• Vixen90

    Spydig student

    Det var onödigt att hen kallade ditt barn för skrikmaskin, men jag kan tycka att du borde gått ut direkt. Det är inte meningen att en student med gråtande bebis går före de övrigas rätt till studiero under en föreläsning. Du borde ha visat respekt och gått ut, eftersom det var du som tänjde på reglerna när du tog med ditt barn till en föreläsning. Man har ingen rätt att ha med sina barn på universitetet. Den andra studenten hade däremot rätt att kunna höra föreläsaren, och om jag varit föreläsare hade jag bett en mamma med skrikande eller gråtande barn gå ut direkt. Det är inte passande på ett universitet. Att ha med ett barn till skolan går inte före de andras rätt till lugn och ro under studierna. Hade du kunnat ha med barnet på ett jobb tror du? Universitetet är studenternas arbetsplats.


    Jag skulle vara mer optimistisk om jag trodde att det hjälpte
  • Vixen90
    Anonym (Wilma) skrev 2018-05-24 14:13:00 följande:

    Men hur kan folk störa sig så och bli så irriterade på en bebis?


    För att det stör koncentrationen givetvis. Det är enerverande att lyssna på oljud överlag, och när man försöker ta in information men inte kan höra är det ännu mer irriterande såklart.
    Jag skulle vara mer optimistisk om jag trodde att det hjälpte
  • Vixen90
    Djurvän03 skrev 2018-05-24 15:08:17 följande:

    Något pucko ville ju ha med sig sin bebis till salstentan...


    Ja. Läste också i den tråden. Att dessa ens är antagna till universitetsstudier när de saknar sunt förnuft och respekt är lite oroväckande i mitt tycke. Och så som TS uttrycker sig om studenter som ?tar utbildningen på för stort allvar? (som att man nånsin kan vara för seriös med att inhämta kunskap och lära sig saker) så tror man ju att TS själv inte bryr sig så noga. Utöver det respektlösa beteendet med att stanna kvar med skrikande bebis, då...
    Jag skulle vara mer optimistisk om jag trodde att det hjälpte
Svar på tråden Spydig student