Inlägg från: nihka |Visa alla inlägg
  • nihka

    Nu säger C ja till att 9000 ensamkommande ska få stanna-rätt eller fel?

    Padirac skrev 2018-06-24 14:56:02 följande:
    MK kan nog ta tillbaks lite röster från AFS . ha nör lite mer radikal och det brukar både dra till sig och stöta ifrån sig supportrar.

    Hans handlag för det politiska hantverket är outvecklat - vem var det som drev frågan om utpressning i riksdagen? MK naturligtvis
    Ja, MK  passade på att buffla sig när JÅ låg hemma med mental snuva, men han hade JÅs stöd. "Give 'em hell" vet du.
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Padirac skrev 2018-06-24 14:52:24 följande:
    Själv har jag enbart ett konto på FL, skapat 2006. jag är inte heller betald moderator som det påståtts.

    Jag behöver inte backa upp mina åsikter av falska konton för att få mer stöd och inte heller av alternativa fakta, bättre att underbygga med sakliga länkar istället för tyckande.

    Det finns andra som behöver det har jag hört. Väldigt lite bang for the buck skulle jag säga att fler konton då de alla verkar ha ett behov av att till slut skrika åt andra att deras åsikter och uppfattningar är ointressanta och att de ska hålla tyst - mycket 'suffering'Solig
    Samma här fast från 2007. Inte heller behöver jag jaga någon med en flock med nick för försöka ge sken av att det är flera av varandra oberoende personer som angriper samtidigt och håller nicket med trattmegafonen om ryggen. So pathetic! 
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    KillBill skrev 2018-06-24 21:15:37 följande:

    Här kan man läsa om hur främlingsfientliga krafter förvred historien om Vintertullens äldreboende på Södermalm i Stockholm.

    www.stockholmdirekt.se/nyheter/langlasning-sa-forvred-framlingsfientliga-historien-om-aldre-och-nyanlanda-pa-vintertullen/reppkc!y1deQg6037yqMpTVVTJF9Q/


    Jag har sett flera liknande exempel.

    Det satt ett gäng och tjöt på Avpixlat om hur åldringarena hade kastats ut till förmån för "kulturberikare" och hur sedan stället hade lyxrenoverats. Sanningen var att en länga med små servicelägenheter hade dömts ut och att åldringarna hade flyttats till ett nybyggt boende. Sedan hade huset stått tomt och i samband med flyktingkrisen 2015 hade kommunen fixat till det till nöds. 

    Likadant var det med "lyxslott med golfbana och butlers" som visade sig vara en dragig gammal herrgård med flagnande färg, gurglande VVS, en gräsäng där de boende latjade runt med en minigolfklubba samt boendepersonal.
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    K Kalle skrev 2018-06-25 11:00:39 följande:
    Det enda jag vet säkert är att min väninna blev av med jobbet förra året eftersom ålderdomshemmet hon bodde på skulle göras om till asylboende. Det är mer pengar i den branschen. Jag vet inte vart de gamla flyttades. Min kompis fick jobb på ett av de få andra ställena - det är ju brist på personal.
    De kanske flyttades till de andra ställena som plötsligt behövde mer personal? Din väninna kanske fick bo på det andra "ålderdomshemmet" i stället.
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    K Kalle skrev 2018-06-25 11:36:16 följande:
    Min väninna är 45 så hon är personal och inte boende. Det behövs alltid personal på äldreboende. Hon ersatte en av alla oerfarna vikarier helt enkelt. En del äldre fick väl flytta hem och andra placerades på andra boende. Hur som helst är köerna till de andra äldreboendena nu mycket längre än innan eftersom det finns färre platser i kommunen.
    OK. Din 45-åriga väninna är personal som bodde/bor? på ett boende. Klart att körena blir längre när personalen bor på sina arbetsplatser.
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    K Kalle skrev 2018-06-26 08:36:17 följande:
    Det fattar du väl att jag skrev fel. Det ska stå "jobbade på" inte "bodde på".
    Nej, jag utgick från vad du skrev. Naturligtvis. Det finns arbetsplatser både med möjlighet till övernattning och personalbostäder. Inga konstigheter.
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Tom Araya skrev 2018-07-06 21:53:56 följande:
    Sensationellt bakslag för regeringen

    ANALYS · Att en svensk domstol vägrar att följa en lag stiftad av Sveriges riksdag är sensationellt. Migrationsdomstolens sågning av gymnasielagen är ett tungt bakslag för regeringen. Det innebär också att frågan om ensamkommande unga åter blir politiskt sprängstoff i debatten.
    ...

    www.svt.se/nyheter/inrikes/sensationellt-bakslag-for-regeringen


    Bra!
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    K Markatta skrev 2018-07-13 14:38:50 följande:

    Även migrationsdomstolen i Stockholm underkänner nu Stefan Löfvens rekorddåligt förberedda lag. Den strider mot Sveriges internationella åtaganden menar domstolen:

    www.svd.se/migrationsdomstol-underkanner-lag-for-ensamkommande


    De som röstade igenom detta måste ju ha räknat med den här typen av hinder. Är hela grejen ett spel för galleriet?
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    punktslash skrev 2018-07-06 20:45:06 följande:
    Som kontrast finns då Västerås:

    Nästan hälften av de som bor i Mimers nybyggda hus Parkflygeln på Nordanby Äng i Västerås saknar pengar till hyran, visar P4 Västmanlands granskning.

    Huset, som ägs av det kommunala bostadsbolaget Mimer, är ett av Västerås dyraste hyreshus.

    I Parkflygeln kostar en tvåa på 49 kvadrat drygt 8 000 kronor och en trea på 68 kvadrat kostar drygt 10 000 kronor.

    P4 Västmanland har genom Skatteverket granskat vilka som bor i det aktuella huset och samtidigt begärt in deras inkomster.

    Granskningen visar att 44 procent av hyresgästerna har så låga inkomster att de inte ens når upp till hyreskostnaden

    Det blir alltså skattebetalarna som genom sociala insatser får betala hyrorna.

    Liberalernas oppositionsråd Jesper Brandberg blir upprörd när han hör talas om siffrorna:

    ? Det här ju bedrövligt. Jag förstår inte vad de styrande i staden håller på med.  Jag är väldigt kritisk till att det har fått bli på det här sättet, säger han till P4 Västmanland.

        Jag förstår om vanligt folk blir förbannade.

        Oppositionsrådet Jesper Brandberg (L).

    Sverigedemokraternas oppositionsråd Ann-Christin From Utterstedt menar att staden måste hushålla mycket bättre med sina pengar.

    ? Det kan ju inte vara meningen att välfärdspengarna ska gå till att betala jättedyra bostäder åt människor som inte har råd att betala dem själva, säger hon till P4 Västmanland.

     Socialdemokraten Ann Louise Molin Östling, ordförande i Individ- och familjenämnden och politiskt ansvarig för socialtjänsten, säger till P4 Västmanland att Västerås stad inte kan dela upp människor med utgångspunkt i om de får försörjningsstöd eller inte:

    ? Vi vill inte ha en segregerad stad.
    Som kontrast till vadå?

    "Granskningen" som är så undermålig att den inte ens kan kallas en granskning grundar sig på inkomster från 2016 för personer som bor där 2018 och tar inte hänsyn till varken bostadsbidrag eller förmögenhet, Att sedan utgå från att människor med låg inkomst automatiskt är nyanlända...Skärpning!
    Om du vill behålla min röst Kristersson, får du ge SD foten!
  • nihka
    Johan H skrev 2018-12-02 02:22:33 följande:

    Hur länge ska ni sova vänster folket??

    Om ni inte vill lyssna på de interna rösterna ifrån oss på höger flanken så kanske ni borde lyssna vad andra länder som skojar eller varnar för utveclingen. Sweden rape country number one, Sweden the new Islamabad osv.

    Oftast när man skojar tex att amerikanare är feta, zigenare stjäl, somalier gillar sitta på café och svenskar är tråkiga så är de skämt med en viss sanning. Att andra nationer skojar om oss visar på att vi har ett problem med Islam som oftast vänster människor inte vill se eller blundar för. De är nog dags att börja inse allvaret för den vi skojar om nu Trump kommer i slutändan få skratta sist. Då kommer amerikanarna skratta åt oss vad var det vi sa ni ville inte lyssna.


    Ja, men det är väl ingen mer än extremhögern utomlands som bryr sig om "rapporter" från extremhögern från Sverige som skriver på utländska sajter.

    Tyckte det var erhört underhållande när SD-vadheterhon, hon med glosögonen, "rapporterade" om vad som sas utomlands om Sverige och det visade sig att hon refererade till vad hon SJÄLV sagt till utländsk media *asgarv*.

    Jo, jag förstår att du tycker att rasistiska skämt är jätteroliga. Du passar som handen i hansken i SD. Stanna där!
    Om du vill få tillbaka min röst Kristersson, får du ge SD foten!
Svar på tråden Nu säger C ja till att 9000 ensamkommande ska få stanna-rätt eller fel?