Inlägg från: Anonym (Flubbet) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Flubbet)

    Att resa - hysteri.

    Det är flera som skriver att barnen bara kan få en-två dagar eller i vissa skolor ingenting alls (utanför lov då) Stämmer detta verkligen??

    När jag var liten var vi oftast iväg på längre resor på 3 veckor eller så fick ta ut iaf två veckor ledigt i skolan vid flertalet tillfällen. Detta var på 90-talet så saker kan ju ändrats mycket.

    Minns bara att jag förstådd fick plugga in en del extra innan vi reste så jag låg före klassen innan.

  • Anonym (Flubbet)
    Anonym (hysteri) skrev 2018-07-20 18:38:33 följande:

    Viktigt att boka resan tidigt! Månader innan...


    Absoluta är det så om man vill ha billiga flygresor!

    Dock vill jag extremt varmt rekommendera spontansemester om man har bil och bor i Sverige. Mina absoluta bästa semesterminnen från min barndom är från när familjen bilade ner till Tyskland, Spanien, Italien osv.

    Vi åkte många år och bokade ingenting i förväg. Vi hittade helt enkelt mysiga byar och små städer på vägen. Var jättekul som barn att vara med och försöka hitta kul ställen på kartan att stanna på medan man åkte.
  • Anonym (Flubbet)
    Anonym (hysteri) skrev 2018-08-04 21:58:04 följande:

    Bila är super mysigt men viktigt att komma ihåg att bilfärd (bränslet) genom Europa kan kosta mer än vad flygbiljetter gör för en hel familj....


    Sant, händer även att man ibland får ta ett dyrare boende än man tänkt pga av platsbrist osv. Vi hamnade ibland mitt i lokala festivaler i Tyskland där i stort sett alla hotell i stan var uppbokade så man fick ta vad som fanns. Men samtidigt superkul att se såna oväntade festligheter
Svar på tråden Att resa - hysteri.