Inlägg från: Anonym (Hematom) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hematom)

    V12+3 och blöder

    sigge1235 skrev 2020-02-01 11:59:38 följande:

    Johannaq- så sorgligt med din ofostriga graviditet =/ hur har det gått för dig nu?

    Om andra med samma problem läser denna tråd så är mitt råd att åka in akut vid större blödningar. Åkte själv in igår i v.12 med kraftig blödning, var säker på mf och att jag ev skulle bli hemskickad och "vänta ut det". Vul visade dock pigg bebis men blod i livmodern, fick blödningshänmande medicin utskrivet och ordination att ta det lugnt. Ska ringa igen efter helgen. Så glad att jag åkte in och fick behandling!


    Hur har det gått för dig? Att blöda är det sista man vill under en graviditet. Är också i v. 12 och samma sak hände mig. Åkte till gynakuten, såg bebis sprattla <3 men de såg också blod i livmodern. Det var två stora skuggor ovanför där bebben var. Sååå läskigt. Hur såg det ut på ditt vul? Jag fick också blödningshämmande medicin. Dock har jag inte blödigt mer så har inte behövt ta alls .. Men vad hjälper medicinen förrutom att den stoppar blödningen? Hjälper väl inte mot missfall?

    Tycker allt det här är jätte obehaglict. Fick tid om 2 veckor (fick tiden av gynakuten) . Vilket är lång tid kvar. De visste inte riktigt vad det berodde på och läkaren tillkallade en till läkare. Ena läkaren sa "vi har hört om detta men själva inte sett det innan"...de sa att de aldrig bra att blöda när man är gravid... Kändes som dem var så osäkra och det har gjort mig mer orolig. Dock sa de inget om vila eller så. Men jag har själv googlat mig till hematom så antar att det är det. Det är en ganska allvarlig sak. Jag Har ringt min bm och väntar på återkoppling...
Svar på tråden V12+3 och blöder