2019-01-08 08:51:07 följande:

    Känner mig så himla nere idag.. Ingen äl i sikte, känner mig väldigt rastlös även om det säkert inte är dags riktigt än ändå..

    Fick reda på igår att min yngsta syster är gravid.. Såklart jättekul men jag blir så stressad..Tänker på svärföräldrarnas reaktion när vi berättade om graviditeten ..förvånade och kommentaren "Vi trodde aldrig ni skulle skaffa barn eftersom ni är så gamla".. Nu vill jag visserligen inte ha en enorm familj men jag vill ju ha iaf ett par barn och tänk om det tar (för lång) tid? :(


    Den där tidsstressen kan jag verkligen relatera till, så många av mins bekanta och vänner som har barn sen många år tillbaka, som har hunnit skaffa flera barn, och vi är inte ens gravida än. Jag känner mig så gammal, och har inte ens påbörjat det liv som jag alltid drömt om.

    Det kommer bli bra till slut, det är det enda jag försöker trösta mig med. Det kommer lösa sig och då kommer det kännas som att det alltid var menat att det skulle bli så.
Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt