• Anonym (...)

    Soc ska prata med mina barn

    Anonym (Mamma) skrev 2018-07-12 23:21:42 följande:

    Jag har redan skrivit en del som grannen påstått, mycket avfärdare socialen på en gång. Det var många anklagelser mot våra barn. De sa efter att vi varit där ett tag att de blev lite förvånade när vi klev in, det var inte alls den bilden av vår familj som de hade fått uppmålade för sig.

    Vi insåg idag att det även är grannen som ringt till sambons jobb, där han påstått att sambon supit, satt sig i bilen och traskat in på jobbet dyngrak. Det hade grannen sett med egna ögon. Sambon jobbar dock med tunga maskiner och blåser i alkolås varje dag, det var lätt att bevisa med andra ord att det var lögn. Liknande saker har grannen sagt till socialen, dels historien om jobbet, men även att sambon sitter och super i veckorna och på helgerna. Vi tänkte ta med leverproverna de måste ta på hans arbete, som alltid varit bra. Hade han supit hade de varit förhöjda.

    Vi hår försökt få tag på grannen för ett samtal, vill få en förklaring öga mot öga, men denne svarar inte. Häromdagen såg vi att han körde in på parkeringen samtidigt som oss, men krånglade sig ut igen och åkte iväg. Så vi har inte haft möjlighet att fråga honom om hur han ser på saken.


    Varför tror du att grannen hittar på att din sambo dricker, och att han lyckats hålla sitt drickande utanför hemmet låter häpnadsväckande. Ibland tror jag att alla trådar här skrivs av samma person, för de ser ut på samma sätt:

    - berättar om ett problem

    - försvarar problemet

    - historien ändras, problemet är inte längre ett problem

    - ändrar historien ännu mer

    - blir arg och hotar lämna tråden för att det skrivs inlägg om att ts har ett problem

    - stannar kvar i tråden och förnekar att det någonsin funnits ett problem
Svar på tråden Soc ska prata med mina barn