Inlägg från: Anonym (Morgonstånd=kissnödig oftast) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Morgonstånd=kissnödig oftast)

    Morgonstånd/vanligt stånd?

    När man vaknar med morgonstånd är man ofta samtidigt kissnödig, och är man kissnödig vill man oftast inte ha sex.

    Efter man kissat går morgonståndet ner.

    Nu är jag väldigt medveten om att den är väldigt hård och pga detta verkar det som att man vill ha sex. Man vill ha sex men faktiskt få gå och kissa först och sedan få ett normalt stånd att använda under sex. Men hur många ggr man än försöker förklara detta verkar inte kvinnor förstå detta, vilket leder till dispyter som i TS.

    Detta späs gärna på av män som hävdar att de visst vill ha sex direkt på morgonen helst innan de vaknat och vakna av att vara inuti. Visst det hade vart najs om man INTE var kissnödig, men det är man. Så lyssna inte på dem. De sexfantiserar bara, och i sin sexfantasi existerar inte kissnödighet.

    Om ts eller andra kvinnor verkligen envisas med att ha sex med morgonståndet och vägrar förstå detta, så finns det faktiskt en inte så jätteliten risk att mannen kommer kissa ner sig, och då INUTI dig. 

  • Anonym (Morgonstånd=kissnödig oftast)
    Bobo23 skrev 2022-01-04 22:45:34 följande:

    Använd i så fall kondom så kommer inget urin i snipan ????


    Eller så kan man göra som så att faktiskt låta mannen få gå på toaletten om han vill gå på toaletten istället för att tjafsa emot, han kan sätta på dig 5 minuter senare.

    Det här är så jäkla underligt, inte en jäkel hade tyckt det vore ok att kräva sex av en kissnödig kvinna för att hennes klitoris är uppsvälld.
Svar på tråden Morgonstånd/vanligt stånd?