• Ek90

    V12+3 och blöder

    Men usch så jobbigt.

    Kan ju absolut va helt och hållet normalt, håller alla tummar för det

    Kan du inte åka till nån gynakut för att fä svar snabbare? Såklart man kan vänta till sin bokade tid om man klarar det, du kommer ju slippa många timmars väntande på en akutmottagning på så sätt. Men tänker bara om du lider hemskt mkt av att undra.

  • Ek90
    Anonym (V) skrev 2018-05-28 06:21:43 följande:

    What?!

    Om man inte ens har ont så är det definitivt inte akut. Finns de som behöver gynakutens resurser, och det är dem som ska få dom. Tex personer som håller på att förblöda eller svimma av smärta.


    Jag, personligen, anser att blödning absolut kan vara själ nog att åka in. Hela grejen med akutverksamheten är ju att de som triageras högre än du får vård före och kommer alltså inte lida av att en annan person sitter och väntar. Det enda som händer - som jag skrev, är att du får sitta och vänta på din tur länge. Bedömer personalen i triagen att man kan återvända hem och invänta annan tid på icke akut verksamhet så är de utbildade i att kunna avgöra det och på så sätt skicka hem dig igen.
  • Ek90
    joannaq skrev 2018-05-30 23:10:59 följande:

    Tyvärr va det en ofosterlig graviditet :( Så fick piller att driva ut det med I natt alltså bara en vätskefylld hinnsäck! Jag trodde jag skulle dö, det va värre än att föda barn! Värkar från 22-06!! Blödde massa och säcken kom ut :((


    Är verkligen hemskt ledsen för din skull : ( <3
Svar på tråden V12+3 och blöder