• annter

    Gravid och blöder

    Hej!

    Jag tog ett gravtest bim -4 och fick positivt. På bim hade plusset blivit starkare men då fick ja först en ljusbrun flytning pch började sedan droppa blod. Det kommer mindre än vid mens och utan slem. Nu dag 6 så har det börjat avta. Jag har alltså blött färskt blod i 6 dagar samtidigt som mitt plus bara blivit starkare. Enligt gynakuten så är det inget konstigt och man kan få blödningar. Men det känns ändå fel. Jag har inte haft ont utan har lite molandevärk som kommer och går. Ungefär som vanlig mensvärk. Har fått några mm stora klumpar av gammalt blod. Vet inte vad jag ska tro. Någon som haft det samma som det gått bra för? Eller dåligt? Fått ultraljud först den 2a juli för innan dess kan de tydligen inte se nåt med säkerhet. Jag har kämpat och längtat och detta är mitt första plus. Nu känns det som om ja är limbo och varken kan känna mig glad eller sörja. Sitter på jobbet och känner ingen arbetslust. Skönt att det snart är semester! Bifogar min bild på gravtesten.

  • Svar på tråden Gravid och blöder
  • annter

    Tack för svar! Då får ja bara vänta å se. När började du känna att det gjorde ont?

  • annter
    cassandrah skrev 2018-06-14 06:14:45 följande:

    Det är vanligt med blödningar i graviditet. Jag tror du fortfarande är gravid och att allt är bra eftersom du blöder utan klumpar och plusset blir starkare. Men gynakuten har rätt du måste vänta några veckor till innan man kan se med säkerhet. <3


    Jag hoppas du har rätt! Vill ju så gärna men vågar inte hoppas för mycket.
  • annter
    Nor113 skrev 2018-06-14 06:32:11 följande:

    Jag hade som dig. Plussade på Bim -4 och började blöda dagen efter. Blödde sparsamt på 4dagar sen slutade det. Jag är nu gravid i vecka 35 så de måste absolut inte betyda något. Många blöder i början men visst är de jobbigt psyskiskt.


    Tack! Så skönt att höra att det kan gå bra. Väntan är olidlig.
  • annter
    Anonym (K) skrev 2018-06-14 06:32:13 följande:

    Tyvärr är det bara att vänta och se. Jag har haft liknande som du i tre av mina fyra graviditeter. Små sparsamma blödningar utan smärta och där graviditetstesten blev starkare. Två av dem slutade med mf i v 7 och båda de gångerna tog det ett tag innan den riktiga mf-blödningen kom igång och jag hade aldrig ont. Men en gång gick det bra och resultatet av den graviditeten fyllde precis 2 år!


    Hoppas också få sitta där med en två åring en dag! Skönt att höra alla sidor och då även de som gått åt det håll man inte vill.
  • annter

    Idag så kom det inget blod och ja hann bli hoppfull. Plötsligt på kvällen kom det lite mensvärk, färskt blod och lite koagulerat blod. Detta är så frustrerande! Känner nu att ja bara vill få missfall bekräftat. För det känns overkligt att det skulle vara nåt liv kvar i livmodern. I så fall ett super embryo med klor. Tack för att ja fått älta med er. Ni skriver så bra! Lovar att återkomma med hur det blir. Ska definitivt testa mig innan midsommar nästa gång för att se om det är ett plus då. Är lite irriterad över att RMC (gjort IVF alltså) har stängt för behandlingar i juli. Att få ha semester kring insättning hade ju varit kanon.

  • annter
    Kellie13 skrev 2018-06-14 22:09:00 följande:

    fast det som ja tycker talar emot missfall är (förutom att testen blev starkare)  är att du inte hade jätteont (vad ja förstår?) Har läst att så länge man inte har kraftiga smärtor tillsammans med blödningen så e  det lungt. Aja lycka till och återkom sen om hur det gick!


    Nä jag har inte haft ont mer än mensvärk. Igår var första dagen utan blödning och idag är ja på vecka 5+0. Ska ta ett test på midsommar för ja tänker att då borde väl hcg gått ur om det är ett så tidigt missfall. Eller? Om det är plus då väljer ja att tro på det tills motsatsen bevisas ????.
  • annter

    Bilden talar för sig själv. Nu ska ja sörja och sen vänta in min mens. Det stör mig så att ja måste vänta tills mens nummer två innan ivf kliniken vill sätta in ett av mina frysta embryon. Det verkar ju som många blir gravida direkt efter. För er som undrar så började ja blöda i går igen. Jag har inte haft ont. Molandevärk bara. Det har inte kommit en massa blod. Men det är vad det är ändå.

Svar på tråden Gravid och blöder