Inlägg från: Maddiieee |Visa alla inlägg
  • Maddiieee

    Bf augusti 2018

    Åh här vill jag vara med. Jag har BF 17 aug och det är mitt tredje barn. Sista barnet fick jag för 12 år sen så de är en sladdis denna gång. Förra gångerna har jag fött i vecka 41+6 samt 42+0. Nu är jag en hel del äldre men även koniserad så här verkligen ingen aning om när bebis kommer denna gång. Mycket förvärkar och mår piss i värmen. Önskar att bebisen kommer snart...

  • Maddiieee

    BF + 7 idag. Är så less nu men bebis verkar trivas. Har gjort 3 hinnsvepningar utan framgång. Iofs sa bm att hinnsvepning bara fungerar i 10% av fallen. Jaja förlorade inget på att prova.

  • Maddiieee
    Mollymums skrev 2018-08-23 21:06:45 följande:

    Vaknade i natt av förvärkar och haft de hela dagen, regelbundet! :) senaste 3 timmarna har dom blivit mycke starkare så hoppas på att de går över till riktiga snart! Längtar ihjäl mig efter att få träffa henne men själva förlossningen har jag blivit väldigt nervös över.. haha

    Bf +1 idag :)


    Någon bebis än?
  • Maddiieee

    I onsdags kom vår lilla tjej ut äntligen. Hon föddes på BF+12 efter 20 timmars värkar. Så hon tog längre tid än båda sina brorsor att få ut. Men trean kan vara knepig sa dom. Nu maraton ammar lilla sötnosen dygnet runt och mjölken kom precis igång och brösten blöder men det får de vara värt. :)

  • Maddiieee
    emizz skrev 2018-09-03 05:40:15 följande:

    BF +5 idag... Haft slemmiga flytningar med blodiga strimmor i 2 dagar och förvärkarna har ökat i intensitet. Nu på morgonen kommer det mer rosa blandade flytningar och de maler lite i magen. Hoppas att det kan va på g snart... Tredje barnet men har aldrig haft det såhär långdraget.


    Woohoo

    Jag tror de drar igång inatt.. tredje barnet är Som sagt knepigt.. min bm sa att trean är mer långdragen än tvåan och ibland även ettan..
Svar på tråden Bf augusti 2018