Inlägg från: Carro04 |Visa alla inlägg
  • Carro04

    Fler 40 plussare som plussat?

    Glöm det där med harmonisk! Fick nyss ett fullkomligt psykbryt på min svärfar när han för femte miljarde gången tog röjsågen och körde över de plantor jag förtvivlat försöker få liv i (efter förra gången han körde över dem osv osv). Vi snackar fulgråt när den är som värst. Fan, man ska inte bo så här nära sina svärföräldrar. Det är inte hälsosamt. Och ja, jag har bett honom fem miljarder gånger att prata med mig först, innan han gör något i trädgården, men resultatet blir alltid tvärtom, att han röjer sönder något lite extra.. Nu ska jag andas och försöka få bort mitt söndergråtna ansikte och påminna mig om att det bara är världsliga saker...

  • Carro04
    FrökenFlower skrev 2018-05-22 20:42:45 följande:

    Hur mår ni?


    Jag mår bra. Känns som att jag har kommit in i en period med lite mer ork och lite mindre foglossning, eller så har jag bara anpassat mig till läget... Vecka 26 nu och idag fick jag första klappen på magen av en främling som undrade när det var dags... Alltså, sååå stor tycker jag inte att magen är än... Hur mår du själv?
  • Carro04
    Tant76 skrev 2018-05-23 20:21:52 följande:

    Hallå, här kommer en 76:a till som just har plussat, får man hänga på?

    Det är lite kaos här borta, har haft flera mf senaste åren, inga barn sen tidigare, men nu plussade jag härom dagen, två test, både CB testa tidigt och ett CB vanligt. Tydliga fina plus på båda, ingen tvekan. Iväg till gyn idag, pga upprepade mf får jag komma direkt, UL visade inget, ett gravtest gjordes på mottagningen som var negativt, och jag fick höra att det var ju konstigt med mina CB-test, men här finns inget mer att se, inte gravid, så det var bara att gå hem.

    Köpte ett CB digital påväg en hem som nu visar gravid v 1-2, så jag har bestämt mig för att jag är nog gravid ändå, då. Håll tummarna är ni snälla!


    Stort grattis och välkommen till vår lilla grupp! Håller alla tummar och tår för att det går bra för er!!!
  • Carro04
    FrökenFlower skrev 2018-05-23 20:59:43 följande:

    Hahahaha men det syns tydligt iaf då =D

    Skönt att det känns bra nu iaf....guld med paus så du orkar slutspurten :)

    Jag mår rätt bra, sjukt trött och måste äta varannan timma annars sjunker blodsockret så jag mår dåligt.

    4 veckor kvar till kubultraljudet vilket känns alldeles för långt borta. Sa till sambon igår att tänk om det bara är fett och instabila hormoner och ingen bebis alls ;). Svårt att riktigt tro på det utan att ha sett eller känt.


    Just väntan är olidlig så jag förstår dig precis... Det som är skönt nu är ju sparkarna. Vi har en rutin varje morgon när jag vaknar att jag puffar lite på magen och då sparkar hon tillbaka, varpå jag kan andas ut. Är dock livrädd för att inte få svar. Har en vän som förlorade sin lille i vecka 32 så jag vågar inte ta något förgivet även om jag försöker att mest bara njuta.
  • Carro04
    Anonym (Mammis) skrev 2018-05-24 08:46:05 följande:

    Här är en till ???? 41 år och går in i v. 13 i morgon

    En vecka kvar till kub ????


    Grattis och välkommen till gruppen! Håller tummarna för att det går bra vid kub.
  • Carro04
    FrökenFlower skrev 2018-05-23 22:32:00 följande:

    Det är otroligt att det ändå föds så många barn i världen med tanke på allt som.kan gå fel.

    Skönt med sparkar. Längtar lite efter att vara mer på riktigt gravid och att få berätta för folk men samtidigt så gruvar mig för att berätta för att folk ska tycka vi är gamla :). Vad sa folk till er?


    Vi har bara mötts av glada tillrop när vi har berättat. Ingen verkar tycka att det är något konstigt utan snarare tvärtom. Den vanligaste frågan har varit vad våra andra barn tycker om att få ett syskon till och eftersom de är jätteglada så är frågan lätt att besvara.

    Alltså, i forumen här blir man ju behandlad som att man är utgammal och redo för döden vid 40+. Jag inser ju självklart att i just detta fall har man den biologiska klockan emot sig när man vill ha barn, men jag känner mig verkligen inte gammal... Däremot har jag lite mer erfarenhet, tålamod, respekt och sunt förnuft jämfört med när jag var 20, tack och lov. Såg i nån tråd en tjej som sökte efter ställen att köpa snygga gravid-kläder för "hon ville inte se ut som en 40-åring" vilket man tydligen gjorde i de kläder hon hade hittat... Hemska tanke! *sån där emoji som asgarvar så att den gråter*
  • Carro04
    FrökenFlower skrev 2018-05-24 15:04:00 följande:

    Nä fy...se ut som en 40 åring måste ju vara värre än döden =D =D. Fast där hag jobbar ser dom yngsta ut som små tanter tycker jag så jag lär se ut som nått så omodernt som en övervinttad hippie eller nått ;)


    Ha, ha...
  • Carro04
    FrökenFlower skrev 2018-05-24 16:58:06 följande:

    Skönt att alla varit glada. Jag vet inte varför jag gruvar för att folk sa säga något dumt.....kanske för att det dinns så dumt folk ;) Men mest gruvar jag mig kanske för vad barnen ska säga.....


    När jag tänker efter så har jag fått två lite kluvna reaktioner från vänner/bekanta, och det har varit från dem som jag vet själva har varit i valet och kvalet huruvida de ska försöka skaffa en liten till men som slutligen har valt att inte göra det... Och den reaktionen handlar ju överhuvudtaget inte om mig/oss utan om dem.

    Jag kan ju inte alls veta hur dina kommer att reagera, men vår femåring och elvaåring blev överlyckliga när vi berättade (i vecka 10 tror jag att det var, gjorde vul då pga blödning och fick lugnande besked och ett foto som vi visade barnen). Fjortonåringen log stort men sa inte ett ord. Däremot har jag haft ett behov av att hålla det lite för oss själva. Vet inte varför. Men nu syns det så tydligt att det inte går att dölja mer...
  • Carro04
    Gwendolyn skrev 2018-05-25 15:23:36 följande:

    Hej! Det var ett tag sedan jag plussade, men såg att andra också kommit en bit in i graviditeten. Jag är i v.24+0 idag och har BF 13 september (8/9 enligt mina egna beräkningar samt tidigt VUL men de gick stenhårt på RUL). 

    Fyller 43 i juni och har en dotter sedan tidigare som fyller 7 nu i juni också. Detta är min mans första barn och det var planerat men ändå en överraskning eftersom vi hade nog lite gett upp hoppet och ställt in oss på att det inte blir något....Min dotter kom till via IVF och jag sade typ på andra dejten med min nya kärlek att jag kommer aldrig kämpa för barn igen så om det var en avgörande faktor var det lika bra att han började dejta någon yngre, kanske barnlös tjej. Men han valde mig.  


    Stort grattis!! Vad roligt, då är vi beräknade nästan samtidigt. Jag går in i vecka 27 imorgon och har Bf 1/9 även om jag tror att det blir en augustibebis...
  • Carro04

    Är det ingen som har listat ut hur man skapar en hemlig FB-grupp...? Jag uppfattar det som att vi (den som skapar gruppen) måste vara "vänner" när gruppen skapas, och sedan kan man plocka bort varandra som vänner direkt om så önskas. Har dock ingen aning om det är rätt.

Svar på tråden Fler 40 plussare som plussat?