• Anonym (TS)

    Är det mode att visa brösten

    Jag var på en finare tillställning nu i helgen, jag sitter mittemot min sambo och han sitter bredvid två kvinnor. Jag märker direkt utan att ens kolla in att tjejerna har inte någon BH. Det bryr jag mig inte om, men jag undrar om dom gör det medvetet eller inte när de lutade sig framåt vid bordet så jag kan se brösten hur tydligt som helst, allt med vårtan osv. Jag glodde inte, det var liksom svårt att inte kunna se det. Val av kläder var det kraftigt urringning på en och den andra hade någon form av kavaj med stelt material som böjde sig så man kunde se brösten när hon lutade sig fram.

    Ni som går utan BH och kläder som kan göra att hela brösten visas, är det ett medvetet val?

  • Svar på tråden Är det mode att visa brösten
  • Anonym (dora)

    Det är inte mode. Brist på stil, klass och anständighet har alltid funnits.

  • Anonym (stil)

    Precis då tänker jag med. Men har även alltid känt att kvinnor med dåligt självförtroende har ett behov av att visa mycket av sin kropp för att kompensera att dom inte har riktigt annat att komma med.
    Jag skulle däremot kännt obehag om jag visste att folk skulle glo på  mina pattar eller prata om dom eller bli tända utav dom. Skulle känna mig så billig och kränkt.
    Att visa rumpan eller brösten är så trashigt


    Anonym (dora) skrev 2018-06-17 12:48:33 följande:

    Det är inte mode. Brist på stil, klass och anständighet har alltid funnits.


  • Anonym (Låt)

    Påminner mig om låten "Nasty Girl" av Destiny's Child

  • Maria 434
    Nimzay skrev 2018-06-17 04:46:45 följande:

    Tycker liksom ba att många typ helt normala o vardagliga saker känns skrämmande o hotfulla o får därmed ångest o mardrömmar av dem osv, svårt att förklara men det är liksom så ungefär.  Ja vården kan helt klart vara ett skämt, både när det gäller psykiska o fysiska grejer tycker jag, särskilt när dom liksom knappt ens verkar vilja försöka hjälpa en o har helt knäpp attityd osv.


    Vad har er diskussion med ämnet att göra?
  • Anonym (Kajsa)
    Maria 434 skrev 2018-06-17 14:14:00 följande:

    Vad har er diskussion med ämnet att göra?


    Jag tänkte precis desamma. Starta en egen tråd om era sjukdomar. Vi är inte intresserade av att läsa om era tillstånd.
  • Anonym (Kajsa)

    Jag tänker också så som nån annan skrev, att det beror på dåligt självförtroende. De har inget annat att komma med så de måste visa upp kroppen för att få bekräftelse och för att bli bekräftade. Stackars människor. Jag skulle tro att såna människor är ganska ego då allt handlar om hur de ser ut i andras ögon. Det måste vara jättejobbigt för dem.

  • Anonym (TS)
    Maria 434 skrev 2018-06-17 14:14:00 följande:

    Vad har er diskussion med ämnet att göra?


    Tänkte själv säga till men de verkade sluta så jag orkade inte, för här pratar vi om blottande tuttar :D
  • Anonym (12344)

    För mig personligen går jag utan bh om jag känner att jag inte vill ha en på mig. Man får många blickar, men mest av tjejer, men varför bry sig. Jag tar inte den mest genomskinliga och tighta tröja jag äger, men jag bryr mig inte om det syns lite under en vanlig t-shirt. Det är ju bara bröst. Går inte i urringat utan bh då jag inte tycker det är smickrande. I början av året tog jag inte på mig en bh på 3 månader, till sist märkte jag inte ens att jag var utan.
    Har alltid hatat mina bröst, så för mig är det befriande att känna nu att jag inte bryr mig om att ha bh, speciellt när man svettas röven av sig nu när det är så varmt. Nej jag skippar inte bhn för att jag vill ha uppmärksamhet. Jag har kille och får nog med uppmärksamhet av honom.

  • Anonym (Skinkan)

    Jag tycker det är snäppet värre med så korta shorts att skinkvecket syns lång väg. Hej, här har ni min rumpa. Jag vill SÅ gärna visa var mina skickar möter lår. Att klä sig så kan inte vara annat än medvetet i allafall...

  • Anonym (intressant)
    Anonym (japp) skrev 2018-06-17 01:38:02 följande:

    Ja, det är på mode att "vara stolt över sin kropp och vilja visa det", spelar ingen roll i vilket sammanhang. Jag tycker det är rent utsagt trashigt och billigt att klä sig så på en finmiddag, vill man så gärna visa upp pattarna så går man till en nattklubb eller stranden. 


    Tycker det är intressant att människor fokuserar så mycket på vad andra gör och inte gör. Jag vill inte på något sätt kritisera utan jag bara helt enkelt undrar VARFÖR??. Jag menar du är säkerligen lika medveten som jag om att det faktum att du tycker att det är trashigt gör det till din åsikt. Dvs ingen objektiv sanning och därmed inget som egentligen är avgörande på något vis. Därför är ju din åsikt och det faktum att du stör dig på det, endast något som belastar dig, Du blir irriterad osv. Tänk om du hade låtit bli att fokusera på andra och istället fokuserat på dig själv och på hur denna uppmärksamhet som du ger till andra påverkar dig.  
Svar på tråden Är det mode att visa brösten