Inlägg från: Tow2Mater |Visa alla inlägg
  • Tow2Mater

    Det är helt sjukt! (sekt)

    Anonym (-) skrev 2018-07-16 23:47:39 följande:

    Tacka din lyckliga stjärna att du blev av med honom och att hans sekt-släkt inte kommit efter dig och barnet och mördat er.

    Berätta om allt för någon, OM något händer er, så att polisen vet vart de ska leta först.


    Man bir ju nyfiken om vilken sekt huserar i en by i Sveriges inland där både vuxna män och kvinnor gifts bort mot sin vilja och skickas på tre månaders bröllopsresor....
  • Tow2Mater
    Arboga skrev 2018-07-17 09:07:43 följande:
    Varför ska jag rabbla upp det för dig?
    Har du ingen koll alls eller är du en som förnekar faktum?
    Nej, jag har ingen koll på svenska sekter idag, men eftersom du verkar veta skulle du ju kunna vara snäll och dela med dig. (Men du är ju tydligen inte snäll). Den enda jag egenligen vet om som skulle passa in här är kanske Playmothbroderna.
  • Tow2Mater
    Arboga skrev 2018-07-17 10:18:57 följande:
    Det är så hos många olika frireligösa grupper världen över och Sverige är inget undantag.
    Frireligösa grupper? du menar väl sekter nu eller? du vet det är inte samma sak?
  • Tow2Mater
    Anonym (Greta) skrev 2018-07-17 15:37:19 följande:
    Bland laestadianer är det inget ovanligt. Kan tänka mig att det förekommmer inim jehovas också. Har dock inte läst hela tråden så vet inte om någon har svarat på dina funderingar innan.
    Jehovas, kanske, men av vad jag sett var det inte min forsta tanke; de brukar ju arbeta hårt med sin säregna 'evangelisering' och att tillåtas  ta en tre månaders lång brollopsresa istället for att evangelisera låter lite märkligt. Men ja kanske.
  • Tow2Mater
    Anonym (Definns) skrev 2018-07-17 23:48:52 följande:

    Har folk redan glömt av Knutby?

    Deras lilla sekt där? Sedan fanns de en i Munkedal/ed för en massa årsen, solen- något väl? Finns massvis med sekter utspritt.

    Även att googla efter, ni som verkar ha så otroligt svårt att tro på dess existens


    Men det är väl inte det vi pratar om. Att det finns sekter, t ex "Court of Joy Coven", "Martinus kosmologi", "Tempelherreorden", etc etc (ja, googlade nu), är det väl ingen som tvivlar på; själv undrar jag vilka SPECIFIKA sekter i Sveriges inland finns där vuxna människor av båda kön tvingas gifta sig och skickas på tremånaders smekmånader, och per något annat inlägg också verkar kunna vilja döda den som blandar sig i....  Knytbyär ju upplöst vad jag vet och finns inte idag, och de hade väl inte tvångsgifte som norm, eller...?

    Som nån tidigare skrev lutar det ju åt nåt muslimskt...
Svar på tråden Det är helt sjukt! (sekt)