• smulpaj01

    Varför kom min pappa aldrig tillbaka !

    Orkade inte ens läsa denna tragiska tråd

    Lider verkligen med dessa 3 barn som tyvärr har fått en riktig nitlott till ?farsa?

  • smulpaj01
    Anonym (Egna val kan få ödeläggande konsekvenser!) skrev 2018-05-19 11:20:38 följande:

    Varför träffar jag inte barnen?

    Du verkar inte ha kämpat säger du, som jag visat så finns det fler sätt och vinna på, många tror att lagarna inte går och gå runt, men som jag visa med exempel arv, så ser ni hur lätt jag gjort för att gå runt arvslagarna och styrt över mitt arv på skrutten,skickar pengar en annan väg, det är så ex gjorde när inte första vändan i vårdnadstvisten/tingsrätten fungerade, då tog hon en annan väg, då når man sina mål, hur än oetiskt  det än må vara, så kan man använda sig av det.

    Vad händer när man förlorar på det sättet?

    Folk förstår inte hur man förlorade vårdnadstvisten, dom flesta tror det är något fel på en, eller att man gjort något,eller att man är en usel förälder.

    Det ser du här på FL , hur många skriker det rakt ut, den här linjen är full av dom, folk som har förakt, en annan syn och kan inte förstå andra vägar i rättssystemet , dom tror det bara finns en väg, precis som arvslagarna, det är "omöjligt" o göra någon arvlös, jag vissa hur lätt det är o styra om arvet.

    Därför flyttade jag för alla fördomar , när man råkat ut för något som jag gjort , en enorm sorg, ska jag behöva försvara mig mot fördomar, från folk som inte kan nästa nivå i rättssystemet, dom som inte kan kombinera lagar och system, se luckor och använda sig av dom.

    Just för alla fördomar så berättade jag inte till någon om barnen i min nya stad, folk förstår inte, jag vill inte behöva förklara för folk som inte förstår, år efter år, utan behövde starta om livet, en ny start.

    Kanske blir som många säger, min fru kanske inte kan ta det, att jag har andra barn.Bra att alla på pekar det, gör att min beslut blir att inte träffa barnen, varför ska dom förstöra en familj till.

    Har funderat hur det umgänget ska se ut nu när dom är stora, ska vi träffas till midsommar, sedan för att ses till jul, har förstått att det umgänget inte blir stort nu när dom är vuxna, så lika o leva med min andra chans istället, vara lycklig i den nya familjen .


    Fy vilken genomvidrig människa du verkar vara. Alldeles genomond och med NOLL empati för dina EGNA BARN!!!

    Har inte det minsta svårt att förstå varför ditt ex kastade ut dig och varför barnen inte ville träffa dig!

    Din nya fru är det inte det minsta synd om eftersom hon är vuxen och får ta ansvar för sina usla handlingar - men jag lider verkligen med 5 åringen och tycker det är bedrövligt att du avlade en till unge! Stackars liten
  • smulpaj01
    Regndamen skrev 2018-05-25 11:12:32 följande:

    Hur kan barn åstakomma att deras pappa stuckit?


    Det är bara så idiotiskt! Med tanke på hur ts uttrycker sig här och i den andra tråden så förstår man varför exet ville skydda sina barn.

    Skönt att 5 åringen är ett styvbarn. (Hoppas jag iaf)
  • smulpaj01

    Den här historien är så beklämmande jobbig att läsa.
    Jag har förståelse för hur illa soc och ditt ex har behandlat dig, men det är aldrig - lyssna nu ALDRIG din dotters fel!
    Min mamma försökte i många år att få mig och min bror att träffa vår pappa efter skilsmässan. Hon sa saker som "det är ändå er pappa och han älskar er lika mycket som jag gör", vidare sa hon "även om vi inte lever ihop så är ni våra gemensamma barn".
    Vi vägrade så mycket vi kunde för vi trivdes inte hos honom/med honom. Vi ville ha en pappa (det behöver barn) men inte DEN pappan.
    Rannsaka dig själv, kan det finnas en anledning som ligger hos dig till att barnen inte ville komma till dig?
    Detta är inte att jag vill ge dig skuld för det som hänt för jag har själv jobbat på soc och vet hur illa de kan bete sig mot familjer. Jag vill bara öppna upp för nya tankar om vad som faktiskt hänt och om du kan vara en del i det, säger INTE att du är det.
    Men träffa dina döttrar och berätta för din familj omgående! Du har en ny chans nu, ta den!
    Min pappa dog men jag var där på dödsbädden...

  • smulpaj01
    Pope Joan II skrev 2018-06-01 10:20:06 följande:

    Så barnen från ditt tidigare äktenskap är 9 och 12 år och du och din före detta skilde er för 8 år sedan?


    Nej för 4 år sen står det i ts andra tråd. Men ts verkar så list så vem vet vad som gäller egentligen? Tror inte ts själv vet faktisk...
Svar på tråden Varför kom min pappa aldrig tillbaka !