Tips på plockmat till 50-årsfest?!
Till dessert är det vansinnigt praktiskt med pannacotta upphälld i små plastglas- gör dem kvällen innan och sätt i kyl hos någon som har plats.
Denna har bara tre ingredienser i själva pannacottan, låt gästerna själva hälla på lite hallon och/eller hackade nötter så är du hemma:
baraenkakatill.se/2012/12/dulce-de-leche-pannacotta-med.html
(man måste inte karamellisera pekannötter om man har bråttom men det är inte så svårt iofs bara man inte bränner dem!)
---
Frusen cheesecake är också bra, gör en varannan kväll i ett par veckor så är allt klart, plasta dem ordentligt bara. Och variera smaken, det är kul!
www.receptcentralen.se/brod-och-bak/daimcheesecake/
www.coop.se/recept/frozen-cheesecake-med-choklad-och-jordnotter/
www.koket.se/frozen-cheesecake-med-hallonswirl-och-vit-choklad