• cb66

    Vi borde förbjuda halalslakt!!!

    Du vet väl att man i Sverige knipsar av pungkulorna på grisar utan bedövning för att få ett godare kött?

    Vet du hur lång tid det tar för en  älg att dö när jägaren inte träffar rätt ?

    Kolla hela köttindustrin innan du ger dig på en slaktmetod, hela kedjan från födsel till slakt. Det är vedervärdigt hur vi hanterar djur oavsett slaktmetod.

  • cb66

    Det är så uppenbart att SD är emot den enda del av djurhanteringen som kan kopplas till Islam. Det vore bättre om de verkligen brydde sig om djuren på riktigt.

  • cb66
    hockeyfrun25 skrev 2018-07-12 09:39:09 följande:

    Håller helt med!! Folk säger att halalslakt ändå bara består av en välsignelse här i Sverige men ingen jävel köper liksom SVENSKT halalkött utan de köper ju utländska produkter som är "riktig" halal. Självklart ska importen av dessa produkter förbjudas. Vi måste ta lite jävla ansvar!!! 


    Håller med, vi måste ta vårt ansvar och sluta köpa kött från Spanien som har vidriga slaktmetoder och använder antibiotika.
  • cb66
    Deceree1 skrev 2018-07-12 09:51:39 följande:
    Hur kan du ens säga så!!! Det rättfärdigar inte detta fruktansvärda lidande som halalslakt är. Det borde förbjudas. Jag blir så förbannad på att det överhuvudtaget görs på detta sätt. Förbud mot halalslakt!!!!! Djurplågeri!!!!!
    Nej, det rättfärdigar inte de vidriga sätt vi behandlar djur. Men vi kan inte bara ge oss på en av 100 orsaker till att djuren lider bara för att vi hatar muslimer. 

    Förbud mot kastrering!
    Förbud mot tvångsmatning!
    Förbud mot att plocka fjädrar av levand fåglar!
    Förbud mot halalslakt!
    Förbud mot antibiotika!
    Förbud mot hönsfarmer!
    Förbud mot genmanipulerade kossor!
Svar på tråden Vi borde förbjuda halalslakt!!!