Inlägg från: Anonym (...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (...)

    kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?

    Låt oss för skojs skull anta att du har rätt i din tes att kvinnor ratar män med psykisk ohälsa, men att män inte ratar kvinnor med detsamma.

    Det skulle enligt mig i sådana fall bero på att kvinnor generellt är betydligt bättre på att ta känslomässigt ansvar i relationer, visa omtanke, empati och lyssna. Män generellt är inte uppfostrade att bli omhändertagande i lika stor utsträckning, att lyssna på andra och stötta känslomässigt.


    För kvinnor blir det då alltså ett extra lass att dra med en man som mår dåligt, ett lass som män oftast inte drar i lika stor utsträckning. Kvinnor tar oftare ansvar för sitt mående genom att söka professionell hjälp, eller prata med andra i sin omgivning. Män är betydligt sämre på detta, vilket visar sig i högre självmordsstatisk bl a.

  • Anonym (...)
    poppa01 skrev 2018-06-17 01:04:11 följande:
    män blir mobbade när de har dåliga liv...män får inte söka hjälp....män är ensamma och tar livet, inggen bryr sig om dom
    Det är fullständigt fritt fram för män att söka stöd och hjälp. Det står dem också fritt att skapa vettiga relationer så de slipper vara ensamma. Vill man råda bot  på machoidealet engagerar man sig förslagsvis feministiskt, vilket man kan göra i mansgrupper om det passar en bäst. Det finns massor som jobbar med mansideal. Om det nu vore så att man faktiskt vill förändra något på riktigt och inte bara hitta anledningar att hata kvinnor för att de inte förbehållslöst gör allt för en...
  • Anonym (...)
    poppa01 skrev 2018-06-17 01:59:36 följande:
    Det tar lång tid att få hjälp, jag fick vänta 5 år för att få psykolog.

    Ingen vill vara vän/flickvän med en kille som mår dåligt/ha låg socialstatus.

    Ja, jag är faktiskt feminist. Men inte av anledningar du tar upp, faktum är att feminister hatar män som mår dåligt/är fula. De ser ner på dom. Man ser alltid feminister mobba och trycka ned sådana killar.

    Finns hur många killar som helst som gör allt i sin makt för att bli bättre, du har ingen anning om vad du pratar om. Fokuserar vi på mig så kan jag berätta för dig att jag är deformad således så är jag ofixbar, jag har inte möjlighet att få vänner och ingå i förhållande. 
    Nej, du är uppenbarligen inte feminist. Du är en oseriös mansbebis.

    Dina självömkande trådar, oavsett sanningshalt, leder ingenvart. Det enda de gör är att spä på bilden av att det finns en drös med män som tycker förbannat synd om sig själva och gärna vill skylla allt på kvinnors ovilja att ligga med dem. Gå och hitta dina likar i ett incel-forum istället. Där kan du säkert få bättre gehör.
  • Anonym (...)
    poppa01 skrev 2018-06-17 02:23:32 följande:
    Så jag är inte feminist för att jag självömkar över mitt skitliv? Märklig slutsats.

    Japp, jag självömkar, jag hatar mitt liv.

    Sanningshalten är 100. Du behöver inte tveka en sekund på det.

    Leder ingenvart? Jag snappar upp en hel del från dessa trådar.

    Inget fel med att tycka synd om sig själv när ens liv suger.

    Jag skyller först och främst på mig själv, det vet du om. Det är dock fakta att kvinnor är kräsna och inte vill vara med en kille som är extremt ful. 

    Du är rolig du, så fort en kille mår dåligt så är han incel-ond-dålig-rasist-farlig. Du och dina feminist-vänner mobbar och trycker ner killar som är på botten av samhället. Det är sådana som du som gör så att män tar sitt liv. Du bryr dig inte.

    Jag avskyr incels förövrigt....

    Hade du varit feminist hade du lyft fram patriarkatet och dess mansideal som problemet - inte kvinnorna som lever i det.

    Det är inte fakta att kvinnor väljer bort män som är snälla, inte passar in i skönhetsidealet och kanske även lider av psykisk ohälsa. Det är DIN uppfattning som du frenetisk försöker banka in i huvudet på alla andra här.

    Det leder ingen vart eftersom du verkar totalt ovillig att ta in att det som du uppfattar inte stämmer överens generellt i samhället. Du vill få dina personliga erfarenheter att bli en sanning som gäller generellt.

    Nej, att påtala att du delar samhällsuppfattning med den grupp som kallar sig incels är inte att mobba. Det kan vara en alarmklocka för dig att du verkar röra dig i samma tankebanor som den gruppen män.


    Låt bli att påstå att jag har någon som helst skuld i att män mår dåligt och begår självmord. Det är så extremt lågt av dig att påstå. Inte helt ovanligt resonerande från incels dock.

Svar på tråden kvinnor, varför är ni inte intreserade av killar som lidit av depression?