Forum Hjälp/Råd - Adoption
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Adoptera friskt barn

  Sön 17 jun 2018 11:36 Läst 4428 gånger Totalt 18 svar
  Visar endast inlägg av ninjamamman - Visa alla inlägg
 • Sön 17 jun 2018 11:36 #5 -1
  Hejjk skrev 2018-06-17 08:19:27 följande:

  Menar att man behöver inte adoptera, finns ivf ED surrogat m.m


  Men vilken konstig kommentar..är det ngt fel i att vilja adoptera eller?
 • Sön 17 jun 2018 14:06 #11 -1
  Fritidsmamman skrev 2018-06-17 11:49:54 följande:

  Oftast så finns där sällan friska barn för adoption. Varför så många handikappade barn finns för adoption, beror på att föräldrarna levt i fattigdom med droger, eller haft arbeten där de handskats med kemikalier, eller ätit mat och vatten som varit giftigt. Därav har fostret skadats.

  Fattiga föräldrar som får friska barn som de inte kan ta hand om, hittar ofta lokala familjer som kan ta hand om deras barn. Att adoptera bort friska barn är inte svårt i hemlandet. Det är de sjuka barnen som ingen vill ha - de kommer till västerlänningar.

  Dock ses ju mindre åkommor som värre än vad de är, i hemlandet än i tex Sverige. Så att adoptera barn som saknar en arm, eller har gomspalt, går ju.

  Man ska också veta att många åkommor uppträder först senare. Du kan ha adopterat ett på pappret friskt barn, som senare visar sig ha nån hjärnstörning som tex adhd/aspberger eller ananas utvecklingsstörning.

  Men å andra sidan så kan man aldrig vara hundra på att få ett eget friskt barn heller. Men i Sverige är det lättare att undvika NPF om mamman äter korrekt och senare inte göder ungen med besprutad mat/vitt socker/vitt mjöl/kemikalier i kläderna, etc.


  Vilket fruktansvärt okunnigt inlägg. För det första är npf ingen utvecklingsstörning. För det andra är det inget som man påverkar som förälder.. Herregud.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll