• Anonym (A)

    Upprepade tidiga missfall, någon fler?

    Jag har fått två missfall i rad efter vår IVF och FET. Har inte fått något svar på varför jag inte blir gravid naturligt och heller inte något om missfallen. Förlorade även min första graviditet, som blev till naturligt med mitt ex för några år sen. Så har förlorat samtliga av mina tre graviditeter :( Vet inte vad vi kan göra annat än fortsätta försöka och hoppas...

  • Anonym (A)
    UndrandeSökare skrev 2018-06-30 18:23:08 följande:

    Jag beklagar era missfall, har du fått göra en missfallsutredning? Det kan man få göra efter 3 missfall. Det fick vi göra, men den visade tyvärr inget för de tog för få prover. Inte ens ett spermaprov fick vi ta fast vi ville.

    Men sen hittade jag Atentråden och vi reste till Dr D oå Life clinic i Aten och fick en mycket bättre utredning där. Det visade sig att jag har en koagulationssjukdom och överaktivt immunförsvar som orsakar mina fertilitetsproblem. Fick behandling med Trombyl, Fragmin, prednisolon och Intralipiddropp.

    Så det finns mer hjälp att få utomlands om man inte tycker man får tillräckligt med hjälp i Sverige.

    Atentråden heter "Vi som snart är gravida efter utredning i Aten".


    Nej vi har inte fått någon utredning, fick höra att alla missfall skulle vara med samma partner... Vi gjorde ivf utomlands och fick då i förebyggande syfte prednisolon, clexanesprutor (mot ev. blodproppar), progesterontabletter + progesteronsprutor och doxycyklin. Alla får detta där tydligen. Så vet inte riktigt om det kan ha att göra med immunförsvaret eller koagulationssjukdomar för oss faktiskt. IVF-graviditeterna förlorades trots alla dessa mediciner mycket tidigare än min naturliga graviditet också.
Svar på tråden Upprepade tidiga missfall, någon fler?