Inlägg från: Anonym (Nix) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nix)

    Varför kom min pappa aldrig tillbaka !

    Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!) skrev 2018-05-23 20:17:33 följande:

    Tror du måste läsa vad ett umgängessabotage gör med ett barn, hur det förändrar ett barn för resten av livet.

    Har berättat tidigare hur ex mamma gjort samma med hennes pappa, det gick aldrig ur henne, även om hon försökte ha en relation med sin pappa.

    Hennes pappa öppna upp sig för mig, vi blev nära vänner, han bjöd med mig på luncher, hjälpte mig med kontakter, hjälpte mig med massor av saker, vi umgicks.

    Mitt ex o hennes syskon gilla det inte alls, mitt ex blev rasande när jag berätta om det hos familjerätten, hon skrek rakt ut, prata aldrig om min pappa.

    Hon och hennes syskon var så starkt påverkade av mamman, att dom aldrig fick en bra relation fast dom bodde i samma stad, han kom förbi när barnen fyllde år, mamman kunde inte sluta hacka på han, pappan snälla kan du inte sluta nu?, det har gått 30 år sedan vi gick isär, kan du inte lägga det bakom?.

    Pappan gjorde alla syskon arvlösa .men förstår varför han gjorde det.

    Därför måste den yngsta ta upp kampen med mamman, få henne och ändra tänk, tro mig hon är ett starkt vapen mot umgängessabotage, det starkaste som finns.

    Vinner dottern kampen och kommer till mig , då kommer mamman sluta påverka dom, då kommer relationen med den äldre också fungera.


    Finns garanterat inte en chans i helvete att någon av dina barn ?kommer till dig?.

    Däremot är det extremt troligt att din yngsta också tar avstånd från dig när ni skiljer er.

    Men då är det ju bara att flytta, glömma och skaffa ny familj eller hur?!
  • Anonym (Nix)

    Märkligt att du har valt en kvinna som betett sig exakt som ditt ex. Nu vet du vad som väntar den dagen ni separerar!
    Kommer du svika ditt yngsta barn då också?!

  • Anonym (Nix)
    Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!) skrev 2018-05-29 20:46:02 följande:
    Den äldre är 12. det hände för exakt 4 år sedan. tjejerna ringde efter 3,5 år. undra vad som hänt.vart jag tog vägen, nu vet hon, jag har fyllt i alla luckor, hon hade, dom mamman inte berätta.vad som hände på soc vet dom, men vet inte att även jag var där, därför berätta hon vad hon sagt till läraren.
    Varför ändra jag ålder? som ni märkt finns personer som frågar ,vem är läraren? med namn, vad har hon med saken o göra?

    Flytta hit, byggde villan, träffa på frun, hon blev gravid, barnet är fött,där efter ringer tjejerna, så skrutt är inte gammal. men redan miljonär, helt sjuk för en skrutt. (Därför börja jag skriva här, hade inte gjort det annars)

    Vad är skillnaden mellan fruar ni som undra om det kan hända igen, mitt första ex hade inte haft en seriös relation innan hon träffa mig, efter andra barnet blev till(första dagen hon visste att hon blev gravid) ville hon inte ha sex, kanske en jobbig graviditet tänkte jag, gick tre år, ännu inge närhet, fråga efter ytligare ett halvår vad som är fel, då har det gått 3 ,5 år och vi rör inte ens i varann, hon går alltid iväg, inte svårt o se att något är fel, som sagt frågar, hon svarar efter 3 dagar, jag vill ha ett sex fritt förhållande, jag frågar vänner, familj om man kan leva så, alla nej så kan man inte leva, det förstod även jag, men förklarar varför hon aldrig haft en seriös relation innan, hon gillar helt enkelt inte män.

    Sanningen ligger där!

    Först gick vi isär som vänner, hade barnen imellan, gick bra, blev att vi stegvis öka umgänget för att sedan nå halvtid, gick bra, men något tryckte på hennes ekonomi, vi hade olika garderober för barnen, en hos mig o en hos henne, lättast o slippa bära imellan, problemet är att jag är uppvuxen med kläder, mitt syskon driver en känd klädbutik, kläder har alltid varit nära och roligt, när du lever så nära kläder och mode så får barnen oxå roliga kläder, efter ett tag börjar den äldre tjejen rata mammans garderob o tar bara kläder jag köpt, men förstår ,bara tunga märken, förstår lärare ,elever reflekterar , hon tyckte det var roligt, men vi lever i en märkes värld.Ex bor bara i en trea, trångt o lite halvsunkigt.jag i villa som barnen ofta tar med kompisar till,finns allt, kompisar, studsmatta,bad, därför berätta dottern att hon fart förbi huset vi bodde i, dom nya ägarna hade gjort om på tomten,hon sakna vännerna,mamma hade lovat kontakta dom, men inte gjort.
    Hennes pappa gick bort, jag fråga, äntligen fick ni lite pengar? hon han hade inga pengar!
    Gulp, jag vet att gubben hade pengar, han har jobbar högt upp som civil ingenjör på ett stort företag, även inom politiken, alltid jobbat och mycket, onormalt mycket, bodde i en 1 :a inga utgifter, han tog pengarna efter ett hus som dom sålde, därför jagade mamman han hela livet. allt var borta, har aldrig varit med om så sjukt.
    Där efter vänder mitt ex, allt agg faller över på mig,jag o pappan hade en bra relation, fortsatte träffas fast jag gått isär från hans dotter.
    Men agg växer hos mitt ex, jag köper en miljon bil, kontant. frågar barnen om vi ska dra utomlands och dom vill, dom får allt dom pekar på, vi köper en ny cykel och vi far o hämtar,jag går ner i tid, hämtar 14:30-15:00 varje dag jag har dom, mitt ex hinner inte ens med mormor som hjälp,barnen frågar varför hon hämtar så sent, just efter 16.00  hon vägrar jobba heltid, max 75% vill hon jobba, när hon levde med mig 50%, plus att hon vägra gå ut o jobba när hennes föräldradagar var slut, tog ett halvår o få ut henne, hon som planer o vara lyxhustru, var vad min familj sa.Hon fråga om jag kunde köpa henne en bil, skratta o sa, nej ingen köper en bil åt sitt ex. därefter tar det bara 4 månader så har hon stoppat allt umgänge, vi går till soc, rätten,vårdnadsutredning jag vinner tillbaka nästan halvtid, berätta till domaren att jag o barnen inte får åka utomlands,  domaren, det är bara åka! sedan är resten berättat.

    Nu nått End of the line

    Berättat hela historien om "varför kom min pappa aldrig tillbaka"

    Nu vet ni, så kan livet vara för många barn som har en mamma som tycker (hon är barnens allt).
    Men det är ju DU som har bevisat att hon är barnens allt! Du har svikit och övergivit dina barn.
    Det är oerhört plågsamt att du inte skäms över ditt beteende?!
    Lider verkligen med alla dina stackars barn men mest med den som fortfarande tvingas bo med dig.
  • Anonym (Nix)
    Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!) skrev 2018-05-30 08:53:43 följande:
    Nu vet du ålder på tjejerna.
    Varför krigar jag inte? visst kommer jag vinna umgänge, helt klart.

    Men som innan, mamman kan stoppa umgänget, hon kunde ha alla ursäkter, som att en kompis har kalas och dom vill gå dit i stället, eller hon är sjuk o vill vara hemma, eller kort o gått hon vill inte åka till dig.

    Nu när jag bor långt borta så kommer det bli en vardag med dessa ursäkter, det jag kommer få är vissa helger och vissa skollov, allt för skolpliktens skull.
    Men har du en mamma som inte vill samarbeta så funkar det inte, jag kan inte planera in helger,för att sedan få avställa allt, hon gjorde så sista tiden, fråga domaren vad man kan göra, fick bara till svar att hon måste samarbeta, men finns tydligen inget tvång om det går mot barnets vilja.hon behöver inte tvinga ett barn om hon inte vill, då strider det mot barnets bästa.
    Krigar jag vidare går hon med soc hjälp vidare o stoppar umgänget för att barnet utsätts för stress,att barnet mår dåligt,,,,(får hon igenom det som berättat med skolan, dom slår larm har alla rätt o stoppa allt),,, sedan om det beror på mig, frågar inte soc, utan konstaterar bara att flickan mår dåligt av umgänge,Umgänge kommer och ske, för mamman vet att hon inte får stoppa umgänget helt, hon säger som hon alltid sagt, dom får träffa pappa men inte just nu, inte när dom mår dåligt, så ex stoppar inte umgänget med ord, för där finns en lag, hon får inte stoppa med ord, men med handling, är kort hur lagen fungerar, därför finns samma luckor i arvs systemet, man skickar pengar en annan väg(som tidigare berättat), ger ett sparande under lång tid, allt sådant är utanför gåva, eller ett förtida arv.

    Därför är barnen borta för lång tid framöver, lagen är tandlös när du hittat kryphålen.samt att hon inte är rädd för att alliera barnet,påverka henne.

    Därför har jag rätt till ett lyckligt liv, jag lever mitt liv nu, kommer inte kriga mer.

    Jag har kört dom här sätten både mot fackföreningar, arbetsmiljöverket, allt som kommit i min väg, dom har fallit som fall frukt över en gräsmatta, arbetsmiljöverket ringde sina jurister i timmar för att konstatera att jag hade rätt.

    Hur gjorde jag där, har ett gäng som bytte tak,byggnadsställningarna hade inte grabbarna idas plocka ihop ordentligt, arbetsmiljöverket kom stoppa allt, fick ett papper, får inte beträda ställningen innan fel är åtgärdat, får inte beträda tak innan byggnadsställning o skydds räcken är åtgärdat. kort o gått dom får inte gå på ställningen, samt inte gå på taket, enkelt sa jag, gör klart taket , var inte mycket kvar, 2 arbetsdagar, taket klart, arbetsmiljöverket skicka in till åklagare .

    Får pappret från åklagare, skrivet mot förbudet, vi har inte beträtt ställningen samt inte beträtt taket, arbetet är utfört via skylift , åklagaren ringer upp mig, fallet nerlagt.
    Så det finns luckor över allt med dom här sätten, gäller bara se lösningarna, så behöver man inte alltid göra som lagen säger., gäller bara vinkla allt ur ett eget perspektiv, tillföra olika saker och lagen ser annorlunda ut.
    Men jösses, har det snurrat till totalt nu?

    Massa blaj om ingenting och jag förstår mer och mer att mamman skyddar sina barn från dig. Förstår dock inte varför du väljer att överge dem.

    Jag och alla jag känner som blivit utsatta för det du gör mot dina barn växer upp med ett enormt hat mot "pappan".
  • Anonym (Nix)
    Anonym (Går igenom delvis likadant) skrev 2018-05-30 12:36:40 följande:

    Det är fruktansvärt pga av den skada som mamman orsakat alla inblandade. Håller med men vill nyansera och ger TS råd:

    Du har berättat för barnen vad mamma gjort och att de ju under hennes inflytande valde bort dem när de var små. De kunde inte annat göra. Nu har tid gått och en möjlighet till kontakt finns om smärtan kan hanteras - det blir som att träffa frisläppt gisslan efter många år.

    TS bryr sig jättemycket om dem men är ambivalent och är rädd för all den återuppväckta smärta som barnen väcker. Han måste vara oerhört stark, empatisk och mogen för att öppna dörren. Det är det vi andra som inte utsatts så har så svårt att förstå.

    Den mamman har störningar som hon projicerat på pappa och barn och som skadat dem djupt. Hon har agerar brottsligt med myndigheternas medhjälp. Offren har försvarat och skyddat sin integritet så gott det kunnat. Pappan var vuxen och kunde bygga upp en frisk tillvaro men med en stor sorg dold i hjärtat.

    Att skylla TS för att inte bry sig och tänka mest på sig själv visar varken på respekt för TS eller sympati för hans svåra uppgift nu.

    Om jag skulle skriva så elakt till en kvinna som utsatts för övergrepp, vilken 1800-talsyn på problemet skulle jag då inte ha?


    Håller inte med dig alls! Ts märkliga inlägg i trådarna visar en ?pappa? som en bra mamma (och myndigheter) gör rätt i att skydda barn ifrån!
  • Anonym (Nix)
    Anonym (Går igenom delvis likadant) skrev 2018-05-30 16:53:01 följande:

    Fascinerande hur svartvitt det tydligen läses, utan empati för ett vuxet offer som skyddar sig och rest sig. Jag skulle aldrig skuldbelägga offret i misshandelsfall. Du skulle bedömt fallet lika hårt om genus var omkastade? Jag tvivlar starkt efter ditt kategoriska dömande. Är du mamman?


    Det är inte ts utan hans 2 små barn (3?) som är offren i detta!

    Men dessa saknar du helt empati för alltså?!
  • Anonym (Nix)
    Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!) skrev 2018-05-31 15:14:42 följande:

    Visst är det så, mitt ex vägrar samarbeta, jag har sökt hjälp för att ta mig förbi dessa regler hon hon använder, har även läst allt, hur ska jag ta mig förbi?, att hon påverkar barnen?, finns inga svar!!!

    Jag börja utmana en myndighet på samma sätt, använda liknande försvar mitt ex använder, till mitt handlande, hoppas dom kunde visa mig vägen.

    Jag utmana arbetsmiljöverket, dom har en jurist kår bakom sig,och massa regler som ska följas, liknande som delat umgänge, barnens rätt till bägge föräldrar.

    Jag testa olika seminarium med dom:, riskerar även att få 50000 kr i böter, det är även en personlig bot , så företaget står inte för dom pengarna utan jag själv. Men visar dom mig vägen är det värt varenda krona.

    Börja från början, som mitt ex gjorde, vägra samarbeta.

    När arbetsmiljöverkan kom, så for jag iväg, svara inte på till tal, utan for bara iväg för att ändå slutföra jobbet, han försökte få fast mig via fastighets ägaren, men han hade aldrig tagit legitimation på mig och kunde inte fastsälla att det var jag.

    Gjorde så några gånger, han nådde ingenstans.

    Nästa steg.Annan bevisning.

    Han börjar troget söka upp mig o arbetsplatser, han gör som han alltid gör, gå ur bilen, öppnar bagaget, tar på sig sin arbetsväst, hjälmen, plockar upp sitt skrivhäfte.

    Under tiden plockar jag av lite skyddsräcken, arbetsmiljöverkan , plockar fram sin kamera, ska säkerställa bevis på brister.

    Han skriver i sitt protokoll, vill sedan att jag godkänner allt han påstår.

    Nej säger jag, vänta så ska jag hämta vår arbetsmiljö plan, plockar upp sidan om säkerhet, den ska besiktas varje Tisdag, idag är det Tisdag, så dom bilder du har är under vår besiktning/anpassning, vi har rätt att ändra och anpassa verksamheten efter vårt jobb jobbet. finns även med skrivet i vår plan.

    Nästa steg: Påverkan av person, (liknande umgängessabotage)mamman påverkar barnet))

    Jag pratar med kund innan arbetet påbörjas:

    Nu är arbetsmiljögubben riktigt på hugget.

    Nu lämnar jag helt öppet mål för han, jag jobbar centralt och alla ser;bygge utan ställningar och räcken ,och folk ringer in direkt,(privat personer och andra företag) facket ringer oxå, frågar vad fan jag håller på med.(JAG JOBBAR)

    Man kan tro arbetsmiljöverket/facket kom med polis eskort.

    Arbetsmiljöverkan knäpper som vanligt bilder, ska säker ställa bevis, facket pratar jag med, sedan kommer miljöverkan oxå, deltar i samtalet,

    Sedan släpper jag bomben, det här är privat bygge, fråga Kenneth han som äger fastigheten, jag är ledig och hjälper han privat, som privat person gäller inga arbetsmiljö regler , kört den flera gånger, finns inget som fått han o ta vidare ärendet.

    En gång kom han när vi höll på inne hos en kund, kund var inte hemma, en anställd såg han komma och ropa, din kompis kommer!!!

    Väl i dörren så tänkte han kliva in, jag putta ut han igen, prova igen så åker du på en smäll sa jag, han vad säger du???, det här är en privat bostad, du försöker med hemfridsbrott, du är inte välkommen.

    Åklagare har ringt mig, frågat varför han jagar mig så hårt, jag berätta att han är som en gammal ex fru, dom ger sig aldrig.

    Så självklar har jag tappat förtroende för systemet, finns ingen hjälp, kan inte ens en stor myndighet ta sig förbi dessa liknande frågor så kan inte jag heller.

    Arbetsmiljöverket sluta komma förbi och gav i princip upp, nu följer jag reglerna, men har provat min sak, om det finns hjälp, nej finns ingen hjälp.

    Det är bara barnens val som gäller, om inte tjejerna tar kampen mot mamman så kommer jag inte få träffa dom.

    Självklart är det helt fel och påverka barnen, utsätta dom för stress, därför valde jag och flytta, jag och barnen ska inte behöva stöta på varann, utsättas för kränkning att vi inte får träffa varann, bara det barnen måste känna, måste vara liknande jag känner.

    Folk gillar säkert inte min liknelse med arbetsmiljöverket, men det var ett sätt för mig o få "prova det här sättet" finns det fler vägar och gå?, har jag missat något?, finns det någon lag jag inte kan?, sätt och ta sig förbi.


    Förlåt men är du full???
  • Anonym (Nix)
    Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!) skrev 2018-05-31 22:10:17 följande:
    Tjejerna är 9 o 12 år + några månader nu. skrutten har inget med tråden o göra, jag har valt o inte skriva så mycket om henne, hon är ung och bara nöjd med livet, 
    Har gett en förklaring varför tjejernas ålder var ändrad, finns upptill, vet inte vilken men finns förklarad.
    Jag undrar vilket land eller var i Sverige du kommer ifrån?
    Jag undrar bara om det är nån dialekt som alltid utesluter -de i alla meningar?

    Ärligt nyfiken för det blir så konstigt för mig att läsa. (Stockholmare)

    Jag flytta ....jag flyttaDE
    Jag jobba....jag jobbaDE
    Jag prata....jag prataDE

    o.s.v. i precis alla dina inlägg.
Svar på tråden Varför kom min pappa aldrig tillbaka !