• Anonym (A.)

    Otrohet

    Anonym (Konstig) skrev 2018-07-11 14:12:27 följande:

    Konstigt inlägg.

    Är du gift så är väl din man det oxå?

    Du vill bara ha bekräftelse på att det är häftigt att kunna ha nån sidan om. Därav bekräftelsebehovet som ?small minds? här nämnde


    Ja, jag håller med. Hon är gift och träffar sin man som är underbart gift med henne..hahaha. Skämt åsido, otrohet är hemskt. Har själv blivit utsatt för det, och det är fruktansvärt. Tilliten för andra människor har fått sig en rejäl törn....
  • Anonym (A.)
    Anonym (Konstig) skrev 2018-07-11 14:43:33 följande:

    Svenska språket är inte vad det varit...

    Kommer på mig själv då och då med att stava fel eller särskriva. I detta fallet blev inlägget helt koko.

    Jag vet fortfarande inte vad ts syfte är... vet du?


    Nej, jag har inte riktigt fått kläm på vad ts syfte är än...
  • Anonym (A.)

    [quote=78875967][quote-nick]Anonym (Stina) skrev 2018-07-12 05:36:00 följande:[/quote-nick]

    Är inte riktigt i samma situation. Har ett öppet förhållande med min flickvän så jag för min del är inte otrogen när jag träffar mina KK som är både kvinnor och män och flera av dessa är gifta. Det lite komiska är att många får en fruktansvärd moralpanik över att man har sex med gifta personer trots att man i många fall faktiskt gör lilla frun och i vissa fall gubben där hemma en tjänst. Har träffat många KK som vid det lilla kuddsnacket berättat att relationen där hemma är mycket bättre sedan dom börjat träffa andra och frustrationen över ett dåligt eller obefintligt sexliv på hemmafronten är borta. Har lite svårt att tro att människan är skapt för att vara sexuellt monogam vilket gör att många inte mår speciellt bra i sina monogama relationen och faktiskt skull må bättre själva och bli en bättre partner för den man är gift med om man släpper den påtvingade mentala blockeringen som gör att dom inte kan skilja på sex och kärlen och ha en friare syn på sex utanför äktenskapet. Tack vare min livsstil som swinger och i en fri relation träffar jag på många par där man har en friare syn på sex och samlevnad än vad som är den rätt onaturliga samhällsnormen och flera av dessa par lever i mycket långa kärleksmässigt monogama relationer men där sexlivet är långt ifrån monogamt och dessa par framstår som klart mycket lyckligare och harmoniska än genomsnittsparet i en rent monogam relation. Tror faktiskt att påtvingad monogami är ett betydligt större problem för den mentala och i förlängningen den fysiska hälsan än vad en liten otrohetsaffär med lite kravlöst sex någonsin kan bli.

    [/quote

    Då tycker åtminstone jag, att man skiljer sig först och sedan gör vad man vill. För äktenskap innebär ju att man skall vara varandra trogna. Det är ju ett utav de löften man lovar varandra, när man ingår i ett äktenskap. Eller.... att vara ärlig, och tala om att man inte klarar av att leva momnogamt för sin fru/ man. Så kan hon/han kan få välja huruvida de ställer sig till det. Otrohet är så vidrigt.

  • Anonym (A.)
    Anonym (Stina) skrev 2018-07-12 13:59:02 följande:

    Vad är det som är så hemskt med otrogna. Det har människor vart i alla tider och det kommer vi att fortsätta med till den dag jorden går under. Känns klart mer konstruktivt att acceptera detta och vara mentalt förberedd på att det är rätt sannolikt att under ett långt äktenskap så kommer antingen den ena eller båda två vid något eller flera tillfällen ha utomäktenskaplig sex. Om man i en relation inte är mogen och har förmågan att förlåta och gå vidare så saknas nog också insikten att man faktiskt inte äger varandra även om man är gifta. De äktenskapliga löftena får väl ändå ses lite som sagobokslöften man ger under en rosenskimrande dag, har inte ganska litet substansvärde när realiteten kommer ifatt och det gått några år. I dag är för många ett äktenskap en rent juridisk sak som reglerar gemensamt ägande och är ett skydd vid dödsfall. Om du vill lalla runt på dina rosa moln så gör det men var inte så fördömande mot andra vars liv och vardag du inte har en aning om.


    Jag lallar inte runt och jag dömer ingen heller. Jag uttryckte min åsikt precis som du gör nu. Du tycker vad du vill och jag tycker vad jag vill.
Svar på tråden Otrohet