Istället för (mycket!) ströbröd?
Låter märkligt. Ströbröd är ju gjort av vetemjöl och vatten. Det är ju krossade skorpor typ.
Men det ska alltså vara i brödet?
Ska det vara på eller under har jag bytt ut det mot kli eller grahamsmjöl.
Låter märkligt. Ströbröd är ju gjort av vetemjöl och vatten. Det är ju krossade skorpor typ.
Men det ska alltså vara i brödet?
Ska det vara på eller under har jag bytt ut det mot kli eller grahamsmjöl.
Indisk och arabisk mat har dock en förkärlek till att återanvända kakor och brödsmulor så det är mycket möjligt att du kan ta uck smula ner ett lite torkat matbröd. Ger väl en spännande konsistens!
Som jag skrev i mitt andra inlägg är jag övertygad om att originalet innehöll vitt bröd som var smulat. Men när de skulle skriva det i en svensk kokbok fick det bli ströbröd som är just det, fast smulat på fabrik..