Inlägg från: Mittiprick |Visa alla inlägg
  • Mittiprick

    Jag tog livet av min lilla flicka i vecka 21

    Theryd87 skrev 2018-06-26 09:38:36 följande:

    Håller fullständigt med ovanstående, du har inte dödat ditt barn! Men jag förstår dina känslor till fullo. Är så jag kände och till viss del känner efter att min flicka dog efter förlossningen i v 34, men hon var sjuk och det är absolut inte mitt fel!

    Däremot borde sjukhuset tagit dig mer på allvar när du blev dålig! Hoppas du får hjälp att komma vidare, komma över det tror jag inte för det är så fruktansvärt det som hänt <3


    Förlåt, men vad är der du anser sjukhuset skulle gjort annorlunda?! Ts åkt in den 17 och fick direkt blododling/provtagning, undersökning och och inläggning samt antibiotikabehandling. Dvs precis allt som ska göras i den situationen. 2 dygn senare aborterade hon pga infektionen. Inget mer kunde gjorts, varken av ts eller sjukhuset. Hade man inte fokuserat på att rädda ts utan fostret (vilket man inte gör när de inte är livsdugliga), så hade hon förmodligen inte överlevt.
    Tells it the way it is.
  • Mittiprick
    Theryd87 skrev 2018-06-26 21:23:40 följande:

    Hon hade ju varit inne FLERA ggr för mindre blödningar! Sånt ska alltid tas på allvar vid graviditet! Visst de kollade barnet och hon mådde bra, men i efterhand var ju uppenbarligen inte allt okej!!!

    Sen har jag personligen dålig erfarenhet av att man inte kollat mig och min graviditet ordentligt, jag förlorade min dotter i 34e veckan och mår idag skit på grund av det. Hade man kollat ordentligt hade vi sluppit en massa skit!

    Så ja, jag tycker sjukhusen kan ta hand om gravida bättre än vad de gör!!!Ah visst, hon fick antibiotika, långt efter att hon var inne första gången!

    Och har man själv inte varit med om något liknande är det svårt att förstå hur det känns och hur man tänker efteråt. Jag har som sagt inte jättebra erfarenheter och själv förlorat ett barn!Du behöver allt stöd du kan få <3 Se till att ta emot all professionell hjälp nu som du erbjuds, den är behövlig!

    Skönt att du själv upplever att du fick all hjälp du kunde få och jag hoppas du kan gå vidare och fortsätta kämpa, även fast det kanske inte känns så nu, ta hand om dig <3 


    Blödningar självt är inte tecken på en infektion. Och förmodligen var alla prover bra när hon var inne de gångerna. Det går väldigt snabbt när man får denna typen av infektion och det går inte att förutse att det ska hända. Precis som vid bara typer av missfall så ser det ofta helt normalt ut ena dagen och sen får man missfall någon dag senare. Förstår dock att man kan vara upprörd och tro att man inte fått tillräcklig hjälp om man inte är så insatt.
    Tells it the way it is.
Svar på tråden Jag tog livet av min lilla flicka i vecka 21