Inlägg från: Tjillevippens |Visa alla inlägg
  • Tjillevippens

    BIM vid Midsommar, följas åt?

    Hallå, gör er gärna sällskap i väntan på BIM :) positivt ÄL-test idag och BIM den 24e

  • Tjillevippens

    ÄL+3 här idag och smörjer med progesteronkräm sedan igår :) förra månaden hade jag en luthealfas på 4 dagar så hoppas det här ska hjälpa. Men tiden går sååå segt! Snart är det här dagen också slut i alla fall, från ÄL+5 börjar det ju bli spännande ;) är föräldraledig med sonen fortfarande, när man jobbade gick dagarna ändå ganska fort... vad gör ni för att uppehålla er under väntan? :)

  • Tjillevippens
    Smulan87 skrev 2018-06-19 07:58:29 följande:

    6 DPO / BIM -8

    tänker inte testa för jag är bombsäker på att det är för tidigt. Men har faktiskt haft ilningar nere i "tjejmagen"(fult ord haha) och jag upplever att brösten känns fylligare. Mer än så analyserar jag inte. Ska testa tidigast på lördag 4DPO / BIM-4, har BIM den 27/6.


    Åh, jag är också på ÄL+6 idag :) jag har känns sanna som dig, plus mensvärk idag. Tänkte också hålla mig till lördag, plussade på ÄL+10 med sonen så borde visa något på ett tidigt test då tycker jag ;)
  • Tjillevippens

    Fick en blodblandad flytning idag, ÄL+7. Kom runt lunch och nu verkar det ha slutat igen. Är törstig som bara den (det var jag tidigt med sonen också) och haft en svag mensvärk sen igår. I måndags hade jag huvudvärk och var så trött i hela kroppen, allt exakt som när jag blev gravid med sonen! Förutom blödningen. Snacka om att förhoppningarna är uppe i taket nu!!

  • Tjillevippens
    Sisterofthesun skrev 2018-06-20 16:21:16 följande:

    Då är det säkert en nidblödning. Enda gången man gillar att blöda tror jag ;)


    Ja man kan ju alltid hoppas att det var det det var :D så spännande! Hur går det för dig?
Svar på tråden BIM vid Midsommar, följas åt?