Inlägg från: Millie82 |Visa alla inlägg
  • Millie82

    Jag för tjata på honom om allt

    Lever sedan 2 år tillbaka med min sambo. Han är mkt omtänksam men säger ibland väldigt plump saker under helt fel tillfällen vilket får mig att må väldigt dåligt. Han är dålig på att uppvakta och sitter mkt med sin telefon/tv samt prioriterar egentid på gymmet före/efter jobbet. Klart extra känsligt läge när jag ligger hemma o är sjukskriven hela dagarna för utbrändhet. Hade önskat att han var mer med mig. Påtalat detta ca 10 ggr men ingenting händer. Jag har blivit avvisad många gånger då jag tagit på honom och han hävdar att vi tänder på olika saker. Tycker tyvärr inte han alltid respekterar mig då han har kvar måååånga bilder på ett ex på Facebook vilket jag bett honom ta bort. (Dock säker på att han inte har känslor kvar). Om vi ska på dejt tycker han det är helt ok att hans vänner hakar på. Inte helt romantiskt tycker jag. Hur skulle ni tänka i samma situation?

  • Svar på tråden Jag för tjata på honom om allt
  • Millie82

    Har nog i stort sett varit lika läge under hela tiden. Iom att jag påpekat bristen av att vi inte gör något romantiskt på tunnan hand tycker jag det varit uppenbart att det bara ska vara vi ibland när jag bokat bord någonstans. Brukar bli så att jag lagat mat medan han tränar. Förstår inte varför han ibte tar till sig mer av vad jag säger för att lösa problemen ist för att fortsätta i samma bana. Vi ska även bli föräldrar snart så terapi just nu är olägligt.

  • Millie82

    Är såpass nära förlossning att jag knappt kommer ut ut huset, såvitt vi får möjlighet kommer jag boka tid

  • Millie82

    Tror inte du förstår själva grejen. Man vill ju ha ett förhållande- ha allt vad det innebär . Handlar inte om dålig självkänsla. Ett förhållande ska ju både kunna ge och ta.

Svar på tråden Jag för tjata på honom om allt