• Anja86

    Panik över nästäppan!!

    Hej,

    Jag är gravid i v 37 har åkt på någon rejäl nästäppa. Har haft den ett par veckor och jag blir bara inte av med den! Vet inte om ddt är förkylningstäppa eller om ddt har med pollen att göra. Brukar inte reagera något nämnvärt på pollen. Men. Har heller inga andra förkylningssymptom.

    Det enda jag kör med nu är nån koksaltlösning från apoteket. Hjälper verkligen ingenting.

    Jag får snart panik och vet inte riktigt vad jag ska göra. Är det någon som har något tips som kan hjälpa eller underlätta?

    Tack på förhand!

  • Svar på tråden Panik över nästäppan!!
  • Anja86

    Tack för era svar! Nässpray törs jag inte använda. Har använt en mildare nässpray (Nezeril, då jag fick höra att den var den enda man kunde ta under graviditet). Dock har jag använt den i 2-3 veckor. 7 dagar är egentligen max. Sedan blir man beroende och man blir snarare täppt av att ta sprayen. Så jag påbörjade avvänjning... Dock inne på 3-4 dagar utan spray nu och blir galen!

    Så den här nässköljen ni pratar om ska jag absolut kolla upp på apoteket. Var inget de nämnde när jag var där och pratade med dem tidigare i veckan. Utan bara vanlig koksaltlösning som används som vanligt nässpray.

    Hoppas bebis kommer ut snart så jag slipper denna täppa.

Svar på tråden Panik över nästäppan!!