• fjanten

    Vem bestämmer barnens sovtid?

    Svar: sök hjälp för barnens sömnproblem. Sedan får ni in en vettig sömncykel på barnen. Då kan de börja lägga sig kring 19-20.

  • fjanten

    Förälder 1 arbetar 13h/dygn, 06:00-9:00

    Barnen sover 18:00-03:00/04:00

    Barnen är över 3 år gamla, och fixar att stiga upp själva och startar ipads, tv, leker, ritar.

    ...hur kan ni ge er när ni sökt hjälp för dessa grava problem och inte får det!? Be om second opinions. Byt vårdcentral och läkare. Skicka egenremisser! Hur handlar ens denna tråd om läggtider? Barnen har ett totalt abnormalt sovmönster, och ni föräldrar gnabbas om något sekundärt.

    Jag hade gömt undan allt skoj som barnen kan tänkas få för sig att roa sig med mitt i natten. Hade även KRÄVT utredningar och hjälp! Låter ju fruktansvärt som ni har det idag. Ena föräldern missar ju sina barns uppväxt, och barnen kan ju inte må bra för fem öre av sitt mönster.

  • fjanten
    Anonym (M) skrev 2018-06-20 07:52:58 följande:

    Vad ska jag göra som jag inte redan gör menar du?

    Vi har ett helt läkarteam bakom oss och det har ändå inte blivit bättre. Jag ska ringa dem idag och försöka få träffa nån annan, inte för att jag tror det kommer göra nån skillnad dock.

    Det här är det sista jag skriver i den här tråden, jäkligt less nu.


    Det var en intressant tråd du startade. Du gav knappt ut någon relevant information, utan matade på - efterhand - med allt som gör att DU har rätt. Varför startade du ens en tråd?
  • fjanten
    Anonym (M) skrev 2018-06-20 08:13:13 följande:

    Jag ville bara ha svar på det jag skrev i ts, inte diskutera barnens sömnproblem, du tror inte jag möter på tillräckligt många tyckare i vardagen som inte har en aning om vad de pratar om?


    Ja, fast kl 19 är ju svaret då. För att pappan och barnen ska hinna umgås. Men man kan ju inte svara det enligt dig, får då kommer du dragandes med trettio anledningar till att ditt abnormala sätt är det enda som fungerar. Så varför starta en tråd..????
  • fjanten
    Anonym (M) skrev 2018-06-20 08:18:41 följande:

    Och när jag säger att det är jag som vill ha dem uppe lite extra så de hinner umgås då?

    Jag har ingenstans sagt vem som tycker vad, bara förklarat varför vi har det som vi har det nu.


    Ja, då har ju du rätt i så fall.

    Lär dig till nästa gång nu: ge all info i trådstarten redan.
Svar på tråden Vem bestämmer barnens sovtid?