• Anonym (Tvill­ingmam­ma)
    Sun 28 Apr 2019 14:03
    14788 visningar
    16 svar
    16
    14788

    Förlorade min dotter halvvägs genom graviditeten. Livrädd att bli gravid igen med en pojk

    Jag vet att denna tråd är 1 år gammal, men jag sitter i samma situation, och jag skäms för mina känslor :( jag vet dock att känslorna är 100% ok, men önskar ändå att inte känna dessa känslor. Jag önskar att jag aldrig hade hamnat i denna situationen. Jag förlorade mina tvillingar för ett halvår sedan i magen, jag sörjer dem varje dag och önskar nästan att vi skulle dött alla 3.

    Jag önskar bara att få dem tillbaka, och den enda tröstande tanken jag har är att få tvillingar igen, två flickor :( det är en önskan och ett hopp som jag desperat klamrar mig fast vid. Men jag vet att oddsen är minimala och det gör att jag tappar hoppet gång på gång, samtidigt så vill jag inte släppa hoppet om tvillingar igen, eftersom jag då upplever att det inte finns något att leva för.

    Usch, jag vet att jag står i en återvändsgränd som jag desperat försöker att gå igenom för att komma till min enda önskan och den enda lyckan. Men jag vet att jag en dag måste ta en annan väg, för jag kommer aldrig att komma igenom återvändsgränden och jag kommer aldrig få tillbaka mina barn. Så jävla hemskt :'(

    Jag är så rädd att om jag får bara 1 barn i framtiden att jag kommer känna förrakt till det barnet. Bilden och känslan jag har av tvillingarna är att de var den högsta absoluta oslagbara lyckan som inget/ingen någonsin kan komma upp till.

    När jag tänker efter så känner jag att även oavsätt om jag skulle få tvillingar igen så kommer ingen att nå upp till de tvillingar jag förlorade :( usch jag vet inte hur jag ska ta mig vidare????

Svar på tråden Förlorade min dotter halvvägs genom graviditeten. Livrädd att bli gravid igen med en pojk