Inlägg från: Törnrosa87 |Visa alla inlägg
  • Törnrosa87

    V12+3 och blöder

    Jag har blött till och från under mina 15 veckor som gravid. De första gångerna åkte jag in och kollade så allt såg bra ut, man blir ju livrädd! Men nu har jag börjat vänja mig vid tanken och känner igen blödningarna. Så länge du inte har massa klumpar så ska det nog vara lugnt! Men jag tycker att du kan åka in och kolla av hur det ser ut, så du slipper oroa dig.. kram

  • Törnrosa87
    Anonym (B) skrev 2018-05-28 12:24:17 följande:

    Man åker inte till akuten för att ?kolla av hur det ser ut?! Snälla.

    Man åker till akuten om man lider av en akut, dvs potentiellt livsfarlig, åkomma, och för att man behöver akut hjälp för att lindra smärta! Inte för att man inte pallar vänta på sin bokade tid ett dygn(!!!) senare.


    Haha ursäkta min otydlighet, åkte INTE till akuten, utan åkte till KVINNOMOTTAGNINGEN där dom iallafall i mitt län undersöker sådant. Och sen om någon skulle åka in till akuten för det börjar blöda under en helg tex så tycker jag att det är upp till var och en om man vill åka till AKUTEN eller inte. Där undersöker dom också sådant om du vill. Var och en bestämmer, bara dumt att gå och oroa sig flera dagar om man ändå kan kolla upp det:)
Svar på tråden V12+3 och blöder