• Äldre 16 May 16:34
    12073 visningar
    40 svar
    40
    12073

    V. 32

    Hej!

    Är i v 31 nu. Tycker det känns långt kvar. Värmen underlättar ju inte direkt. Min bebis vänder sig upp och ner fortfarande. Mina andra barn har vänt sig neråt tidigt men denna gången är moderkakan väldigt långt nere och blockerar nästan Nyängsrasta och vet att bebisen senare vänder sig neråt då.

    Väntar mitt 4:e barn och alla de andra har kommit innan bf så hoppas denna bebis är lika duktig.

  • Äldre 17 May 16:23
    #15

    Sf mått 29 i v 28. Ska inte ditt förens i v 34.

    Halsbrännan är enorm här med. Novalucol eller omembrasol tas dagligen.

    Värmen är ju det värsta. Skönt med några svalare dagar framöver.

  • Äldre 21 May 07:30
    #25

    Jag får också väldigt mycket och jobbiga SD när jag gör ansträngande saker. Eller ja som nu känns ansträngande ex. Handla, städa. De kan bli riktigt täta och jobbiga. Men brukar inte oroa mig om det lugnar ner sig vid villa eller åtminstone bad. Har haft de så med de två sista barnen med. Första barnet hade jag inga SD fören vid förlossningen.

  • Äldre 21 May 17:14
    #33

    [


    jennie08 skrev 2018-05-21 14:20:05 följande:

    Jag är ju hemma sen i onsdags då jag fått grav.penning godkänt men jag är helt slut ändå. Hemmet ska skötas, det ska lagas mat, barnen vill ha picknick, disken ska diskas och handling är tungt. Hehe ska inte klaga men jag har ont överallt. Benen, ryggen, magen.... så glad att jag inte behöver gå till jobbet - det hade blivit för jobbigt.

    Näe, slutklagat för min del :)

    Jag var ju hos bm förra veckan och då trodde jag att hon skulle säga att bebisen vänt sig med huvudet neråt för jag får som stötar ner mot underlivet och är kissnödig hela tiden. Men bm var nästan helst säker på att det var rumpan som låg neråt och tryckte. Hoppas han vänder sig till nästa gång. Vad händer annars? Någon som vet?

    Hoppas alla mår hyfsat ok i värmen


    Jag känner att min bebis fortfarande flitigt vänder sig upp och ner fast är mer neråt. Känner just stickningar och ilningar mot livmodertappen när bebisen sparkar ditåt. Mina andra flickor har vänt sig neråt runt vecka 28-30 får se vad denne väljer att göra. Kommer ändå göra ett ultraljud i v 34 för att se om moderkakan flyttat på sig eller om det blir frågan om kejsarsnitt.
Svar på tråden V. 32