Inlägg från: Anonym (Kört?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kört?)

    Den bistra sanningen om nätdejting...

    Jag gjorde en sökning på en populär dejtingsida, räknade ut ungefär hur många män och kvinnor som dejtar där.

    75% män, 25% kvinnor!

    Och då har jag även räknat med diverse botar och scammare som är tjejprofiler.

    Varför är det ett överskott på män på dejtingsidor?

    Var finns de resterande 25% kvinnorna?

  • Svar på tråden Den bistra sanningen om nätdejting...
  • Anonym (Kört?)
    AndreaBD skrev 2018-05-05 14:39:15 följande:

    Min erfarenhet: De allra flesta av dessa 75 %  män söker ändå inget seriöst, så de 25 % kvinnor har fortfarande svårt att hitta någon. Grovt sagt nu. Naturligtvis har yngre kvinnor lättare än äldre.

    Svaret på din fråga: Kvinnor hänger inte på dejtingsidor för att bara söka sex. Och med tanke på vilken rubrik du satte det här under, handlar det även för dig om sex. En del kvinnor försvinner också från dejtingsidor igen utan att ha hittat någon. Det gjorde jag.


    Du har fel om mig, jag söker inte för sex utan för en seriös relation. Anledningen till att jag satte den under "Sex" var för att det inte fanns någon "relationer".

    Det hjälper inte att man skriver att man söker något seriöst, kvinnor verkar ändå gå på andra saker.
  • Anonym (Kört?)
    CarinaL26 skrev 2018-05-05 14:42:49 följande:

    Tjejer kanske är trötta på alla desperata män som inte kan föra sig och letar IRL istället? Eller inte alls?

    Lär dig vad som attraherar kvinnor. Även om fördelningen var det omvända skulle du inte hitta en tjej om du inte vet vad tjejer vill ha.


    Snälla kan du inte avslöja vad det är som attraherar kvinnor? Skrattande
  • Anonym (Kört?)
    Anonym (Trött) skrev 2018-05-05 14:47:27 följande:

    Jag är kvinna 42 och upplever t ex tinder som hopplöst. Ser ok ut, snygg figur och ser yngre ut men det går skittrögt eftersom jag vill träffa en serlös man som också ser ok ut för sin ålder.

    Det blir sällan matchningar, och matchar vi tar det ändå aldrig fart. Det är som att folk bara söker bekräftelse i form av matchningar, eller vill ha sex.

    Så för mig är iaf tinder helt kört. Inte testat något annat.


    Jag är en kille som söker något seriöst och inte är intressaread av sex förutom med någon jag vill bygga något med. För mig går det också väldigt trögt trots att jag aldrig anspelar på sex. Ser ok ut, bra utbildning, trevlig, men nej det går ändå inte.

    Jag kan dock tänka mig att det blir svårare för en 40+ kvinna än 40+ man, eftersom 40+ kvinna har svårare att få barn, och många män som söker seriöst kanske vill skaffa familj.
  • Anonym (Kört?)
    Anonym (O) skrev 2018-05-05 15:07:12 följande:

    Jag träffade både mitt ex och min man på en dejtingsida, men av alla dem som jag skrev till eller som skrev till mig under de två perioder jag var aktiv på dejtingsidan var bara 3 stycken tillräckligt seriösa för att det ens var lönt att träffa dem irl, så även om det finns många män så finns det inte många att faktiskt välja på.


    Intressant. Men vad kan jag göra för fel då, för jag är seriös och tror jag visar på det, men får ändå inte napp. Nu massskickar jag inte mejl heller men jag väljer ju på dem som jag tror passar mig.
  • Anonym (Kört?)
    Fjäril Vingad skrev 2018-05-05 15:08:15 följande:

    Min erfarenhet: killar vill bara ligga.

    Ligga i all ära, men jag vill mer än ligga.

    Orkar inte med dejtingsajter längre.


    Jag är en kille som inte prioriterar att ligga. Ska jag skriva det i profiltexten eller mejlet så tjejer förstår det?
  • Anonym (Kört?)
    Anonym (Tilde) skrev 2018-05-05 14:55:03 följande:
    Nätdejting passar inte kvinnor. Det är ett otryggt sätt att träffas på. Kanske mannen man skriver med är våldtäktsman? Som kvinna, särskilt när man är under 30, får man till övervägande del oseriösa meddelanden från män som bara är ute efter sex, och dessa kan ibland bli hotfulla när man säger nej eller låter bli att svara. Många meddelanden är också från män som är 10, 20 och ibland 30 år äldre trots att man söker jämnårig i sin profil. En stor del av dessa är dessutom sambo eller gifta.

    Krogen passar inte heller tjejer så bra. Att träffas genom gemensamma vänner, via en förening, på danskurs eller liknande är att föredra.
    Det är ju samma för män att det passar i regel inte dem heller, men av helt olika anledningar.

    Det borde anordnas fler träffar så singlar kan ses över nån aktivitet IRL och lära känna varann direkt.

  • Anonym (Kört?)
    Anonym (Trött) skrev 2018-05-05 15:04:35 följande:

    Är benägen att hålla med (Tilde).

    Man blir cynisk av att hålla på med nätdejting för länge, går inte att lita på eller hoppas på någon.

    Har själv råkat ut för såna som inte är den de utger sig för att vara.

    Självklart finns det seriösa män också, men nej det är svårt. Och tröttsamt att nätdejta.

    Flera än jag som känner så?


    Jag känner samma cynism, men av helt olika anledningar än dig och andra tjejer.

    En blir medlem, fixar till sin profil och blir sporrad att börja leta och mejla till tjejer som man finner intressant. Men det blir oftast väldigt tyst. Det är förstås bättre än att få massa creepy mejl från okända män, men ja det är inte helt optimalt det här med nätdejting...

    Men om jag skriver att jag inte är ute efter sex, då underar väl tjejer om jag inte är sexuell av mig alls och tråkig i sängen. Så tänker jag.
  • Anonym (Kört?)
    Anonym (Trött) skrev 2018-05-05 15:18:55 följande:
    Sant. Jag är tydlig med att jag inte är intresserad av familjeliv, och tar heller inte kontakt med såna som vill skaffa barn. Föredrar de som har det avklarat eller inte vill ha barn alls. Och redan där har jag ju skalat bort många, jag vet. Men jag vill gärna ha någon som är 40+ och och som är klar med familjebildande och småbarnsliv.

    Så det känns hopplöst ja om man dessutom vill hitta någon som är seriös, inte gubbat till sig och som fortfarande är nyfiken på livet.

    Ger upp!
    Match vet jag har events, så om du bor i en av de större städerna kan du träffa 40+are där. Jag har varit på två sådana och det var nog genomsnittlig ålder på 40/45.

    Hur blir man när man gubbat till sig? Kan vara bra att veta...
  • Anonym (Kört?)
    Anonym (sök inåt) skrev 2018-05-05 16:10:00 följande:
    Samma här. tror tjejer gett upp det där. Finns bara massa killar som vill ligga eller inte klarar av relationer på annat sätt. Helt ointressant. För mycket ansträngning för den lilla mödan värd. skulle aldrig få orgasm heller med ett ligg så waste of time. Lämnar en bara tom. Jag har accepterat mitt celibat efter ett antal kassa dejter,  och har tack och lov massor av intressen som inte gör mig besviken:)
    Finns det ingen nätplats där män som vill ha ett seriöst förhållande håller till?

    Jag blir frustrerad när jag läser att ni avskyr alla sexfixerade män o att det bara finns såna på dejtingsidor, medan jag själv letar seriöst och inte prioriterar sex förrän jag träffar rätt.
Svar på tråden Den bistra sanningen om nätdejting...